4

Анонимен

преди 3 години

Държавата я унищожават ЕНП - европейска народна партия, в момента се карат психодесни с десни. Тяхна е заслугата, България да е ограбена,с демографска катастрофа и най-зле в Европа.Те унищожиха и БСП и нямаме силна опозиция,а сега искат да унищожат и ДПС, а накрая и ГЕРБ,въпреки,че ГЕРБ е също от ЕНП и да останат еднолични господари,без опозиция в България и абсолютна несменяема диктатура.Те ще подготвят и нова уж "опозиция",която също ще е тяхнаТова е.Не гласувайте за нови партии!

3

Анонимен

преди 3 години

До сега професорката харизанова сменяше памперсите но се уплаши да не я въдворят в Карлуково и се появи тази умница! Изобщо има ли някой да им лЕрва на тези?

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАаа не! На мен ми е дадено по 120 пти на ден! По 35 стинки на комента, пиша ги за 1-2 часа общо и 42 лева за нула време, дорде съм и на другата работа ... Охххххх лелеееее! Найш ли как хубуу улизгат у портомоненцето и си лягат там, мамини сладки ...

1

Щерю

преди 3 години

"И пак позорът има тържеството,лучата в кал, лъжата е на трон.Понятьето за злото и добротоизгубено под наший небослклон!Вълни от бяс, веявици от страсти,рой диви честолюбья разярен!Забрава, слепота! С трева зарастевеч паметта на вчерашния ден...Вражди стихийни, зла полуда! Мракътзабуля ямата, под нас що зей!О, родино, какви ли дни те чакат?Какво ли бъдеще се тебе сей!"(из стихотворението "Ямби" от Иван Вазов)