151

За 187

преди 3 години

Черепчетата са само един вид - лузъри...

150

Анонимен

преди 3 години

Ако кажа, че протестирам и пребия някое черепче, нося ли отговорност? Нали правото на протест е над всчики права?

149

До181

преди 3 години

А скоро оставки няма да има, станахте скучни и безлични, прибирайте парцаляка ще се видим до година март.

148

Анонимен

преди 3 години

По Нова се загледа в отговора на Хр.Иванов. Доста афектиран ми се видя,а и отблизо забелязах, че носа му е крив.Сам се урочаса, подведе го самодоволството му,не знам кой му вкара мухата за премиерски пост.Такъв мишок...

147

Анонимен

преди 3 години

С тия бали сено на шумкари ли се правят. Остава да взривят някой мост и да минат в нелегалност и да чакат Червено-Черепната армия да дойде.Пълен Цирк!

146

Анонимен

преди 3 години

Ама герберското тролене вече едно такова измършевяло,завалийките горките и те веки усещат края,няма страшно бре хора и без подаянието на вожда ще оцелеете някак си!

145

Анонимен

преди 3 години

За Маджо ми е най интересно, тъй като дойде с най малко 5 Жипа, плюс снайперисти, за дело в съда ставаше на въпрос :) Съдийката е направи накрива с 2 думи и си тръгна тържествено....:) Не знам как си мислите че е срещу Бокича :)))) Направи ми впечатление, че дори държавни глави нямат такава охрана, но само Бойко, той е слънцето и водата за народа ;0

144

Умно село

преди 3 години

След декларация на адвокати,дойде подобна и на професори,доценти и асистенти.Явно и там има желание на низшите да искат оставките на шефовете-академици!Последните в боя,вече Първи в строя.....

143

Анонимен

преди 3 години

На снимка 1 тези хора на слама ли са се натръшкали ?Много пюсюранска работа бе спонсорите не дават ли поне по една табуретка..

142

Метежът на олигарсит

преди 3 години

Се провалиДа живее България!Време е за разправа с метежниците!

141

БСП

преди 3 години

ГЕРБ е политически труп. Минало.Един лош спомен. Приемете го. Идва времето на БСП и благоденствието и просперитета на Българския народ!

140

Анонимен

преди 3 години

Никой не се изпокрил просто всеки си кара отпуската...Без премиера ,някой са пристрстени към властта!

139

Анонимен

преди 3 години

Ееее, пуснах малко фандък и вие нападате...хахаха. Бокича е олицетворение на това, което не може да бъде един министър-председател, най-високия пост в държавата.Виждате че Гешев се изпокри, Бокич приказва колкото да не заспи а големия му кошмар Радев мълчи...хаха Почти имаше рима, здраве да е !

138

Гост

преди 3 години

Протестирате, протестиращи, но не правете такива глупости! И махнете изображението на Бойко с ореол, залепено за кофата за ***!

137

Катуни и кратуни

преди 3 години

Как сте кратуни в катуните? Върви ли пиенето, хапнахте ли пици Фор Маджо, блъскате ли картите, селфита на макс с нереализирани "водачи" и всякакви други комплексари? Искаме още на живо от катуните...няма нужда от "господарите"..хаха...голям смях е...

136

Анонимен

преди 3 години

Яко, първа снимка си е направо кърт ач на миФки.Конгратилейшън за оператора, както би казал Баце.

135

БСП

преди 3 години

Няма смисъл да се хабите Герберски ***.Утре господаря ви си тръгва.. завинаги!!Всичко свърши! България победи!

134

Измет

преди 3 години

Събрани от кол и въжи ***, всеки с комплекси да доказва какъв уникален човек е . Възстанник от Орлов град. Ей туткуни , махнете се , използват ви, ***, използвайте ги тез глави.

133

Гост

преди 3 години

До протестиращите на Орлов МостКолко сте жалки, протестиращи, въпреки че сте си в правото да протестирате, вие в протеста се отнасяте кощунствено към Християнските символи и светини! Как не ви е срам! До такава степен сте пропаднали, че с изключително безсрамие и наглост сте сложили и залепили плакат с изображение на икона на кофа за ***! Засрамете се и махнете изображението от коша за отпадъци!

132

Анонимен

преди 3 години

Тримата *** и Черепа нямат вече пари да плащат по 50лв, но призовават всички пенсионери с малки пенсии да подкрепят каузата им на доброволчески начала.