481

БАТКАТА с пат...

преди 3 години

До Анонимен 486. Ах , на батка, сладката динка. Батката с патката, много обича малки дини, да пукат, да пукат, като я срежеш да се цепи . Батка с *** ще те чака с любов, зад централните решетки. Може да ми пишеш. Чакам. Ах, на БАТКА...

480

Анонимен

преди 3 години

Ужас. Никой не го пита, защо не си върши работата, а под скачат ухилени се едно не знам кой виждат. Мн тъжна прослойка от нашето общество. И утре тоя нали знаете, че ще е в изолация на запада и край с България. На кратко казано.

479

Чебурашка

преди 3 години

Румен Радев =Разделение, Реваншизъм, Разруха, Русия, Репресии,

478

Чебурашка

преди 3 години

Днес, защо ме триете? Парите на Божков не миришат, нали?

477

Анонимен

преди 3 години

Държавата я унищожават ЕНП - европейска народна партия, в момента се карат психодесни с десни.Тяхна е заслугата, България да е ограбена,с демографска катастрофа и най-зле в ЕвропаТе унищожиха и БСП и нямаме силна опозиция,а сега искат да унищожат и ДПС, а накрая и ГЕРБ,въпреки,че ГЕРБ е също от ЕНП и да останат еднолични господари,без опозиция в България и абсолютна несменяема диктатура.Те ще подготвят и нова уж "опозиция",която също ще е тяхнаТова е

476

ТРЪН В ПЕТАТА !

преди 3 години

До 555. НА ТЪПАНАРИТЕ КАКВО ДРУГО ИМ ТРЯБВА ? ВЪРХОВЕН ***, ЗА ДА ВОДИ ТЪПИТЕ ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ !!!

475

трътльо

преди 3 години

Този трътльо да вземе да стане физкултурник в някое училище и ще има повече полза от него

474

Анонимен

преди 3 години

Най доброто средство за лечение на комунистическо мислене е въжето и дървото! Затова и Стефан Данаилов вече е добър комунист! И да напомня защо ковчега на комуниста е с дупки: Да им е по лесно на червеите да повръщат!

473

Анонимен

преди 3 години

Значи превратаджията Радев "зове да не се стига до полицейска държава" !!!След всяка наглост на Фигуранта следва още по-голяма наглост и лицемерие !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

472

Анонимен

преди 3 години

Aз призовавам Румемн Радев и привържениците му да ходят при татко му!!!

471

Анонимен

преди 3 години

само приказки, да вземе да НАПРАВИ нещо, което му е в правомощията и да помогне на хората?!? Призовава за това, за онова, хората после ги бият милиционерите, а той си спинка у леглото сладко. На хората с палатите им пречат хората с палатките и това трябва да се промени!!!

470

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 516! С превратаджийски очи, превратите са специалитет на всеки комунист! С преврат взеха властта на 09.09.1944г. и управляваха 45г.,с вътрешен преврат свалиха "другаря" Тодор Живков, днес отново с преврат искат да вземат властта като си играят с доверието на част от българския народ, и го използват като маша за да вадят кестените от огъня! Това ли искате българи, да бъдете вечно маша! ЖАЛКО! Още ли вярвате, че ще доплувате до златните брегове на КОМУНИЗМА ! Одавници, жалки!!!

469

555

преди 3 години

Слави - Презивент!

468

Анонимен

преди 3 години

Червената напаст ламти за властта - от 10 години не са крали и са много гладни ! Жалкото е , че има млади хора по улиците, които нямат представа какви престъпници ще докарат на власт ! Сърбал съм попарата на комунистите - никога повече ! Аз няма да лежа после по кръстовищата - аз ще стрелям на месо по комунистическата напаст !

467

Картофчо

преди 3 години

Президента изпълнява с плам презокеанската заръка, да състави служебен кабинет, който да спре отново стартираните енергийни проекти!

466

Винету

преди 3 години

До АнонименНяма какво да четат младите, те знаят какво е на Боко магистралите-убийци, любовницата с месечна издръжка от стотици хиляди евро в Барселона, чекмеджетата с пачки и пистолети ипозата партер пред Доган на човека пъпеш! Знаят и как се променят другите държави, как не те затварят предприятия и как не се крадат бизнеси! В България Винету продава вече 10 години активи и взима само дългове за да строи калпави шосета!

465

Отвратен

преди 3 години

Идва краят на мутрата и сикаджийските му платени калинки и ***! Гласуваш за ГРОБ получаваш Доган и Пеевски а Боко пълни чекмеджетата с пачки!

464

този президент е

преди 3 години

ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ, ПОДСТРЕКАТЕЛ И РАЗЕДИНИТЕЛ!!!

463

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ХУНТА И РЕЗИДЕНТА И!

462

Анонимен

преди 3 години

Най-*** са протестиращите, защото не осъзнават, че най-гадно ги използват. Борисов бил мутра и крадец, а Радев - смел генерал, Нинова и Овчаров - кристално честни, да не обсъждаме т.нар. отровно трио...С какво тези хора са допринесли за добруването ни? Младите, отворете GOOGLE и четете кой какъв е и какво е правил, питайте за лукановата зима и купонната система, разберете кой какво е приватизирал!