237

кукловода

преди 3 години

В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента" .....

236

Българин

преди 3 години

Герберите, искат всичко, защото имат всичко - властта - съд- прокурор- всичко е в Бойко Не могат да купят само честните Българи !Оставка на Престъпника Бойко Методиев Борисов!

235

Господи

преди 3 години

Помагай! щом при грабеж на Станишев ви е било по добре...Нямам думи!

234

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма хората не мразят президента Радев,а масово мразят герберите,сващаш ли или не сващаш?Насила хубост не става.

233

Анонимен

преди 3 години

Фигура, няма да позволим РБ да стане бряг на черепната кост. ВЪН. Няма да позволим РБ да стане комарджийска държава.ВЪН. комарът е извращение с парите на туркащите, направено да трупа милиардите на един. ВЪН. Колко плати този или обеща самолет. ВЪН.

232

....................

преди 3 години

Това означава да се влачат до изборите и после още години след това! О.С.Т.А.В.К.А !

231

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите, Нинова и Фигуранта искаха Промяна.Сега Борисов казва: Щом ще е Промяна, тогава ГЕНЕРАЛна Промяна !И от лагера на червената русофилска Мафия изтръпнаха и нададоха кански вой.Фигуранта си представяше промяна на Конституцията само като разширени правомощия на Президента, червените урунгиели - като замяна на мутрите с нейните мутри, а рисофилската диаспора - като "възраждане" на "вечната дружба" или "всички заедно" за азиатска ориентация на България.Легенда: Радев = жалка фигура

230

Анонимен

преди 3 години

До При СтанишевАбе не ме интересува,разбираш ли,само знам,че през Станишевото управление страната беше по-добре,хората не бяха тероризирани,преследвани,измъчвани и нямаше такъв страх сковал цялата държава!

229

При Станишев

преди 3 години

Било по добре... Толкова добре колкото и друсащата част от магистрала Тракия построена от него... Добре че се целуна ха с Доган... Та му дишаше в гръба...в буквалния и преносен смисъл... Тогава колко корупцонни схеми излязоха на бял свят... Р овч, Вальо Топлото, Булгартабак., фронтиер.... Че чак се наложи да уволни Импексова за корупция....

228

Анонимен

преди 3 години

До 280:И кой ще ти повярва на такива простотии.Дали си от червената или от Божковата дружинка няма значение.Това ви е нивото.Три думи на кръст, простотия и елементарна агресия.И такива искат власт да вземат.Няма да стане.

227

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаГодини наред народа ви мрази масово,не можете да останете вече на власт,три правителства и през трите Бойко не може да си доизкара мандата,защото макар и да печелите с нагласени избори,натиск,купуване на гласове,заплахи,не можете да спрете масовата омраза и отвращение на хората към ГЕРБ!Това управление,управлява със зор.

226

Анонимен

преди 3 години

От научна гледна точка разлика между гербер, фашист, комунист или джихадист НЯМА.Това го запомнете!!Всичките изредени са се навеждали под знамената на терора и пропагандата с фанатична вяра.Спасението от такива е само едно: ЕКЗЕКУЦИЯ !!Масови и без капка милост.

225

Анонимен

преди 3 години

Близнашки направи много добро предложение. Конституцията да са промени така че президента да се избира от парламента. Това ще предотврати такива недоразумения и чужди шпиони като Румен Радев да стават президент.

224

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки, който бе купен с парите на Божков -фигура, подстрекател към протести,ще бъде наказан от съдбата. Народът ще забрави, съдът ще затвори очи, но силата, която пази равновесието, НЕ. Всеки купен от демони на подземния свят, ще иде точно там. Примери - Че, Алиенде, Хитлер и мн.други-Поста ти издава агресия и злоба,не съм фен на Божков,но не ми харесва тази агресияВсеки има право да се защити,включително и Божков.Що се отнася до протестите,много хора са несъгласни,не само Божков

223

Анонимен

преди 3 години

До ФактТакива *** само могат да отвратят хората,включително и жените!

222

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който бе купен с парите на Божков -фигура, подстрекател към протести,ще бъде наказан от съдбата. Народът ще забрави, съдът ще затвори очи, но силата, която пази равновесието, НЕ. Всеки купен от демони на подземния свят, ще иде точно там. Примери - Че, Алиенде, Хитлер и мн.други.

221

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър дълго време ще се фука че е бил министър )незнам какво си мислят подчинените му)

220

Факт

преди 3 години

Всеки истински мъж мечтае да е като Бойко и господин Динко Вълев - Винету от Ямбол! И аз искам спалнята ми да е задръстена с нощни шнафчета, пърни с пари, накити и редки метали! Най се кефя на големия пищов и да си *** пуйки на воля и на висока европейска скорост! Нека снимат! Това е гордост!

219

ЦИГАНИН

преди 3 години

Да се направи - ДВЕ в ЕДНО !!!! Гласуват 160 депутата за ВНС....и във следващата минута гласуват за ИМПИЙЧМЪНТ - 161 депутата ( последният момент депутата от БСП - Свиленски . решил вместо на " БАДЖАНАК "....да се направи на мъж ) ...МЪКАааааа ЧЕРВЕНАаааааа ..в следващото НС със 120 депутата ...БСП ще има 15-20 ...ЩЕ СЕ КАНИБАЛИЗИРАТ за място избираемо !

218

наблюдател

преди 3 години

Ще събират подписи до 29.03.2021 да знаете.