668

555

преди 3 години

Аз съм българин и нямам президент , защото обичам България и искам съотечествениците ми да си помагат ,да се уважават , а не да тероризират останалите и като насъскани добермани да чакат знак за атака.

667

Анонимен

преди 3 години

ИМА 38 дела предадени от ДАНС на прокуратурата, по тях се работи много време и ТОВА СА ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ за който може да се търси съдебна отговорност! Треперят от КОСТОВ ДО ПРОКОПИЕВ И ПОЛОВИНАТА ВИСШИ КАДРИ НА БКП! ЗА ТОВА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ББ/ЗАЩОТО ВЪЗЛОЖИ НА ДАНС ДА РАЗРОВИ ПРИВАГИЗАЦИЯТА/ И ГЕШЕВ РАЗДАДЕ НА ПРОКУРОРИ ДЕЛА!Едва ли някой се хваща на комунистфилм за чекмеджета и кюлчета

666

Ак47

преди 3 години

Дъли протестерите щяха да чупят, ако беше g klass пълна с назобени ***?Защо ми се струва, че *** са гОлеми, но само пред слаби хора.Нещастно, злобно и просто племе.Тези са представителна извадка на 80% от тукашното население.

665

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 680Децата, викащи оставка, казваш, разбират кой кой е? По голяма глупост не можеш ли да измислиш? Работата е проста - родителите им , които ги въвличат в политиката на такава възраст са за бой. Независимо какво защитават. Погледни видеото от снощи. Видя ли уплашените детски лица в колата? Защо ги обявихте за провокатори, заедно с майка им, която иска да ги прибере в къщи, а, плондер?

664

Анонимен

преди 3 години

наясно сме че борисов и хунтата му няма да дадат доброволно оставка, след 10г власт им се услади и не искат да пуснат кокала, наясно см и с ченгесарските му сценарии да се крие зад деца, религия и етноси, да насъсква избирателите си срещу другите и трикове много. Те не се интерсуват защо тези хора протестират, те просто си искат спокойното местенце и не им пука за другите.Така че за нашите деца сме длъжни да издържим докрай. ОСТАВКА и ИЗБОРИ!!!. Да се сърдят на техния *** че се е хванал за властта като удавник за сламка.От какво се страхува че не иска сега избори, какво иска да спаси за 3-4

663

Анонимен

преди 3 години

Довечера взимам моя джип тойота и където вида гербераст по улицата започвам да го мачкам отпред и отзад.Стойте си вкъщи герберасти и пазете децата си, а не ,ако стане нещо, да се криете зад тях.То няма друг начин да се отървем от тях освен като ги отстраним физически...Казахме им идете си с добро, те правят разни номера с нови конституции и не знам си какво...мачкам докато ги изтребя всичките...тъкмо няма да ги издържаме в затвора...

662

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

661

123

преди 3 години

След тази *** с децата вече съм напълно убеден, че блокадите (не протестите !) тайно се подкрепят от властта.Това е гениален ход.Така простото ни население се настройва един срещу друг.Ама то с просто племе нищо не е сложно!

660

Тонката

преди 3 години

Здравейте джендърчета:):):)Довечера ше ходите ли пак да тормозите майки с малки деца по кръстовищата?:):):)Само да не попаднете на моята жена или на дъщеря ми,че съм ги въоръжил и като нищо ше пръснат кратуната на некой пиян протестър:):):)Аз лично съм ги инструктирал да стрелят в краката,но са малко откачени и не се знае:):):)

659

Анонимен

преди 3 години

Охридско езеро,удавени хора, спасени изплашени и без документи! Един държавник изпрати психолозите и специалисти от МВР И МВНР да помогнат и приберат хората! Другия отиде лично с държавен самолет да ги види, но трябваше да го чакат да дойде! Говорим за човечност и доброта, но имаше и егойстичен парад и фалш! КОЕ ИЗБИРАТЕ!

658

Анонимен

преди 3 години

Слугите на мафията искат да управляват България от улицата...Ами.... няма да стане на вашата ....Ако ще и една година да подскачате и врякате по площадите...

657

555

преди 3 години

По време на протестите крещят оставка , а след протеста се редят на опашка пред посредник на "благодетелите" и с треперещи ръце и пресипнал глас шептят-ООООООООО - ставка , а ставката е 100 лв.

656

ili

преди 3 години

Чудя се тази жена с какъв акъл е решила,че може да мине от там след като знае,че има протест и кръстовището е блокирано. Толкова ли е било трудно да завие по ул Гео Милев от там на Коперник в дясно,пак в дясно на Шипченски проход и под тунела за Изток и хоп на Цариградско. Мяза ми на провокация.

655

Анонимен

преди 3 години

Докато дойде полицията - 40 минути. Съвсем умишлено чакаха обстановката да се нагнети и като не се нагнети - решиха да се появят. Жални куки...

654

Тайпи

преди 3 години

Много, ама даже много ме дразнят герберите за безогледните кражби. Обаче ако това е алтернативата с две ръце ще гласувам за ГЕРБ. Разни бойкикевци, лупита, мамай, бабияни и прочее се гласят за голяма лапачка и са готови и кръв да леят (разбира се чужда), само и само да налапат отново държавното цицало и много ще се радвам ако за пореден път останат с пръст в уста.

653

Радев - оставка!

преди 3 години

Това повече не може и не трябва да се търпи. Това е издивателство над българския народ. Това не са никакви протестиращи, това са хора на които е платено да създават хаос и страх сред населението. Това ли са бъдещите управляващи. Отговорност за тези безчинства трябва да поеме Румет шербетов, защото настрои хората един срещу друг, пося омразата между хората. Това не е ли наказуемо, след като се насажда от държавния глава? Не ли време да се измете от президенството?

652

Анонимен

преди 3 години

До да си Гербер:Какво е да си протестите- злобен, дребен, незначителен човечеч с големи комплекси и малък инструмент.:))))))))))))Обича болката, обича да бие, обича да чува само истеричните си крясъци. Това сте мили, мой протестъри. В началото когато бяха наистина младите и умните- бяхте симпатични. Сега останахте сам дрогираните. Затова на тези избори- само ГЕРБ.

651

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... морала на радефф се простира до там да зареже собствените си деца...... Може би хиляди мъже, а и жени са напускали семействата си заради някоя нова "тръпка". Но малцина от тях са в състояние да насъскват българи срещу българи за да задоволят болните си амбиции да се докопат до властта за да репресират и отмъстят на тези, които според тях са наранили егото им. При него говорим за клиничен случай.

650

Анонимен

преди 3 години

Когато и КОЙТО да провежда изборите ДОБРОТАТА И ТРУДОЛЮБИЕ ЩЕ ПОБЕДИ! ОМРАЗАТА ЩЕ ЗАГУБИ!

649

Анонимен

преди 3 години

Ако дете вика Оставка- значи е време неговите родители да останат без деца- че или алкохола или дрогата са им в повече