221

Анонимен

преди 3 години

"1/3 от българите зад граница били готови да се върнат в родината"Айде бе...готови са да се върнат за месец лятна ваканция, и то не кой знае колко много, повечето предпочитат други дестинации, а не мутроморието

220

Анонимен

преди 3 години

то по байтошово време имаше повече възможност за развитие и реализация,и едно време трябваше да си член наБКП за да прогресираш и сега трябва да си член на ГЕРБ за да успееш...и пак не е сигурно.с тези айдуци...

219

men

преди 3 години

Аз съм от другите 2/3. Как да се върна бе брат, в Германия за 2019, 85000? преди облагане съм заработил, отделно 10000? ми отиват в пенсионния фонд дето сега не се облагат. За 2020 очаквам да ударя 100 000?. Връщането в България за такова като мен не стой на дневен ред. А и ще сме по-полезни на България като си стойм тук.

218

Перничанин

преди 3 години

До АнонименАми стандартът се е вдигнал в сравнение с 90-те години в пъти ( дори и пак последни в Европа ), никой не се хвали колко сме велики, просто казвам, че патриотите отвън спомагат с едно нищо! И като са си избрали Чехия или Полша прав им път, то мана може всеки да търси!

217

Да бе да

преди 3 години

Уи ме нон

216

Анонимен

преди 3 години

Да, тръгват, даже някои се прибраха, но не за твърдо , а за меко пребиваване. Ей, че съчинихте поредната тъпня! Тези, които са тук сега от чужбина е ясно- хората имат планивани отпуски от преди година. Много от емигрантите четат онлайн новини, гледат бг телевизия, и разбират, че тук нищо не се е променило за последните 30 год!

215

Перничанин

преди 3 години

До IT-спецТо на готово всеки иска, хич не си идвай и без теб България има, всасяйте си осигуровки и плащайте данъци по чужбина и чакайте тук промяната!

214

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов е твърдо за МаджоРитарни избори!!

213

пак ли?

преди 3 години

Осезаема вълна виждали? Колко бала? Колко по Рихтер? Скачат през месец някакви такива - сега са поредните Bulgaria Wants you. Ми напиши го на български, бе! Отишъл там преди еди колко си време и вместо Георги е Джордж вече. Ама си оставаш оня с външната тоалетна на двора. Седете си там. Изобщо на никого не липсвате. Работа и тука има. Ама ей такива вносни сноби не знаят какво е мотика и само акъл ръсят. Че не ви виждаме с бохчите как се прибирате всяко лято. Като магарета натоварени сте.

212

Анонимен

преди 3 години

Така се прави , в това напрегнато време един два вица разтоварват напрежението ..на изпълнителните директори от Австралия да се сложи за шеф Караянчева-по идеи и акъл е с години пред тях

211

Анонимен

преди 3 години

Да, да още утре тръгват. Само Христо Иванов да вземе власта.

210

Анонимен

преди 3 години

Ще се върнат само образуваните като номер 226:) никой нормален не би го направил. Но ви се радвам как копаете дъното!

209

Lan

преди 3 години

до Друг вариант - 2,варинат три: Световните политици прегарят манджата с този Ковид, световният ред се разпуква, настава невиждана по мащаби криза. Българите намират пак вътрешната си сила, която генетично носят - да оцеляват. В лицето на смъртта, всеки вади най-доброто от себе си. Правят една стабилна държава, което го могат от преди хилядолетия...Е те така! :)

208

Анонимен

преди 3 години

Да бе виждам го сина на Корнелия да зареже работата си в Голдман Сакс и да дойде да работи за 1500 лв.. Айде моля ви. Икономиката е скачена система. Ако си мислите, че рушветите пречат да работи ефективно- жестоко се лъжете. Рушвети дават частни фирми, на хора в частни фирми за да спечелят сделка на доставка на машини и оборудване. По цял ден гледам тоя филм.

207

Анонимен

преди 3 години

Ха щели да се върнат. Те така и не заминаха. Та нали без тях браха ягоди в Англия. Айде няма нужда да се пишат патриоти- хора с ниско образувание, търсещи лесни пари. Да махат с кирката по строежите в Германия.

206

Анонимен

преди 3 години

Милата изгърчена лилана, тя за какво беше в ареста, за данъчни измами или за продажба на наркотици?

205

Анонимен

преди 3 години

До: Да (номер 222)Покрай нашия блок в София жълтата кофа редовно я обръщат и от дъното и са изсипани отпадъци!!!Фирмата от мутри приближени на Бойко ги мързи и рядко минават да ги обслужат!!!Съответно улицата е отрупана със всякакви отпадъци, включително хранителни, които гният и миришат лошо. Улични животни ги наобикалят да се хранят с тях и сеят зарази! Отделно наоколо е осеяно с маски!Това ли ви е Европейското Развитие на България бе, ГЕРБ???!!!Комунисти проклети!!!

204

ОБАЧЕ!

преди 3 години

Само ако Бойко Борисов подаде оставка!!!Нали гледам как ги гърчат младите тук: ЛиЛана и други в арести и затвори, всеки, който е решил да живее като европеец в тази комунистическа, азиатска държава България!!!

203

Да

преди 3 години

В Германия пред всяка къща има 5 различни кофи за събиране на ***. Жълт син кафяв и сив( пластмаси, хартия , био , и други) също ламарината стъклото и мебелите както и електрониката всичко се изхвърля отделно. Всеки дом плаща средно по 60 евро такси месечно за отпадъците на община в която живеят не на частни фирми. Тука в България нашите депутати с *** немогат да се справят чак от Италия го вносят пак същевременно и за икономика говорят. Ей никой няма да се върне в тазискапана държ

202

Връщат се....

преди 3 години

ЩОТО СА ГИ ИЗРИТАЛИ ОТ РАБОТА.НИКЪДЕ НЕ ОБИЧАТ НАВЛЯЦИТЕ.... ОСОБЕННО СОЦ-ОТПАДЪЦИТЕ!КОРОНАТА ПОДРЕЖДА СВЕТА!!!