21

V

преди 3 години

Излязаха прогнозните резултати на МВФ за Брутен вътрешен продукт на глава от населението .Резултатите на мафията герб и еврогейския са много ниски. Китай 20 000 $ на глава от населението .Мафията герб и еврогейския 11000 $ на глава от населението .Русия (при ниски цени на петрола) 30 000 $ .Опрди мафията герб и еврогейския казвахме че китейците работят за без пари а сега българите работят за два пъти по малко от китайците и три пъти по малко от руснаците .Това са резултатите на мафията герб и ЕС

20

пияница мистик

преди 3 години

Брад Пит се появи :) Ама четете внимателно какво казва, защото е казал важни неща: едното е да се даде на малките фирми да оправят разбитите тротоари, там наистина трябва много работна ръка и ще има заетост, а не огромни фирми да строят магистрали. И това, че чуждите инвеститори сега ще се отдръпнат за 1 - 2 години, което е много зле за БГ. Ето това стана с тези Мангъровщини и покачването на болните както и с череповите и маджови метежници. Виждат хаоса чужденците и бягат

19

Радио Ереван

преди 3 години

Обърка се светът: германците търгуват, евреите воюват, а Дянков - Постната пица пледира за социална политика...

18

Няма страшно

преди 3 години

Путин ще прати зимни палатки! И ***,само да не са двукраки като в Беларус!

17

ЦИНИК

преди 3 години

Язе сакам да протестирам.Жа блокирам моста на ряката на село.Сакам жените да станат общи.Търся спонсори от мисля да плащам по 20 икосара на тея дека *** подкрепят.Щом в Софето мой от и у наше село да нимой да са блокират мостове?

16

Анонимен

преди 3 години

Мръаниците в Света са само двама Байдън и Сорос.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Ем аз съм южняк, така че ми е добре.

14

Анонимен

преди 3 години

Ахахах малкото човечЕ. Ей сега тръгнаха да го съдят, ама щото е от нашите, панаира мина ... БРВО МОЙТО МОМЧЕ!

13

Анонимен

преди 3 години

Регионалната политика е ясна - само в Южна България, както винаги. И досега се строиха магистрали само в Южна България, а сега ще се строят тротоари, пак само в Южна България! Може би политиците живеят предимно в Южна България. А Северна България кучетата я яли, нали? Както винаги!!!

12

Анонимен

преди 3 години

За постна пица ще има ли поне ?

11

Въжето

преди 3 години

Този трябваше да увисне на бесилото

10

Анонимен

преди 3 години

Първо Борисов и мафиотите трябва да сдадат властта и да ги разследват. После да се направи добър модел на управление без старите к-ви. Тогава може да говорим за държава, съдебна реформа, съкращаване на държавана администрация на 2/3 и увеличаването на заплатите им като се наемат кадърни хора и т.н.

9

На пазар

преди 3 години

руския агент да мълчи

8

Анонимен

преди 3 години

Тръгнал тоз да би сравнява с Румъния. Те са 15г пред нас бе, ние сме още в робовладелския строй, тук само шуробаджанащина вирее. Ще даваш пари на малкия бизнес, забрави .. всичко се раздава само на нашите хора с хотелите.Пример: намалиха ддс-то на алкохол, защо? Въобще много сме зле и изоставаме много след всички в Европа. Най-бедни и ще си останем, скоро не само в ЕС а на равно със Сомалия.

7

Нане

преди 3 години

Ако изтръскаме олигархията, ба си и веселата купонджийска зима, ще изкараме...

6

Mopcku_

преди 3 години

Тоя пт чия позиция възмамерява да подпомага? Освен ментално от щатите да говори на премиера-слънце колко е велик не виждам какво може да каже тоя провалил се индивид.Зимата ще е тежка и с Бойко и без него.

5

Анонимен

преди 3 години

Този говори кат че ли не бил послушко в тиквеното правителство и не окраде здравния фонд с благословията на баш мутра...та

4

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка постна пица сънува

3

Анонимен

преди 3 години

То от сегашните само постна пица!!

2

Няма значение

преди 3 години

Моньооо нии туи си го знаем и без теб иначе още помним постната ти пица!!