179

Анонимен

преди 3 години

*** мошенника. Почна се с комунситпексата лъжа. Кво Нато? Ква врата? Дреме му на Нато за вас. Ракетите са вече с 10к км обсег... Не им е нужно на Нато да са на границата ви.Хората просто не ви искат режима вече. Искат да живеят свободно. Последните *** осъанхате там от едно минало време.

178

Диана

преди 3 години

Лукашенко не трябва да се поддава на уличен натиск, но би могъл да прояви доблест, отчитайки неадекватните действия на полицията му към мирните демонстранти. Би било достойно той да се съгласи на повторни избори под наблюдението на чуждестранни наблюдатели вкл. такива от Русия /за баланс на страните/. В подобни ситуации достойните хора си подават оставка, но, според мен, в случая това би се тълкувало от много хора като поддаване на натиска на улицата...

177

В Беларус

преди 3 години

им правят Украински сценарий. Ако Лукашенко се поддаде и пуснат момичето да стане президент просто страната ще се разцепи на две. Путин ще вземе неговото. Не може да допусне НАТО да му се разположи по границите. Затова бяха там ония от "Вагнир" за всеки случай. Обаче изглежда Лукашенко е обещал да спечели изборите и да не допусне ЦРУ да му направят пуч.

176

Русия

преди 3 години

50 мильона гладни и безработни у ФАЩ!!

175

Койчо

преди 3 години

До Анонимен181...,бъркаш с наглосаксонските ***.Кажи ми поне една страна,от която са се омели доброволно,а не след като са им строшили зъбките.Ако солдатите на СССР все още бяха в Берлин, дали Гейропа щеше да смее дори да си помисли за майдани в постсъветското пространство,та камоли за Крим.

174

Стар филм

преди 3 години

Дачата в Подмосковието отдавна е приготвена.

173

до 179

преди 3 години

Много сте патологичните случаи. Това не се лекува.

172

Веско

преди 3 години

До Анонимен 169"Пуснах една търсачка. Гугъл не може да намери въпросната фирма!"Ами щото и търсенето в гугъла ви затруднява. Може да пробвате с друга транскрипция на Витяз. И това ли е важното в случая?

171

Анонимен

преди 3 години

Обичайните привидения и провокации. От собствения си проблем създаваш друг проблем и почваш да набеждаваш и обвиняваш. Позната тактика. Много ме съмнява тоя да иска руски войски да влезнат в Беларус. После няма излизане.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 184"Поредната Украйна, организирано от запада ... аман тези вече разбиха всичко а нищо не правят. Колонии, колонии които да работят за тях ..."Странно как се възмущавате че "работят за тях" пък хората в страните на Запад имат пълната свобода да "работят за себе си", докато в страни с Комунистически режими, хората работят за партията и ако са малка страна И за покровителите им, но това въобще не е проблем, м?

169

Анонимен

преди 3 години

Поредната Украйна, организирано от запада ... аман тези вече разбиха всичко а нищо не правят. Колонии, колонии които да работят за тях ...

168

Jas

преди 3 години

Дали е Лукашенко диктатор незнам и ми е все едно, но когато едни и същи хора се държат с цената на всичко при коритото 15-20 и повече г., народът, който им го позволява не е узрял за нещо по-добро. Колкото по-дълго властват, толкова по-лошо е при тях. Типичен синдром на народите, които са свикнали на ботуша и камшика. Властта трябва да се сменя на 5-10г. най-малко иначе се изражда и извратява. Вечният "Батюшка" е специалитет на руски говорещите!.

167

Анонимен

преди 3 години

Укропитеците трябва да бъдат забранени със закон в България. Те са опасни за националната сигурност и са фашисти, които подлежат на доживотна присъда за пропагандиране на фашизма в Европа. И са единствените, които в 21 век гориха живи хора. За което заслужават единствено изгаряне живи - око за око.

166

Анонимен

преди 3 години

НАТО заплаши, че няма да признае законни избори. Като какви да ги виждат в беларусия, освен като хиени? А пък като знам колко са оакани скандинавските тигри, Беларусия ще ги бие и трите едновременно с една ръка, а с другата ще дърпа жените им за миците... Ако и поляците се включат, ще трябва от време на време да пуска приблтийските мици за да може да го набутва в полския бут по - ефективно...

165

Анонимен

преди 3 години

Боли ме ... за твоята Украина ,марш обратно оттам където изпълза .Украинците сте рядко *** същества,подпалихте родния си дом и сега тук ще се прашиш на читав.***

164

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е законен президент на Беларус!Асад е законен президент на Сирия!!Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България????

163

Анонимен

преди 3 години

Останаха няколко сатрапи.......и тях ще забравим, като сСсР то.

162

Анонимен

преди 3 години

До До 136/153"Не успях да проверя данните ти ... "Как ще успееш, за да стане това първо трябва да си грамотен, а ти не си, и второ, русофилския ти комунистически мозък трябва да бъде препрограмиран да не лъжеш, защото излъга безсрамно за това кой какъв БВП на глава от населението има. Странно, че лъжата ти така "случайно" съвпадна с общото ти мнение колко по-добре от нас са беларусите, а то било точно обратното. И не сме ги задминали 2019, отдавна е така.

161

Анонимен

преди 3 години

Лукашенка се взема на сериозно!На никой на Запад не му дреме за Беларус ,животът си върви и с Лукашенка на власт.Ако падне от власт,Беларус ще е нова държава кандидатка за евросубсидии,никой на Запад не иска това.

160

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е безспорният лидер на Беларус,проблемът му е ,че налага цензура,притеснява опозицията,фалшифицира избори.Реално подкрепата за него е 50-60% а не 81%.