48

Черната Веселка

преди 3 години

Уфьь па тая неолибералка...яко заработва паричките на чИчЕ Сорос!!!1

47

SS

преди 3 години

То джендърският ЕС за какво ли има готовност изобщо? Дано се разпадне пи бързо.

46

До 43

преди 3 години

Не беше преди 2 години ,а много по-отдавна.Ако беше преди 2 години резултатът щеше да е друг.

45

До 46

преди 3 години

Първо си неграмотен,защото не познаваш граматиката и второ пишеш глупости.

44

Анонимен

преди 3 години

Никой не е над хората! Тая държава е тяхна, а не на дядката. Разберете го вече диктсторчетааа вмирисании. Хората искат да се махаш, което означава.. Да се махнеш веднага. Нищо там Не е твое. Каква Европа, каква Русия? Хората искат да изберат друг. Кое е трудно за разбиране?

43

Анонимен

преди 3 години

Народа на Беларус по никакъв начин не трябва да вярва на брюкселските извратеняци!

42

Анонимен

преди 3 години

Кралицата дава референдуми на всеки от УК. Бардак, в който всеки влиза и излиза.Шотландия вече няма какво да спечели като пари от Обединеното кралство. Ще вземе петрола и газа в Северно море и ще влезе в Европейския съюз.

41

Анонимен

преди 3 години

В Европейския съюз бият протестиращите като магарета. Арестуват ги и ги обвиняват в хулиганство и рушене на чужда собственост.

40

Анонимен

преди 3 години

Когато пред 2 години се заговори, че Шотландия може да поиска да се отдели тогава кралицата първа пое инициативата и предложи на шотландците референдум.На който шотландците решиха да останат под юрисдикцията на кралицата.

39

Анонимен

преди 3 години

След като 30год.ги управлява Лукашенко,да се приготвят за още 30год.управление на следлукашенкоци и след това ще видим какво ще стане.

38

Анонимен

преди 3 години

В САЩ президент стана вторият по гласове. Изборите спечели Хилари Клинтън.Ал Гор спечели изборите срещу Буш.САЩ имат порочна изборна система.ЕС трябва да назначи нов президент на САЩ.Ще видим какво ще направи ЕС, когато Шотландия обяви независимост.

37

Sichtpunkt

преди 3 години

Защо не оставите народът на Беларус сам да решава дали иска промяна, независимо от високия му стандарт?Това го кажи на ***!Да остави беларусите да се оправат сами!

36

Анонимен

преди 3 години

Защо не оставите народът на Беларус сам да решава дали иска промяна, независимо от високия му стандарт?Когато през 56та година унгарците направиха своята революция пак бяха наричани "терористи" Как така нямя да харесват СССР и комунистическия режим? Тогава дойде Червената армия и оказа "безкористна" помащ на унгарските комунисти и ги върна на власт като прегази 2500 души в Будапеща, които се опитваха с голи ръце да спрат танковете.

35

баба мара

преди 3 години

и в българия има брожения ама никои не ни обръща внимание друго си е беларусдобре е да стане като в украина танковете и воиските от германия да се настанятдо границата с русия така си мислеха и през 1941 ама видяхте какво стана

34

небананова република

преди 3 години

Смятайте колко им е висок стандартът в Беларус, че да ходят на пазар в ЕС. Кажете, в коя съседна страна-членка ходят българите да пазаруват.

33

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/31Не, до това са ес мечтите и стремежите (един евроатлантически форумен *** мечтаеше да пазарува в лидл и да пие мляко)...

32

Христо Христов

преди 3 години

Ес подкрепя терористите в Беларус, както навсякъде по света (за тролчетата - ислямистите в Сирия).Но ес не иска да сърба попарата на това, което си надроби (за тролчетата - бежанците)...затова: България вън от лицемерния ес!

31

Анонимен

преди 3 години

"Връзката с МИ6 е проследима и до днес"Колко проследима?Да не би ти да си бил проследяващия?И след всичкия този висок стандарт, и целия рай, които един комунистически режим може да предостави на гражданите си, те излизат по 100 000 на протест. Дали знаят, че ЕС "ги ръчка"?

30

до 30

преди 3 години

Била съм в Беларус 1995 и преди две години.Много се изненадах от промяната .Това,което ви казвам го знам от работници в стоманолеярен завод..Изобщо не съм ***,но казвам истината,а ти повтаряш като мантра това,което четеш от пропагандата.

29

Анонимен

преди 3 години

Не му и трябва на ЕС да се занимава с тия. Тва си е техен проблем. Путин ще го свали тоя.