181

Анонимен

преди 1 година

*** мошенника. Почна се с комунситпексата лъжа. Кво Нато? Ква врата? Дреме му на Нато за вас. Ракетите са вече с 10к км обсег... Не им е нужно на Нато да са на границата ви.Хората просто не ви искат режима вече. Искат да живеят свободно. Последните *** осъанхате там от едно минало време.

180

Диана

преди 1 година

Лукашенко не трябва да се поддава на уличен натиск, но би могъл да прояви доблест, отчитайки неадекватните действия на полицията му към мирните демонстранти. Би било достойно той да се съгласи на повторни избори под наблюдението на чуждестранни наблюдатели вкл. такива от Русия /за баланс на страните/. В подобни ситуации достойните хора си подават оставка, но, според мен, в случая това би се тълкувало от много хора като поддаване на натиска на улицата...

179

В Беларус

преди 1 година

им правят Украински сценарий. Ако Лукашенко се поддаде и пуснат момичето да стане президент просто страната ще се разцепи на две. Путин ще вземе неговото. Не може да допусне НАТО да му се разположи по границите. Затова бяха там ония от "Вагнир" за всеки случай. Обаче изглежда Лукашенко е обещал да спечели изборите и да не допусне ЦРУ да му направят пуч.

178

Русия

преди 1 година

50 мильона гладни и безработни у ФАЩ!!

177

Койчо

преди 1 година

До Анонимен181...,бъркаш с наглосаксонските ***.Кажи ми поне една страна,от която са се омели доброволно,а не след като са им строшили зъбките.Ако солдатите на СССР все още бяха в Берлин, дали Гейропа щеше да смее дори да си помисли за майдани в постсъветското пространство,та камоли за Крим.

176

Стар филм

преди 1 година

Дачата в Подмосковието отдавна е приготвена.

175

бб

преди 1 година

Когато Лукашенко виждаше Русия на границата преди изборите,тази информация се преекспонираше показателно.Сега когато пак той говорел за НАТО същото-вече му се привиждало.Той сигурно има проблеми с многото си поредни мандати на управление,но това не е повод и основание да четем жълти новини.

174

до 179

преди 1 година

Много сте патологичните случаи. Това не се лекува.

173

Веско

преди 1 година

До Анонимен 169"Пуснах една търсачка. Гугъл не може да намери въпросната фирма!"Ами щото и търсенето в гугъла ви затруднява. Може да пробвате с друга транскрипция на Витяз. И това ли е важното в случая?

172

Анонимен

преди 1 година

Обичайните привидения и провокации. От собствения си проблем създаваш друг проблем и почваш да набеждаваш и обвиняваш. Позната тактика. Много ме съмнява тоя да иска руски войски да влезнат в Беларус. После няма излизане.

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 184"Поредната Украйна, организирано от запада ... аман тези вече разбиха всичко а нищо не правят. Колонии, колонии които да работят за тях ..."Странно как се възмущавате че "работят за тях" пък хората в страните на Запад имат пълната свобода да "работят за себе си", докато в страни с Комунистически режими, хората работят за партията и ако са малка страна И за покровителите им, но това въобще не е проблем, м?

170

Анонимен

преди 1 година

Поредната Украйна, организирано от запада ... аман тези вече разбиха всичко а нищо не правят. Колонии, колонии които да работят за тях ...

169

Jas

преди 1 година

Дали е Лукашенко диктатор незнам и ми е все едно, но когато едни и същи хора се държат с цената на всичко при коритото 15-20 и повече г., народът, който им го позволява не е узрял за нещо по-добро. Колкото по-дълго властват, толкова по-лошо е при тях. Типичен синдром на народите, които са свикнали на ботуша и камшика. Властта трябва да се сменя на 5-10г. най-малко иначе се изражда и извратява. Вечният "Батюшка" е специалитет на руски говорещите!.

168

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците трябва да бъдат забранени със закон в България. Те са опасни за националната сигурност и са фашисти, които подлежат на доживотна присъда за пропагандиране на фашизма в Европа. И са единствените, които в 21 век гориха живи хора. За което заслужават единствено изгаряне живи - око за око.

167

Анонимен

преди 1 година

НАТО заплаши, че няма да признае законни избори. Като какви да ги виждат в беларусия, освен като хиени? А пък като знам колко са оакани скандинавските тигри, Беларусия ще ги бие и трите едновременно с една ръка, а с другата ще дърпа жените им за миците... Ако и поляците се включат, ще трябва от време на време да пуска приблтийските мици за да може да го набутва в полския бут по - ефективно...

166

Анонимен

преди 1 година

Боли ме ... за твоята Украина ,марш обратно оттам където изпълза .Украинците сте рядко *** същества,подпалихте родния си дом и сега тук ще се прашиш на читав.***

165

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко е законен президент на Беларус!Асад е законен президент на Сирия!!Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България????

164

Анонимен

преди 1 година

Останаха няколко сатрапи.......и тях ще забравим, като сСсР то.

163

Анонимен

преди 1 година

До До 136/153"Не успях да проверя данните ти ... "Как ще успееш, за да стане това първо трябва да си грамотен, а ти не си, и второ, русофилския ти комунистически мозък трябва да бъде препрограмиран да не лъжеш, защото излъга безсрамно за това кой какъв БВП на глава от населението има. Странно, че лъжата ти така "случайно" съвпадна с общото ти мнение колко по-добре от нас са беларусите, а то било точно обратното. И не сме ги задминали 2019, отдавна е така.

162

Анонимен

преди 1 година

Лукашенка се взема на сериозно!На никой на Запад не му дреме за Беларус ,животът си върви и с Лукашенка на власт.Ако падне от власт,Беларус ще е нова държава кандидатка за евросубсидии,никой на Запад не иска това.