28

Анонимен

преди 3 години

От написаното разбрах, че най-съществената облага от ЕС е да пазаруваш. Горе-долу до там стигат нашите мечти и стремежи.

27

Анонимен

преди 3 години

Как сравнявате Беларус с България ,смешници.Там не е съсипанаБляддд отивай в Русия за да черпиш с пълни шепи от тяхните "безплатни" благинки! Марш!

26

Анонимен

преди 3 години

Да, у нас опозиция 89 та нямаше, но имаше двойни агенти, които имаха гарантирана външна подкрепа, Връзката с МИ 6, е проследима и до днес.Отделно кръговете които очакваха подкрепа по бившата соц. линия, бяха лишени от такава. В настоящия момент такова нещо в Беларус е невъзможно да се случи. А вече и схемите на действие са ясни дори на форумни умници. Медиите които пържат народа с външно финансиране, ще попаднат под закон за агенти на влияние. Държавата е силна, и спря метежа.

25

V

преди 3 години

Няма да са притеснявате. Лукашенко не допусна приватизация в Беларус .В следствие на това стандарта на живот в Беларус е по голям от Украйна и има малка безработица. Някой от вас да е видял беларусци да работят като българите и украинците в Европа ??? Руснаците го натискат да се връща в руската федерация ,ама Лукашенко не дава щото и руснаците искат приватизация и българския мизерен живот ;) емиграция и евро лай.о .Това там няма да стане

24

оръжие трябва

преди 3 години

Има си начини да се вкара от всякъде оръжие...иначе онази гад ще ги изпотрепе.....

23

Анонимен

преди 3 години

Как сравнявате Беларус с България ,смешници.Там не е съсипана икономиката,здравеопазването е абсолютно безплатно,доходите и стандарта им е много по добър от нашия,но Лукашенко не играе по свирката на запада.Свалят ли го Беларус ще се превърне във втора Украйна.Ще скимтят от мизерия.Протестите са организирани отвън,по същия начин като в Украйна.Така запада недолюбва и Орбан.

22

Анонимен

преди 3 години

Ръчкате ги ,но после нямали готовност да подкрепят хората.Егаси съюза смотан.

21

Sichtpunkt

преди 3 години

ЕС е един пръдел!!Може да строи СП2 може да търгува с диктаторски държави, но когато става дума за Украйна и сега за Беларус кляка на коленце пред Путин! Либерализма е и поемане на отговорност за съдбата на всички борещи се за изконните си права! Меркел трябва моментално да прекрати СП2, докато Русия не подхожда с агресия към съседите си!

20

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Слабичко.Другари, тоя не ви върши работа. СМЕНЯЙ!

19

Ф.С.В.

преди 3 години

Между Протестите в Беларус и тези в България няма никаква РАЗЛИКА -ВСИЧКИ ИСКАТ ДИКТАТОРИТЕ ДА СИ ХОДЯТ! НО ЕВРОСЪЮЗЪТ Е СЛЯП ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БГ -А ВИЖДА МНОГО -ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЕЛАРУС!! ?? СТРАННА ДВОЙНА ПОЛИТИКА -КАТО НА НЯКОЙ ПСИХИЧНО БОЛЕН ЧОВЕК !! УБИВАХА ДИКТАТОРИ НЕИСКАЩИ ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКА -ПРАЩАХА ЦЕЛИ АРМИИ- ДА АМА ТАМ ИМА ПЕТРОЛ --А В БГ ИМА САМО МОРКОВИ ))

18

славянин

преди 3 години

ЕС е един кастриран ***, той нищо никъде по света не може да направи!

17

Анонимен

преди 3 години

ППри нас през 89та дори нямаше опозиция. Просто Горбачов си изпрати посланика и им заповяда да свалят Живков.И те както винаги послушаха и го сволиха. А ДС се запретна да прави опозиция каквато на БКП и харесва - пълна с ДС елементи и която да се отчита на господарите какво се върши вътре.А българите като ударени от гръм започнаха да излизат по площадите и наивно да вярват, че СДСто е опозиция.Но надеждите и радостта бяха големи.

16

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Слабичко.СМЕНЯЙ, тоя не върши работа!

15

мислещ

преди 3 години

В качеството на какъв съюзен договор ЕС или краварите ще се месят в Беларус ? България е член на ЕС и НАТО. Кьорави ли са за протестите тук? Мръсни лицемери!

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Евросъюзът иска точно в Беларус да има КРЪВ- такава е цялата "ЕВРО' Политика -създадена с КРЪВ! Като Майданите! Като Сирия Либия Ирак и за малко в Египет! Европа е Хищник на гърбът на десетки Държави!! Повечето евродържави са Имперски! България е Камериерката на Европа -ТЯ нищо не печели но активно участва във войни -пример ИРАК-НДСВ (ЦАРЯТ И ВЕЛЧЕВ) гушна 1 милиард долара -заемът който дължеше ИРАК на БЪЛГАРИЯ- САМО ЧЕ ПЛАТЕН ТАЙНО ОТ ЯНКИТЕ ЗА ДА ОБЯВИМ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ООН -ВОЙНА НА ИРАК!

13

славянин

преди 3 години

Последните няколко дни изгледах десетки видеа от фашистко-садистките издевателства на тамошната милиция над задържаните и участвали, и неучаствали в протестите и единственото което мога да кажа по въпроса е: този ***, Лукашенко, и неговите СС-овски милиции заслужават само смърт, нищо по-малко! Ако нямате никаква представа от случващото се там ще ви кажа че тамошната милиция бие, пребива и се гаври не само със арестуваните мъже, но и със арестуваните жени, момичета и непълнолетни!

12

АнонимеН

преди 3 години

БЕЛАРУС НЕ Е НИТО В ЕС НИТО В НАТО НИТО ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА НЕ И КРАДЕ ЗЕМЯТА КАКЪВТО УКРАЙНА ИМА!--------------ПУТИН ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО АНЕКСИРА ЗЕМЯТА НА БЕЛАРУС

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо общо нямат процесите 89 и тези в Беларус. Каквито и промени да се случат, там опозиция командвана от вън, няма да овладее държавата. Не са тези времената.Отделно обществото не е разделено на допълнителни признаци, както в Украйна например. Очаквалите цветна революция в мащабите на Украйна, не са си прочели добре домашното. Беларус е костелив орех. А това че думата Диктатор, отдавна е лишена от смисъл, заради прекомерна употреба по медии, даже не си струва да пиша. Само маркирам.

10

Анонимен

преди 3 години

Евроджендъри от запада,махнете си мръсните кървави ръце от Беларус,не съсипвайнт живота на беларуския народ,за да парзитират вашите народи.

9

Анонимен

преди 3 години

Груба лъжа още на първата дума в първото изречение: "Стотици хиляди продължават"Еврохибридна пропаганда !!!!!