191

Анонимен

преди 3 години

"Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише още в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ.

190

Анонимен

преди 3 години

Подполковник Румен Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър Стратегически проучвания след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж Максуел в Алабама. Радев завършва като 1 сред чуждестранните студенти и 13 сред всички общо 260 обучаващи се.

189

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

188

Анонимен

преди 3 години

Черепа и триото Отровните черепчета призовават всички балами да ги подкрепят.

187

Анонимен

преди 3 години

Тея си изкараха почивката там - палатки, бири, чалга... Какво му трябва да човек!

186

Аз

преди 3 години

На снимките се вижда 'бъдещето' на България. Тъжно и плачевно!Ако Борисов удържи още малко ще се види и борбата за баницата и тия дето я водят. Тръгнаха да се изпокарват вече. И ако митинга е започнал спонтанно в началото, то сега започва да се избистря все повече кой или кои искат да го яхнат.

185

Кур за Радев!

преди 3 години

Два за ЧерепаТри за заМаямата!България за Българите!

184

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тея стъкмистики. Може да сме на последно място в ЕС по някои показатели, но важното е, че сме в ЕС!!! Сега точат лиги за властта разни проруски м.екерета, които ще ни върнат в първи клас. Що не сравните доходите и пенсиите в България с тези в Русия, Украина, Беларус??? И много сте млади или просто съвсем безпаметни, че не помните Жанвиденовата зима?

183

Ода за протеста

преди 3 години

Казваме Ристю - разбираме Маджо Казваме Маджо - разбираме Ристю Ръка за ръка към светлото ИМ бъдеще

182

FYA

преди 3 години

До Кречеталото и Катуни и КратуниСупер сте! Оправихте ми настроението! :))))

181

Ковид партито

преди 3 години

На чЧерепа продължава?!Ще си уморят родителите за 30 кинта на ден!Безбожници!

180

Гост

преди 3 години

До Анонимен 233Ти сега какво, ще ме поучаваш какво е станало с България през прехода и демокрацията, така ли? Няма за теб значение статистиките, които показват на кое място България се намира по достоен живот? Няма значение за из.род.и като теб, че България за цели 30 години се е обезбългарила и ци.гга.ни.зи.рала? Че българските пенсионери получават мизерни пенсии? Че демокрацията даде ниска раждаемост и висока смъртност? Че има безработица? Че българското образование и земеделие са съсипани?

179

Чебурашка

преди 3 години

До Гост...... Екземпляр и животно като тебе не може да говори за българите...... На площада няма българи а индивиди, които са се цанили за 50 лева и бира на корем. Както и техните цинични водачи, които точат лиги за да се докопат до властта.

178

Чебурашка

преди 3 години

До Гост..... щом си гербаджийска, продажна и безродна кухоглава тиква..... Единствените *** и продажници са Радев и политиците от червено-*** спектър. Както и техните поддръжници, разбира се.

177

И3МEТ

преди 3 години

мнение от форумите " Ако не друго, тези протести ме убедиха, че трябва да гласувам за Герб и Бойко Борисов на следващите избори. Бях се поотказал, защото ме поядосаха със Ларгото , но сега виждайки какви са алтернативите... леле мале !!! Напред Бойко с теб сме! "

176

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаНе знам кой е Бабикян, нито пък го познавам, защото не съм арменец, нито ходя на протести, но аз като българин зная, че България е на такова тъжно положение и място заради безплатни и продажни безродни и гербаджийски *** като теб. Тъжно е, когато България е на последно място по достоен живот и ЕС го казва това, разни бо.клу.ци като теб да отричат това.

175

Анонимен

преди 3 години

До КречеталоСкоро!

174

ГЕРБ forever

преди 3 години

След време ще търсите със свещ бате ви Бойко,но няма да го намерите!Може *** да оглави държавата и да превърне хубавата ни Родина в ***.

173

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаА ти кого подкрепяш ? То е ясно, че този, кого и обслужваш безплатно.

172

Гост

преди 3 години

До ЧебурашкаКато те гледам, не си никак смирен и примирен...., а би трябвало да си такъв щом си гербаджийска, продажна и безродна кухоглава тиква!