41

Анонимен

преди 3 години

Айде беееее, другарю Путин.Кога ще прекосиш Дунава да изметеш тази мафия и сганкоято пие кръвта на народа.Изнесоха и продадаха България разни ми ти партии с алчни за пари и богатсва измислени партиици.Винаги с Германия,никога срещу Русия.Цар Борис3.

40

Елена Ефремова

преди 3 години

А Сърбинът Симеон Дянков в пощата - от небето ли е паднал?

39

мдаам

преди 3 години

Макар, че тоз няма право дори да се показва, за жалост е прав сега. Да го обори, който може- от зле, по- зле сме.

38

Анонимен

преди 3 години

Постната пица се появи,тоя колко псувни е отнесъл,просто не е за вярване!

37

Lan

преди 3 години

33, ами не е виновен той за елементарното мислене. Няма как всички да са богати...ресурсите не са безкрайни, човешкият ламтеж е! А за опиянението на един народ...тъжна работа беше!

36

Lan

преди 3 години

34, харесва ли му или не на недочелият, Дянков е гениален в това - икономиката. Да, не ни се услади "постната му пица", ама запита ли се накой: "а каква беше алтернативата"? Той ни изведе по най-добрият за държавата начин от смешната криза 2008г. И хората го намразиха, защото не направи чудо. Тази криза ще е чудовищна. Е чудотото ли чакаме или професионалисти като него? С този простоват народ, трудно ще ги дочакаме, професионалистите не са мазохисти!

35

Анонимен

преди 3 години

"Голяма част от министрите са се снишили като по Живково време"Ами ти какво очакваш,в партия като Герб някой да има мнение,ами нали Бащицата(бойко)веднага ще му вземе главата!Дори и да има кадърни и умни хора в власта ,начинът на управление на вожда е тоталитарен!

34

До 21 V

преди 3 години

Лекувай се .Не си добре.

33

истина

преди 3 години

Другарите Радев, Божков, Нинова и отровното трио знаят че зимата ще бъде гладна и безработна. Тях ги интересуват 29 милиарда, които ще получаваме от ЕС, и да са на власт и да ги откраднат. С факлите идва фашиз ***. Стадото което спи и крещи до контейнерите, ще духа супата.

32

Анонимен

преди 3 години

И с мутрата Б.Б и без него все тая.Най много да го замести друга мутра.

31

Анонимен

преди 3 години

Този няма морално право да говори

30

Анонимен

преди 3 години

Е нали като дойде демокрацията,демокрацияте де,нали всички щехме да станеме богати.Какви социални слаби Дянков.Каква е тази пица ,за едни да има за други не.Затова ли скачахме и викахме СДС,и 45г.стигат.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя да се погледне в огледалото и да разбере, че пиците са вредни защото предизвикват затлъстяване.Иначе....Честно казано от министрите на Тиквата колкото и да ви звучи абсурдно, но май той бе най-свестен. Поправете ме ако бъркам, той наистина въведе бюджетни рестрикции, но не направи излишни външни дългове.След него мафията започна да прави борч след борч и така де факто България е във фалит защото си обслужваме външните дългове като вземаме нови борчове.Ние сме в дълговата спирала.

28

Анонимен

преди 3 години

Искат да ви направят зависими от държавата, да ви притиснат финансово за да приемете ваксината. Искат да ликвидират по-голямата част от човечеството. Няма никакъв вирус. Махайте извънредното положение.

27

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

26

V

преди 3 години

Мафията герб и ЕС трябва да бъдат уволнени за ниски резултати ;) Тия ни водят към мизерия .А журналистите крият данните. Това са данни за 2020 г

25

До пияница мистик

преди 3 години

а ти какво предлагаш , всички да се сврат по къщите си и да чакат да измрат от глад. Живейте си живота, на който му е писано и да не е от вирус от друго ще умре.

24

Дачо

преди 3 години

Теб не те осъдиха бе

23

Анонимен

преди 3 години

Надебелял и одъртял тоя на снимката

22

До 12

преди 3 години

Ще има.Без тесто и зеленчуци.Подобрена рецепта на тоя наглец.