35

Анонимен

преди 3 години

Не ни е проблем, че западните фармацефтични компании правят проучванията си върху хора на новите си лекарства върху българи, които често дори не знаят, че върху тях се експериментира и имат сключени договори за това с български клиники, които са се съгласили да вършат неща, които и болници в третия свят не се съгласяват, но ни е проблем руската ваксина, която няма да стигне до нас, дори да е ефикасна, а тук да умират хора, обяснявайки ни, че да умираме е въпрос на геополитика.

34

Анонимен

преди 3 години

хахахахахахаха,значи за да е успешна една ваксина трябва да се публикува в списанията,по голяма простотия небях чувал как ги намирате такива неграмотници немие ясно

33

Анонимен

преди 3 години

този на кой е братчед че се е уредил така, доцент моцент, яко има връзки иначе няма как да стане. Рода от политиците и депутатите има ли?

32

Анонимен

преди 3 години

До 39.Каква СЗО те тресе и тебе ве.САЩ нали и биха шута.Или когато е удобна да живее( бансейм)а когато е неудобна да мре.САЩ понякога така се измятат,че и фурнаджииска лопата би им завидяла.Ама квото,такова.И шопо знае,от Америка по убаво нема,и от Искъро по длибоко нема,е па нема.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 Много американци също не вярват , че са пращали астронавти на Луната Не виждам , какво общо има с темата за ваксината

30

БАШ ШЕФА

преди 3 години

Руснаците са като . Копнат нещо, продадат го и изпиват парите. И така - руски цикъл. В тази прокълната държава нищо не може да бъде създадено. Кадърните хора или си бият камшика, или ги убиват.

29

българин

преди 3 години

Цитат.Човек като Путин говори за неща.Които Не би трябвало да ги представя той! А нашият " Путин" Мутрата.Да не би да има право да говори за неща които Не би трябвало да ги представя той? Ама го прави нали? И другото което е.Защо да не е успешна тази ваксина? Или щото е Руска и не става ли? -:) Молете се да си струва ако това ще избави света от този вирус! Не бива да сме черногледи за всичко!!

28

Анонимен

преди 3 години

какви учени, за Ковид-19 само мнението на Мангъров е важно. Ако този авторитет си постави ваксина и аз ще си поставя. Къде се изгуби този титан на научната мисъл, да не пише поредната си статия за някое обикновено списание като The Lancet

27

Анонимен

преди 3 години

До руснаците ги биваАбе, Финландците правят по-хубава водка. А навремето нашите Калашници бяха по-качествени от съветските. Та май единствено ги бива да им чукаш жените, въпреки, че украинките са по-дащни.

26

Анонимен

преди 3 години

учените всъщност се оказват само един и то "Андрей Чорбанов от Института по микробиология към БАН в ефира на bTV". Само като му видях снимката и веднага разбрах какъв учен е. Просто не могат да пропуснат да кажат нещо негативно срещу Русия.

25

Чебурашка

преди 3 години

Русофилските зомбита няма как да бъдат убедени, че за да се одобри една ваксина трябва да се премине през определени от преди много години от Световната Здравна организация фази. Руснаците не са преминали през най-важната трета фаза, но в преки това са регистрирали ваксината, за да я използват за пропаганда, че до пореден път спасяват света. Така, че не спорите с русофилите, дори и да смятат, че снимка на Путин може да предпази от коронавируса.

24

Доктор Менгеле

преди 3 години

Набирам доброволци русофили, за да им слагам руска ваксина. Ако няма доброволци, ще им я слагам насила.

23

Атанас Велмазов

преди 3 години

Какви учени са тези ??????? ***, които доят държава без да правят нищо !!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

ама естествено, всички американски хрантутници и грантаджии след като идва нещо от Русия, винаги не е добре. Виж, ако препарата дойде от САЩ, тогава ще кажат, че е супер и даже и да струва 10 пъти повече ще го купим от там, няма съмнение

21

Антикомунист

преди 3 години

Колко са русофилите в България, които ще си сложат руска ваксина :)

20

Цирк

преди 3 години

САЩ този път не можаха да откраднат ваксината и веднага я обявиха за негодна!?

19

До Munchen_DE

преди 3 години

Абе ти какво правиш в Мюнхен? Защо не си в Русия след като е толкова велика, че карала САЩ да изпада в нервна криза :)????? Ааххахаха, ти сериозно ли си вярваш, че Русия е нещо друго освен едно ръждясало корито, което потъва?

18

Анонимен

преди 3 години

И руснаците не вярват че САЩ са кацнали на Луната.

17

Факт

преди 3 години

Учените не знаят нищо за Руската ваксина все още така че се изказват не подготвени и предварително.

16

Гроздето е кисело

преди 3 години

Гроздето е кисело, казала лизицата и се фръцнала...но просто не го достигала...С кого сте тръгнали да се мерите???Фалшивия оптимизъм и байгановския национализъм (нашите са връхта) са временни, след време се освестяваш и разбираш колко е тъжно...