281

Анонимен

преди 3 години

Потвърждавам за Англия. Ходих на гости преди няколко години на един приятел, който живееше в Лондон. В една стая с обща баня и тоалетна с още 7-8 души.Крановете нямаха смесители за топла вода.Мизерия отвсякъде. Купуваше на промоция евтини стоки и пестеше пари.Спести пари за жилище в Пловдив и се върна тук. Каза,че повече няма да напуска България .Ожени се и има дете.Бачка за 1500 лв,жена му и тя за толкова и им стигат,като не плащат наем.

280

Анонимен

преди 3 години

До 302Е, разбира се, че ще кажеш,че не съм успял. Нали, няма как иначе да не се влюбя в тази дупка. Това е една от лъжите, които експатите обичат да си повтарят, за да рационализират изборите си пред себе си и другите. Всъщност, точно защото разбрах, че реално съм в по-добро финансово и битово положение от 90% от самите англичани в моята възрастова група, ме накара да се откажа да си губя времето с тази ***. Е, и сганта събрала се да живее там изигра доста голяма роля в решението ми.

279

До 298

преди 3 години

Само Путин трепери от цветни революции. Западът не само е виждал революции, той ги е измислил. И след всяка революция е ставал по-силен. Коато не може да се каже за Русия и затова троловете като тебе правят тия подмятания по рецепта от готварската книга на Кремъл.

278

ХаХа

преди 3 години

Ако Англия е мизерна, какво да кажам за Русия или да нашата мила Родина?

277

До 301

преди 3 години

Гроздето е кисело, нали. Ти като не си успял, не значи, че за всички важи. Ако си от тия българи, които искат да си занесат българското в чужбина, че и да го наложат на местните, вместо те да се напаснат на страната в която са отишли, то не е чудно, че другите са ти виновни.

276

Анонимен

преди 3 години

Откакто живях 10 години в мизерната Англия вече не вярвам на никакви убитаци, които се опитват да убеждават колко "хубави" и "уредени" били западните държави. Също се убедих, че повечето емигранти са пълни мазохисти.

275

Ром'с

преди 3 години

Всички искат ...но не всичко което искаме -правим!

274

Тангра

преди 3 години

Да се върнат да видят дерибеите новобогаташи с килийно образование собственици на бизнес и мутрите и техните деца със скъпите коли, и калинките във всяка фирма и на ниво министри...

273

Абе

преди 3 години

Като ги натиснат цветните революции,даже няма да сварят да бягат обратно.

272

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия IT-та.....................не може всеки да бъде програмист, и не е нужно!!!Дайте нормални заплати на хората във всички сектори!!!

271

Анонимен

преди 3 години

da

270

Анонимен

преди 3 години

По света има система от препоръки на работодател. Което е различно от трудовите книжки. Тук трябва да се правиш на детектив, за да разбереш някой по-ценен кадър как се е справял на предишна работа или дали казва истината за това как е напуснал.

269

Анонимен

преди 3 години

По света трудови книжки няма!!! Това е соц. измишльотина. Кой ще се върне при тези заплати в България, парите са в шепа големи фирми, основно ИТ. Нормалните доходи трябва да са масово за всички, защото едно общество не се гради от директори само. И тези които заминаха, не забравяйте, че вече имат деца, та и внуци дори и повечето и български не знаят. Как очаквате да се върнат? И работа он лайн си е много продуктивна в дългосрочен план и става по света все по-масова.

268

До 290

преди 3 години

Глупавите хора обикновено, като спорят, вместо да опровергават дават аргументи в полза на противното мнение. И ти така. Описаният от тебе индивид щеше да е пак същият, ако имаше възможност в Бг да изкара парите, нужни му за такова поведение. Но той е формиран у нас и явно у нас се връзват на нивото му. Чужбината няма отношение към тоя процес освен, че го е осигурила финансово, което не е могла да направи собствената му подина.

267

Да

преди 3 години

До 286.Хахаха ама си *** платен от държавна сигурност загубена поробена душа. В Германия котките и кучетата живеят по добре от българите в България. Да не говорим за медицина и образувание както правосъдие и транспорт децата с 30 евро карта за месец пътуват с метро между селищни влакове и автобуси. Университети струват по 200 евро за семестър ама истински технически не като тези у София за 2000лв дето се водят престижни пак всъщност Фалшиви.

266

До 286

преди 3 години

Ти какъв *** си не знам, но явно си расъл в друга България. Колко нитрати изядохме по Тошово време нямаш идея. Или имаш, но тролиш. А къде ги видя тия български домати. Като идеш на някой пазар на всички сергии едно и също от борсата. Да в Германия храните са по-истински. Миналата седмица обявиха в Бг, че сте изяли 15 тона кокосово масло на сирене. Честито!

265

Питащ

преди 3 години

А ти с колко души отрасна в гарсионерката в Люлин?

264

Емигрантче-чалгарче

преди 3 години

Като си спомням деня, в който кацнах на Лутън-ококорено изгладняло селянче с два анцунга в куфара и един върху мен, а сега имам всякакви адидаси маратонки и екипи.. Тъпча ГМО пържоли всяка събота и поливам с долнопробно уиски в изобилие.Всяко лято съм на Китен или Приморско с другите селяци да си покажем кинтите пред бегетата. Живея в още 8 души в къщата в Лондон, ама кво от тва нали съм гъзар за пред вас... Няма са връщам никога в БГ

263

Да се връщат

преди 3 години

Но каква инфлация ни чакааа тогава не ми се мисли.

262

Анонимен

преди 3 години

стига лъжи