337

кОЛКО

преди 3 години

Много фалшиви подписи ще вкарат.

336

До 373

преди 3 години

При 120, ще бъдат достатъчни само 30 депутата за да се вземе някакво решение. Понеже кворума ще бъде 60! Това не е никаква демокрация, това ще рай за мутрите. По-големият електорат на всеки депутат му дава повече власт, на него! но отдалечава ХОРАТА от тази власт! Демокрацията работи в малки мащаби най-добре. Освен това в парламента и сега нямат хора за комисиите... Спестявайте от държавни чиновници, не от тези които ВИ представляват! Не слушайте тъпите идеи на Слави!

335

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ поискаха промени в Конституцията, Маргарит Мицев - адвокат на телевизиа СКАТ на youtube Много информативно интервю: Защо ще слушаме какво казва Венецианската Комисия, а не се обърнем към собствения с опит от времето на Третото Царство, когато други страни са преписвали закони от нас. Осигурителната система (скандинавците са я взели от нас), устройството на правосъдната система - все закони които са станали модел за други страни!

334

До 373

преди 3 години

Ха ха, системата била провалена на ниво кадри... добре го извъртя за да оправдаеш тъпия лозунг! Добре работещата система е саморегулираща се, некомпетентните кадри не се задържат в добре работещи системи. Колкото до конституционните промени - отдавна са наложителни, това го знаят адвокатите, друг въпрос, че не са точно тези които бяха изброени от Премиера. И не, не ме чакай, БЕ -това е образно говорене, ако разбираш какво казвам.

333

Анонимен

преди 3 години

До 374Къде да те чакам, бе?Не разбираш какво ти се казва ли?Системата е провалена на ниво кадри.Благодарение на упойката, инжектирана под формата на евромилиардите, на власт се окопаха бандити. Разделението на властите не съществува. Гласуваха си специални закони, които са в нарушение на конституционните норми. Какво повече искаш да чуеш?Без европарите, Боко е кръгла нула.Народът го търпя, докато той не се помисли за незаменим, баща на нацията, върховно същество и не тръгна да гази п

332

До Сата НАТО

преди 3 години

Чакай, нали СИСТЕМАТА ви убиваше?

331

към к.372

преди 3 години

Моля да се чете: " но при изпълнението ИМА три много сериозни пречки." Извинявам се за грешката...

330

Анонимен

преди 3 години

А целта каква е: в крайна сметка Томи Дончев премиер, а Падишаха - президент. Добре измислено, но при изпълнението три много сериозни пречки. Боце, това не е като при СИК - казал, отсякакъл. И не забравяй, че Големият Маргин след някоя твоя голема грешка те е чукал с два или три пръсти по главата и е споделял, че това е една Голяма Тиква. Прякорът ти не е сменен досега. Разбираш ли подтекста на посоченото?

329

Сата НАТО

преди 3 години

Нали искате Промяна? Каква по-голяма промяна от БАЗОВАТА?------Кой и кога е искал да се маха старата Конституция и да се променят БАЗОВИ неща? Искат се кадрови промени - оставки на престъпниците Борисов и Гешев, и отмяна на противоконституционните закони, приети от гербавото мнозинство.

328

до к.362

преди 3 години

Т.е. ти приемаш, че ББ и ДП не са охранени ***, така ли ? Но как приобщи ген.Радев към тях? Та той има стегната фигура, акълът му е на мястото и е избран от 2,5 млн. души! По този начин обиждаш и тях! Ходил ли си скоро на невролог?

327

Haide Pernik

преди 3 години

Алоу, елате в квартал Кремиковци на София и ще видите колко е строил Бойко.Всичко е старо и разрушено.Няма инвестиции.БСП пък при тях бяха супер зле пътищата.Абе всички вън от управлението бе.Изринете ги тия бивши комунисти и комсомолци бе.А ти бе Бойко, що не осъди един политик крадец бе?То и ти си същия бе!

326

Анонимен

преди 3 години

Този новаченски лигав брус да каже къде е била прокуратурата от Освобождението на България от турско робство до 1944 г. и от 1944 г. до 10 ноември 1989г. Кратко и ясно, без излишни обяснения.Второ: да каже законно ли е факти, установени със СРС, да се изнасят в медиите и/ или да не се унищожават след като се установи, че лицето няма провинения и случайно е попаднало във връзка с разследване на друго лице. Съдията, дал цитираното рарешение за публикация в медиите, подлежи ли на наказание и съд?

325

До Сата НАТО

преди 3 години

Много ви е плоска пропагандата. Защо въобще ги изреждаш тези имена? Толкова ли си сигурен, че, примерно Марешки, ще влезе в селедващия парламент? Ясно е, че Ако се пише Конституция това ще става в следващото Събрание, ако то е Велико, от нови парламентаристи. След като сте толкова сигурни, че народът е с вас, какъв ви е проблема? Нали искате Промяна? Каква по-голяма промяна от БАЗОВАТА? Шанс примерно да се разправят с незаконната приватизация или лустрацията-нали за това ревете?

324

Анонимен

преди 3 години

Дани Ръбъла пише конституция,и БЛИЗнашки му помага?!..."И почвам да бегам бате,"

323

Анонимен

преди 3 години

В сегашната Конституция има всичко необходимо да се живее нормално - единственото Условие е Суверенът да не спи и да не се литка по манипулациите на на престъпници като Гешев, Цацаров, Бойко Борисов или НОЩ. Без да бъдете будни и мислещи, човечни и добри, ше ви *** през всека конституция - ако ще и Господ да слезе да ви я напише.

322

Сата НАТО

преди 3 години

Кой не иска конституцията създадена от Луканов и Лилов да бъде променена?------А кой иска бай Толуп, Иван Гешев, Цацаров, Делян Пеевски, Данаил Кирилов, Каракачанов, Марешки, Валерката и бездетното му корве, Кирчо Добрев, ***, Менда и Кралев, Мутафчийски и Кантарджийски да пишат конституция за целия остатъка от живота ни и за нашите деца? Само да вметна - сегашната Конституция не е писана от Лилов и Луканов.

321

До Анонимен 356

преди 3 години

Хора които работят, гледат деца, плащат сметки и заеми не са толкова навити да ходят да се заяждат с групички, платени да сеят метеж в полза на международно издирвани олигарси или руски интереси. Очевидно е!

320

Бойко

преди 3 години

Шах и Мат

319

Анонимен

преди 3 години

Радев ОСТАВКА - Кръгом, марш под юргана !

318

Анонимен

преди 3 години

Говорите за контра-протести, за "недоволните от недоволните", били сте милиони? Къде сте? "Ми ходим си на работа, живеем си нормално живота" - Аха ... Демек всички сте вие. Ако бяхте толкова много и толкова силни, з аколкото се изкарвате, щеше да има не 100 а 100 000 души още на втория ден, да покажат, че няма да мине номера. То кво имаше? 2-3 "бияча", дето нападаа възрастни жени, една откачена баба, дошла от село, дето се скара с един ***, който си е ***, нищо че е от протестиращите.