24

Анонимен

преди 3 години

Никаква осъавка!! Проституиращите в затвора!!

23

man

преди 3 години

Един съсед кесеше на протеста, щото пенсията на майка му била ниска. Като му обясних, че за да е висока трябва да му вдигнат данъците даде назад и вече не ходи..Тия пари се взимат от работещите в момента.

22

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

21- ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ, МАФИОТИ И ТЕХНИЯТ КРЕМЪЛСКИ РЕЗИДЕНТ!

21

Анонимен

преди 3 години

Не успяха да изплашат хората и започнаха с пропагандните гостувания и интервюта в разни пропагандно насочени телевизии

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Прязяяях... Аххххххххххх ... Селяни някакви там ... аре стига се занимава.

19

Мое ли да попитам

преди 3 години

На снимката клошарят с бира в ръка от младите студенти от Европа ли е , от умните млади ли които ще променят системата ли е, или от будните граждани които искат промяна в конституцията?

18

Спомняте ли си

преди 3 години

скандала от миналата година?Оказа се, че агенция "Алфа рисърч", на която е шефка тази социоложка Боряна Димитрова, има кой знае как сключен странен договор. За да проучва мненията на телевизионната аудитория относно предаването "Референдум", тази агенция е получавала ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ХОНОРАРИ от онзи, които създават самото предаване. Същевременно, благодарение на сключения договор, "Алфа рисърч" е получавала и заплати от телевизията!Затова Кошлуков се опита да ги изгони и стана скандал.

17

Анонимен

преди 3 години

Взривът в църквата беше антитористична операция срещу терористите превратаджии които с терор взеха властта на 9ти юно и избиха без съд и присъда близо 25 хиляди със семействата им.

16

Анонимен

преди 3 години

Поредната гербава новина целяща да умаловажи протестите и то точно след един от най-масовите протести. Никой вече не ви се връзва бе не разбрахте ли ? ОСТАВКА !!

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Шайката е в ступор от това, че народа не се уплаши от бруталните и страхливи действия по разтуряне на палатките. Само страхлив герберски крадец може да измисли акцията на полицията да се проведе в 4 цаса сутринта. Всеизвестно е, че герберите не се славят с наличието на интелект.

14

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

13

Анонимен

преди 3 години

Любима на ГЕРБ фирма вече се грижи и за осветлението в София"Чистота Искър" ще извърши ремонта и разширението на уличните лампи в район "Подуяне"

12

Анонимен

преди 3 години

муцка,па ти си един социолог .... мани бегайБойко се държи Изключително Умно - не е никак за подценяване !онея искат кръв и боища по площадите - Ама Нема !

11

Анонимен

преди 3 години

Като няма закон най добрия вариант е ,,неизвестен извършител,, с орден стара планина за особено големи заслуги към народа ;) Само това може да оправи държавата .Иначе ще изчезнем като нация .

10

Анонимен

преди 3 години

Това НЕ Е ПРОТЕСТ НА НАРОДА, а на едни хулигани които си нямат друга работа. Всички тия в затвора!

9

Анонимен

преди 3 години

Типична комунистическа тактика. Понеже сега не могат да взривяват църкви, обират мандри и палят цистерни с бензин, използват съвременни методи. "Мирни" протести, които ще доведат до сблъсъци между хората. Нали като се опитваха да саботират правителството в борбата с вируса не им се получи.

8

Анонимен

преди 3 години

Протестът получи широка обществена подкрепа, но той през тези 30 дни не беше достатъчно масов.------Исках да гласувам, но нямах желание...

7

Няма отърваване

преди 3 години

Как се създаваше през 1997 г. независима агенция за социологически и маркетингови изследвания?Имам предвид "Алфа рисърч", чийто съосновател и шеф е тази Боряна Димитрова.В бизнеса - назначени милионери,в науката - "наши" хора.

6

и какво точно

преди 3 години

смислено може да отговори правителството?? исканията -борба с корупцията-правителството..ама така ще трябвада влезем в затвора. смяна на системата...но така няма да може да даваме обществени поръчки на наши фирми . смяна на главният прокурор и съдебна реформа....правитеклството....но така новият главе може да се разрови и да ни опандизи!! единственото което боко иска е да се продължи по старият начин ...кражби,корупция...все последни

5

Анонимен

преди 3 години

Протестът не бил силен. Този социолог и той от герберската върхушка. Достатъчен е да измете комунистите от Герп. Краят се види, малко остава. След някой друг ден какво ли ще пишат троловете им.