39

Анонимен

преди 3 години

Само това ни липсва,нов конфликт в Европа!А НАТО по договор отдавна не трябваше да същестува,камо ли да навлиза в европески държави.Съобщиха,че протестирашите и всяващи размирици са от Полша,Украйна,Чехия,Англия

38

Анонимен

преди 3 години

То на НАТО не му требва да праща нищо, те народа там сам че си свали Лукашенко, нема никакъв шанс да оцелеле след побойщата, които се случиха, дните са му преброенни.

37

Анонимен

преди 3 години

Какви танкове какви 5 лева бре? НАТО няма топки да изпрати войски в Беларус това е факт ... Видяхме ги преди няколко години как Русия анексира Крим пред очите на целия свят..

36

Анонимен

преди 3 години

На Путин вече му идва множко :))) у нас неговите пионки Доган и Баце са притиснати в ъгъла, в Беларус Лукашенко е като в небрано лозе, а на всичкото отгоре целия далечен изток се бунтува.Дойде му като гръм от ясно небе

35

Лукашенко търси

преди 3 години

подкрепа от Путин,защото разсъжденията им са близки.Те оценяват обстановкатакато благоприятна за инвазия.Ако те бяха на мястото на НАТО,щяха да нахлуят свойски за "спасяване на близкородствения си народ"и механично пренасят това виждане като виждане на ръководството на НАТО.Затова се подготвят за отразяване на агресия,каквато те биха направили.

34

Светозар

преди 3 години

Лукашенко и Путин наистина ли мислят, че някой ще напада Беларус ? Това са бълнувания. А Лукашенко е просто една комунистическа останка от СССР.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Знаем, такива като теб не искат България да става все по-добре (поне колкото Чехия добре).

32

Анонимен

преди 3 години

Радвам се че България не е станала на "прекрасната" Чехия.

31

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА ЗАВЛАДЕЕ БЕЛАРУС!!!БЕЛАРУС НЕ Е НИТО В ЕС НИТО В НАТО НИТО ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА НЕ И КРАДЕ ЗЕМЯТА КАКЪВТО ИМАШЕ ТЯ С УКРАЙНА!

30

1

преди 3 години

До Анонимен 28"В Чехия е прекрасно. Който не е ходил да не пише глупости."Те по принцип тия червените другари никъде не са ходили. Къде от липса на пари, къде от това че ги е страх да не видят реалност от тая, в която са ги карали да вярват цял живот, къде от Стокхолмски синдром (привързаност на жертвата към нейния мъчител).

29

Анонимен

преди 3 години

В Чехия е супер да превзети са от китайски "туристи" направо прелесть.

28

АнонимеН

преди 3 години

ПУТИН ВЕЧЕ ЗАСТАНА ЗАД ЛУКАШЕНКО И ОБЯВИ, ЧЕ БЕЛАРУС ЩЕ БЪДЕ АНЕКСИРАН КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА БЕЛАРУС Е С ОТМЕНЕНИ ПРАВА И ТОЛКОЗ!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Той няма да застава официално. Пак както в Украйна, ще се появят едни руски военни барабар с техниката които са отишли "на почивка".

26

Анонимен

преди 3 години

То ако в тая ситуация Путин застане зад Лукашенко, просто ще се самоубие ритуално

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Къде ви изкопават такива, това са приказки извадени от политагитацията на Партията от 70те години на 20 век. Ако сте на по-малко от 70 вие сте БОЛНИ.Казвам го съвсем сериозно.

24

диктатор джуджи

преди 3 години

Вкарва армията и който иска атомна война да ходи да му пречи ,затова докато има джуджи мир няма да има !

23

Анонимен

преди 3 години

Средната заплата във Франция 2000 евро наем средно 800-1000 евро и това в държава основател на ЕС.Кой заблуждават тия.Самите те живеят по-бедно от някои азиатски държави.

22

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко няма нужда сам да вижда. Има военно разузнаване което вижда.За вътрешните проблеми има полиция, ОМОН, и дори армия. От Путин иска подкрепа, срещу външите сили. С народа си сам ще се разбере. Той е с разбирането за баща на нацията. Държавата ще завещае само на достойни по негово разбиране синове. Така че, метежниците тип протестъри водени от зад кулиситето базирано в Полша, Украйна, Прибалтиките няма да успее.

21

Анонимен

преди 3 години

Иска Путинчо да му помогне, ама той неможе щото докато се чуди как да потуши протестите в далечния изток и изпусна контрола над медииното отразяване на ситуацията в Беларус, и всички побойща по руските медии бяха отразени подобаващо, сега ако подкрепи Лукашенко направо ще се закопае сам

20

Анонимен

преди 3 години

Беларус скоро ще е част от Русия.ЕС вече няма какво да предложи.