171

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаПий си задължително хапчетата! Протестиращите българи са цвете за мирисане и пример за добро поведение в сравнение с други чуждестранни протестиращи, които скачат и се бунтуват за щяло и нещяло. Тези българите протестиращи може и да мятат домати, но не трошат улици и магазини.

170

Чебурашка

преди 3 години

До ГостАми по изказа ти личи, че си бабикянче. Същата злоба и същите кухи фрази. И като не участваш в цирковете ти ги подкрепяш с писанията си, което е едно и също.

169

Класа

преди 3 години

Борисов потуши протеста с изтънченото си безразличие. Уж се притесни, остави ги да се развяват, направи отстъпки, но остана твърд в принципите си. Протестаджиите станаха банални и никой не им обръща внимание вече, компрометирани са също така. Политик от световна класа.

168

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаКакви бабикянчета бълнуваш? Аз даже и не участвам в този протест, камо ли пък да ходя на протести... И въпреки това протестиращите имат до някаква степен право, защото България е на последно място по достоен начин на живот! И още нещо, хапчетата, драги, хапчетата!

167

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаКакви бабикянчета бълнуваш? Аз даже и не участвам в този протест, камо ли пък да ходя на протести... И въпреки това протестиращите има до някаква степен право, защото България е на последно място по достоен начин на живот! И още нещо, хапчетата, драги, хапчетата!

166

Чебурашка

преди 3 години

До Гост..... теб кой ти е "спонсора" и по колко ти плаща?...... Това ви е проблема на бабикянчетата, уверени сте, че всички против протестите са като вас, платени. Само доматите, яйцата, свински те уши да вземем като разход за 34 дни се получава доста голяма сума. Гледам, че дясната ръка на Мая мъкне две щайги с домати. И едва ли те са единствените за денят. Да не би Отровното трио да ги плаща от джоба си? А колкото до троловете във форумите единствено доказани са тези на червените кхмери.

165

Анонимен

преди 3 години

риволюцията изяждала децъта си...елате протестъри, на 50 лв надница - нека ви ядат посли.

164

Анонимен

преди 3 години

След репликата на Баце, че битката им е за тридневна работна седмица и депутатски заплати, Бабикян заяви че аверите му са световноизвестни адвокат и скулптор ,с което разсмя и околните .На това се казва PR експерт! Забрави да рекламира себе си - майстора на белота. Скромност, типична за отвъд източното Черноморие!

163

Българи спокойно

преди 3 години

Ей сега минах покрай протеста, умрела работа. 200 човека, по-лениви от котките на старата мома отсреща. Един глупчо на микрофона скандира "българи юнаци". България е в безопасност засега, но имайте едно наум.

162

ПИСНА НИ !!!

преди 3 години

Протестиращи начело и с прякото участие на лумпeнa Хаджигенов тази вечер показно и пред всички оскверниха националния герб на Република България. ДОКОГА ЩЕ Е ТАЗИ ГАВРА СЪС СИМВОЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ? Догога ще ги траем тези платени нищoжеcтва ? ТАКИВА ЛИ *** СЕ ГЛАСЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ?

161

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаА на теб кой ти е "спонсора" и по колко ти плаща? Или безплатно му се раздаваш?

160

Гост

преди 3 години

Хора, не се подлагайте на гладна стачка! Не гладувайте, това не е начина да ви чуят!

159

Питали радио Ереван

преди 3 години

- Къде е контрапротеста на Борисов?- На Витошка, в Слънчака и в Гърция! Стотици хиляди!

158

Анонимен

преди 3 години

Гледайте хубаво какви образи има на протеста. Няма да видите повече такива.Не че ще липсват протести, толкова наивни балъци в бъдеще няма как да се уловят на подобна гола кукичка.

157

Чебурашка

преди 3 години

Браво на протестърите 34 дни минаха! Останаха има-няма още 240 дни до изборите през март 2021 година. Но не вярвам спонсорите да ви държат до тогава.

156

Патриот

преди 3 години

Вижда се че са някакви комплексари, недоволни от себеси, нямащи по-смислена работа да вършат. Ако тези вземат власта

155

А бе

преди 3 години

Уж ГЕРБ бил вече политически труп,а пък мирише откъм Орлов мост

154

До 188

преди 3 години

Аре сменете мантрата, тази вече е скучна и не впечатлява и гаргите.

153

Анонимен

преди 3 години

А днес Надал Алгафари тактично скри имената на участниците в инструктаж на *** на младежкото БСП.. Но сам призна колко е шокиран от долнопробните практики на старата ***!Да ни е сладко!

152

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко :) Дано пак се измъкне Бащицата :))