99

Анонимен

преди 3 години

Абе оставете Лукашенко дайте да видим какво правят проституиращите и ромите на Лъвов мост!

98

V

преди 3 години

Не вярвам че нато има сили да воюва с Беларус .Тия са си чисти руснаци .Просто заплахи .Завиждат на Лукашенко за добрия резултат на изборите. 80 % го подкрепиха щото не затвори икономиката и води независима от Москва политика. Те се скараха с Путин заради цената на газа и някой ограничения за беларусците. Беларус например продава трактори на северна Корея .Така че политиката на Лукашенко е независима ,а не надупена като на тиквата ;) Затова постигна такъв резултат.

97

Анонимен

преди 3 години

Беларус е в екстремна ситуация. Няма начин Русия да реши проблема и с протестите след изборите. Дори и Руски анализатори са наясно с това. Не мислете, че и Лукашенко не е наясно с това. Дори и да има напрежение, касиране на избори и пр. , той е законната власт и от него ще излязат предложенията за решение на ситуацията. Проблема е да няма външна намеса, за което той търси подкрепа от Русия. Останалото ще решат Белорусите, дори и ако трябва да се понабият малко. Такова е новото време.

96

До анонимен

преди 3 години

Тоя е откачил тотално...Короната го е поразила в плешивата кратуна.=========Много българи си мислят точно същото, но за един министър-председател.

95

Анонимен

преди 3 години

Съжелявам ги,знам,че може би ще свалят Лукашенко,защото са силни западните сили и НАТО,но като знам,че след това ги очакват трагедии и страдания,мизерия,глад и убийства на хора,просто ми се къса сърцето и ми се плаче!Още една хубава страна,която се опази до сега и е в добра социална среда,ще падне и ще станат роби на запада!

94

Анонимен

преди 3 години

Кой от "новинарите" в този сайт е отишъл до Минск и е видял "масовите" протести?Защото, аз лично, се прибрах в събота от там и ако за 200-250 човека се казва "масово", то за протестите в България би трябвало да говорим за "всеобщи" протести!А "демократичната" преса, както и в много други случай, обича да "преувеличава" (не казвам - "лъже", демократ да лъже... къде сте видели?) - ОМП в Ирак, оротести в Сирия, "демократизиране" на Сев. Африка...Сърбия, Либия, Украйна....

93

Анонимен

преди 3 години

И тоя като нашия, не пуска кокала и това е.

92

Анонимен

преди 3 години

До: номер 95Да, а също така и арабите са 100% евреи!Поне така излиза според твоята смахната логика?

91

Анонимен

преди 3 години

Щом путин се застъпва за него няма да има преврат и избори. Той Тръмп котира пък един Беларус ли ще му се опре

90

Анонимен

преди 3 години

Беларусите са 100% руснаци,украинците са също руснаци,поляците са също руснаци по произход,но в миналото немските интриги,за да отслабят Русия ,създават Полша като отделна държава от Русия и ги насъскват едни срещу други.Мисля,че това което прави НАТО не е правилно и трябва да се оттегли от Беларусия.Имам чувството,че се повтаря нацизма с това нахлуване на изток,почти едно към едно!

89

До 73

преди 3 години

До Конц.ТалергофТеразинТова няма никакво значение как е създадена държава както Северна Македония така и Украйна са си държави по всички правила за съществуване и признание за държава.Иначе по твойта логика може да се каже че руснаците след войната с турците изкуствено са възстановили България, за да има държава да не бъдат нападани директно от турците, което е така, но България е независима държава.

88

до 89

преди 3 години

Много добър въпрос. А дали това което ни се представя като Вагнер и техните свързаности са истина?А не е като да не са разпитвани от професионалисти.Оставям сам да се замислиш да си отговориш.

87

Анонимен

преди 3 години

Ако искат да продължават да живеят добре, трябва да се държат за Русия. Иначе ги чака мизерия както в Българрия и Украйна.

86

баце

преди 3 години

Ако може да ми обясните що спорите и се карате заради един г#з от Беларус дето се изживява като едноличин управник и прави каквото ще. Ако ще се ядете един другиго, поне го правете заради нашенския , дето иска да се изживява като Лукашенко, Путин и Кин Чен Ур.

85

Анонимен

преди 3 години

Е защо тогава арестува и изгони бойците на "Вагнер"?Сега пак ли ще ги моли да дойдат?--------------Защото не са никакви бойци на Вагнер,а са украинци,вкарани с автобуси от Украйна в Беларусия с някаква цел.

84

Анонимен

преди 3 години

Беларус няма как да е богата държава. Няма природни залежи на скъпи суровини. За запада е интересна само като форт пост за въздържане на Русия. Тоав е картата която Лукашенко разиграва , търсейки поддръжка от Русия.Политическите процеси са само претекст за, овладяване на тази територия. Това е ясно на стратезите в Беларус и на Лукашенко.Така че дори и свалят Лукашенко, варианта гражданска война е възможен само с външна подкрепа. За това се търси подкрепа от Русия. Да няма външни играчи.

83

Анонимен

преди 3 години

Е защо тогава арестува и изгони бойците на "Вагнер"?Сега пак ли ще ги моли да дойдат?

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Нека да е ТОЧНО НА 4ти КИЛОМЕТЪР:))))))))

81

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКак какво, събития отпреди 100 години, злите помисли на Запада и не на последно място ... абе ти не знаеш ли, че Лукашенко им е обещал това да стане някога. Все някога ...

80

До чебурашка

преди 3 години

Много ясно кое им пречи - управлението на беларуският Бойко Борисов - Лукашенко.