688

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече гербавите се напъват да плюят, толкова повече им пада рейтинга, аут сте от Парламента, другари герб

687

Тонката

преди 3 години

Сега пак гледах клипа къде един открадна чантата на жената с двете деца в колата:):):)Наркоман,на челото му пише наркоман:):):):)Колко ли чанти така е издърпал от ръцете на жени за да си купи малко кафево?:):):):)Питам кой в днешно време краде чанти от ръцете на жени?:):):):)

686

Анонимен

преди 3 години

Зомбираните терористи по улиците плашат малките деца и трошат колата, замерват с домати младата майка, а техният Гуру- румен решетников с генерал деси си печат з***дниците в двореца Евксиноград.

685

Анонимен

преди 3 години

Т.нар. "протестъри" даже не разбраха, че Боко им даде две седмици, след което жандармерията ще дойде и ще ги разкости барабар с катуните им, ако преди това някой гражданин не изперка и вземе нещата в свои ръце.

684

Тонката

преди 3 години

Добре де счупиха и колата джендърите,ама защо и откраднаха чантата бееее?:):):):):)Един и грабна чантата и хукна бате с 200:):):)Дъно,ама яко дъно:):):)

683

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 697Какво е хунта?Военна диктатура установена чрез държавен преврат.Сегашното управление не е нито едното нито другото. Преди да употребявате някои думички се информирайте какво означават.

682

Анонимен

преди 3 години

Стохи пак714Предишното беше за пишещия преди теб за водата в Перник. С това триeне на съобщения номерацията им за нищо май не служи вече.

681

Стохи

преди 3 години

До Анонимен 714Пооправи си правописа. Звучиш като руснак, пълният член ти се губи. Смисъла е ясен, подкрепям те, но този начин на писане дразни..

680

Анонимен

преди 3 години

Видяхме как ПЕРНИК беше останал без вода! Язовира източен за да скочи града, кмет от БСП,протест и ОСТАВКА! Да , да ама не! С много работа и добра организация проблем решен! Добронамерени хора се харесват на мнозина!

679

Анонимен

преди 3 години

Протестъри много сте жалки . Вие сте черепи , не хора , да нападате жена с две малки деца. А ако тя е провокатор пак губите играта, защото сте толкова глупави , че се хванахте на провокацията , спънахте се веднага , като начинаещи джудисти, равновесие незнаете какво е , и я нападнахте по най глупавия и арогантен начин. С една дума , загубихте протеста. Оправдавайте се както искате , говорете каквото искате , вие чупихте колата , а вътре бяха две малки деца. Смешници жалки сте, лузери.

678

Анонимен

преди 3 години

Демагогия е поведението на Радев с бронирания мерцедес и 15000 лв заплата да зове на бой с мафията! Импийчмънт трябва да има! Слугите на олигарха Божков в затвора!

677

а дано

преди 3 години

Пожелавам на сгантта следващият път,когато блокират някое кръстовище и отново тръгнат да чупят колата и да заплашват животът на невинен човек , от вътре да излезе пенсиониран и Психично Болен военен,който да изпразни няколко пълнителя (може и гранати) в тълпата преди да го застреля полицията.Така на следващият ден ще има национален траур в памет на десетките протестиращи !!!

676

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 708Ако жената "беше дала два пъти газ" щеше да е направила кървава баня.Вие сте някакви жалки страхливци: хем никой нищо не ви прави, хем пищите като женички. Искрено се надявам да сгафите и да прецакате поръченията на Черепа и на Маджо и те да решат да си искат даденото. Не си мислете, че като им слугувате това е без нищо. ...

675

Демагогия и простоти

преди 3 години

Стига демагогия! Нито Борисов е диктатор, нито Герб е хунта! Ако беше дори на 10% вярно, всички разпасали се хулигани да бъдете изметени от площадите с гумени куршуми и водни оръдия (Израел, Франция, Англия и др. ДЕМОКРАЦИИ!), а организаторите да са в затвора и да чакат присъди!

674

ОБЪРНЕТЕ

преди 3 години

ВНИМАНИЕ на иницииращия ГРАЖДАНСКА ВОЙНА:ето резултата от партизанския поздрав със вдигнатия ЮМРУК за поздрав и НАСЪРЧЕНИЕ...

673

Анонимен

преди 3 години

пълни лъжи, жената е дала на два пъти газ да мине през хората,смачкала е колелетата им, псувала, обиждала и показвала среден пръст. Да се върне в училише да вземе урока - гражданско неподчинение като форма на протест. ей ги какво са герберастите - крепят мутрата, и крещят срещу мен че искам да спра ограбването ни и съсипването на държавата.Те нали са си добре какво им пука за друго. Сърдете се на себе си.

672

Протестъри

преди 3 години

... нали сте много бойни, защо не скочите на някой мощен джип с черни стъкла?

671

Анонимен

преди 3 години

Борисов дава оставка и народа пак го избира! ЗАЩОТО РАБОТИ И КОЙТО се възползва от властта НАВЪН! ТОВА КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ! Нали видяхте КАК се защитава президентски съветници! ЗА ТОВА ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ НАРОДА!

670

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... че борисов и хунтата му няма да дадат доброволно оставка.... Ако наистина имаше хунта, ти изобщо нямаше да пишеш в нета, нямаше да има насилие като снощното и 40 дни циркове и тормоз над нормалните хора. Отровното трио щеше да е с ефективна присъда за организиране на безредици а фигуранта щеше да бъде импийчнат и разследван за подбудителство към държавен преврат. Схващаш ли разликата?

669

Анонимен

преди 3 години

До Ак47Нямаше и да гъкнат. Една баба с бастyн ги накара да плачат 'Болиии..", а ако ядосан някой бабаит се развърти, ще напълнят гащите. Колко пъти се оплакаха, че полицията не ги пази?