728

>НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим.Споделяйте в социалните мрежи! Утре вие можете да сте на мястото на жената с изпочупените стъкла и деца на задната седалка!

727

Второкласник

преди 3 години

След като струпването на тази сбирщина от циркаджии е нерегламентирано, какво чака полицията?!? Това ли са протестиращите, това ли е бъдещето на България? Тези ли ще променят статуквото? Незабавни арести и обществено полезен труд!!!

726

Анонимен

преди 3 години

bTv постъпиха страшно грозно. Жената показвала среден пръст и предизвикала протестиращите!? На нито едно видео, което раззгледах досега не видях такова нещо. А момента от това водео, те го показаха сниман от дясната й страна и за достоверност бяха замазали ръката й за да не се виждат пръстите. Вижда се, че тя сочи нещо с показалец. Та Кана Рачева ли? Къде са СБЖ и АЕЖ? А да ги видя що за организация са? СЕМ също трябва да се самосезира. "Мисирка"било обидно?

725

Анонимен

преди 3 години

Браво София, не се поддавате на провокации, колкото и да Ви пречат. Отсвирете протеста с мълчание и неглиже. Тези сами си вкарват автоголове.

724

Анонимен

преди 3 години

До ВпечатленНе са долни душици. Наркомана душа няма, отдавна е продадена.

723

Впечатлен

преди 3 години

Най-впечатляащото от видеото е, че група "герои" приближават автомобила, ритат със злоба и ярост и след това бързо бягат и се скриват от камерите - също като патрона си - фигуранта. Долни душици!!!

722

ХАДЖИГЕНОВ

преди 3 години

КОЛЕГИ,ТАЯ ВЕЧЕР НОРМАЛНИ ГРАЖДАНИ СЕ ГОТВЯТ ДА НИ БИЯТ.АКО ВЪЗНИКНЕ КОНФЛИКТ БЪРЗО СВАЛЯЙТЕ ГАЩИТЕ И СЕ ХВАЩАЙТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ,ТАКА ПОНЕ БОЯ ЩЕ ОТТЪРВЕМ

721

Анонимен

преди 3 години

ПРЕБИЙ ПРОТЕСТЪР,СПАСИ БЪЛГАРИЯ

720

Анонимен

преди 3 години

Г-н Бабикян, извинете се на жената. Не се дръжте като гьон сурат.

719

Анонимен

преди 3 години

Навън е тъмно, късно е. Само като видиш, кола с деца, едното е почти бебе, трябва да им дадеш път да се приберат, вместо да обикалят по странични улички. Вероятно на някакво такова човешко отношение е разчитало семейството, когато се е опитало да мине по нормалния път. Какво падение обаче, се е получило. Дъно на помията.

718

хахо

преди 3 години

До Анонименслед края на протестите ще си организирате геи парад

717

?!?!

преди 3 години

И как точно ви провокира майка с две деца? Или злобата е в повече...Срам...

716

профи

преди 3 години

До :-)Колега днеска като протестираме кой ще бъхтим - старци, жени, деца, некоя устата лелка. Аз предлагам - вчера бяхме на жени и деца, неска да минем на старчоци - че те сичките са гербаджии

715

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 756Може и да не е дошла от село бе ц ъ рвул,може от там да е най прекия път за тази жена. Никой не е длъжен да се съобразява със шепа *** ло умници които не знаят какво искат.

714

:-)

преди 3 години

Тази жена си е провокатор от ГЕРБ, а също така и тези тримата които и счупиха предното стъкло. Неслучайно НИКОЙ друг от протеста не вилня. А днес ГЕРБ раздаде пристанища без обществена поръчка на концесия на гербестия околодържавен бизнес. И показа защо лъже за конституцията, просто има още какво да раздаде на своите бедни и почтени бизнесмени, ама хич не са олигарси, както и Божков допреди няколко дни.

713

Иван

преди 3 години

чухте ли най-новото щяло да има протест за защита на майките и жените от агресия

712

Анонимен

преди 3 години

Тия тримцата от "Триото" да ги арестуват веднага и да се спре този тероризъм по улиците.Днес сутринта задържаха някакъв неадекватен около Орлов с пистолет.И сега какво-ще седим всички да чакаме някой от тия наркомани да вземе да застреля човек ли?Радев,коги размахваше юмруци май изключи за едни мъдру думи на Иво Христов за "80-те %"Именно тях насъска към анархия,а глупавите хора могат да бъдат много опасни.Това не е никакъв протест,тия драпат за гражданска война,ще стане накрая голяма беля така.

711

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите показали разбиране -и как точно?Има достатъчно записи-те започват да удрят задното стъкло още докато е спряла и отварят задните врати,където са децата. Всеки нормален човек ще даде газ,да не говорим,че това на практика не се случва,защото няма прегазени,а такива,които сами се хвърлят отгоре. А тъпотията,че полицията не ги пази е потресаваща-значи си признавате,че сте абсолютно малцинство и откъде накъде тогава ще говорите от името на народа и ще имате претенции.

710

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 750"Още в началото, по мегафона предупредиха, че в колата има деца"Затова ли изпротрошиха стъклата на колата?

709

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно дъно-подобно насилие над жена и деца не може да бъде оправдано с нищо. Първо това блокиране е незаконно и нерагламентирано,после никой не е длъжен да следи 20 нашмъркани хашлака кога се събират, а и самите те уж твърдяха,че пуснали коли с деца. После обявиха жената за провокатор от ГЕРБ,а се оказа пълна лъжа. И вие уж се борите за законност и справедливост,та това е пълен болшевизъм. А за жените,които го подкрепят нямам думи.