15

Практиката ще покаже

преди 3 години

Назлъндисват се учените, но практиката ще покаже ефективна и безвредна ли е ваксината. Предвижда се първите ваксини да бъдат произведени през октомври и ще бъдат ваксинирани първо лекари и учители. А поръчки вече има, даже от нашите киомшии - Сърбия. Вучич и казал, че той пръв ще се ваксинира.

14

Анонимен

преди 3 години

Номерът беше да си направят реклама - вижте ни колко сме велики.Това не е нищо нова за Русия.70 години лъжеха социализма-комунизма им колко е велик.А той се спихна даже без войни и революции.Просто икономиката им банкрутира.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе нихна им работа.Като имат ваксина да си се ваксинират с нея.Пък който иска и да я купува.Кво сте се разплакали за Русия.Като много знаете,ходете неваксинирани.Може даже да е по-здравословно от колкото да сте ваксинирани.Те и американците имат ваксина,вече "разработена".Дано не стане задължителна тяхната ваксина,че тогава ще ни се *** майката.Ако някой знае как се лекува covid-19 нека да постна тук.А пък ,ако някой знае,как се лекува вирус да си развие тезата.

12

Munchen_DE

преди 3 години

В момента се правят на много важни, защото случаите у нас са относително намалели. И това, че някой изпревари САЩ в създаването на ваксина, не могат да го преживеят, а фактът че това е Русия ги кара да изпадат в нервна криза и конвулсии.Но когато дойде втората вълна, ще видим кой към кого ще се обърне. Поживем-увидим!Много е модерно всичко руско да се отрича, не че след 30 години различен режим (а то пак си е режим) сме цъфнали, та вързали...

11

Бау

преди 3 години

Няма никакво значение коя държава я е направила. Въпроса не е русофили-русофоби. Света иска да види какво представлява точно, но се крие.

10

Анонимен

преди 3 години

.Като имат ваксина да си се ваксинират смея.Пък който иска и да я купува.Кво съвсем разплакали за Русия.Като много знаете,ходете неваксинирани.Може даже да е по-здравословно от колкото да сте ваксинирани.Те и американците имат ваксина,вече разработена".Дано не стане задължителна тяхната ваксина,че тогава ще ни се *** майката.Ако някой знае как се казва лекува covid-19 нека да постна тук.А пък ,ако някой знае,как се лекува вирус да си развие тезата.

9

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Абсолютно никакква научна информация няма за ваксината. Тяхната работа е като мийма "It just works!". Някои въобще вярва ли, че дъщерата на Путин я е пробвала?!?!?? Путин нищо не каза дали той сам я е пробвам обаче.Само кр.етен би се боцнал с руската глупост.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Не. Защото е недоказано, че върши някаква работа. И като цяло, защото изобщо не е доказано съществуването и.По същия начин *** можеше да излезе и да каже, че инжекция с витамин Ц, лекува спин.

7

Анонимен

преди 3 години

Напълно разбираемо е, че в Русия е пълно с учени-coрocoиди, които са скептични към руската ваксина срещу COVID-19. Та те са слуги и васали на обожавания и жестоко обиден от руската ваксина "Спутник В" цивилизационно-колективен запад.

6

Анонимен

преди 3 години

Да я дават на желаещите и да се приключва с новините за този вирус

5

TO220

преди 3 години

Ама не може, как така руска ваксина?! Не може да е руска. Или няма такава ваксина, или не е руска.

4

Бау

преди 3 години

Трябва да пуснат научни данни, но не искат. Дали, защото знаят, че са слаби и са прескочили 101 стъпки или защото не искат да им я откраднат и плануват да правят бизнес с нея - не знам.

3

Анонимен

преди 3 години

Очаквам руските *** да го оплюят тоя като неразбиращ, "***", платен и пр.

2

Анонимен

преди 3 години

И руснаците и американците имат ваксинаа ние си оставаме инддианци начело с Виинетуа *** не може да коментира белия човек

1

Анонимен

преди 3 години

Защо, защото е руска ли :)