421

Виртуален Протест

преди 3 години

Виждам, че се вихри виртуален протест.От хора които си стоят пред компа и джаджата.Не винаги това има ефект.

420

Йоло Денев е ДЯДОТО

преди 3 години

За сведение на по-младите, дядото е известният писател и поет Йоло Денев - борец за правдини и за българското. Не закачайте Йоло Денев!

419

Анонимен

преди 3 години

До моля уточнетеМоля,уточнете кое е грешното в написаното от мен,което триете: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е избран с гласовете на над два и половина милиона избиратели!? Или и този неоспорим факт вече е табу???--------------------Уточнявам, избран е с гласовете на малко над 2 млн., даже няма 2 070 000! Айде стига лъга! На организираните от него избори, Герб взима 1 100 000, което е повече от неговите 900 000 на първи тур! Е това е неоспорим факт!

418

?????????

преди 3 години

НАЙ-СКАПАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ,

417

Анонимен

преди 3 години

ГРАБЕЖА НА ЗЕМЯ ОТ ПОЧТЕНИТЕ СЕЛЯНИ ПОЧНА ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ОЖЕСТОЧЕНО И БЕЗМИЛОСТНО СЕГА - ЗАКОНЪТ ЗА БЯЛОТО ПЕТНА Е ГРАБЕЖ НА ЗЕМЯ

416

65

преди 3 години

Снимка на Радев и дядото ми напомня на бай Тошо и дядото,тогава младеж. Когато откриваше завод за ,,цели "електр. проводници.

415

Анонимен

преди 3 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КЪДЕ ВИДЯХТЕ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛИ И ПРОТЕСТИРАЩИ И ЖУРНАЛИСТИ?ЯВНО СТЕ МНОГО КЪСОГЛЕД,ЗАЩОТО ДА,ИМАШЕ, НО НЕ СБЛЪСЪК,А ПРОВОКАЦИЯ ИЗВЪРШЕНА ОТ ДВАМА ПЛАТЕНИ ***.МЕЖДУ ДРУГОТО,СЪЩИТЕ ВЕЧЕ СА АРЕСТУВАНИ И СИ ИЗПЯХА ВСИЧКО.КОЙ ИМ Е ПЛАТИЛ,КОЛКО ИМ Е ПЛАТИЛ,ЗА КАКВО ИМ Е ПЛАТИЛ.ЕДИН СЪВЕТ,СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРАТЕТЕ ДЕСЕТИНА,ПЕТНАЙСЕТ ЧОВЕКА И ИМ ПЛАТЕТЕ,ЗА ДА ВИ СВЪРШАТ КАЧЕСТВЕНО РАБОТАТА!АКО НЕ ВИ СТИГАТ ПАРИТЕ,ЗВЪНЕТЕ В ДУБАЙ И БЕЛГРАД!

414

ББ

преди 3 години

Моят Президент!!! Вън чуждопоклонниците и агентите на чужди държави...съд за еничарите продаващи интересите на Родината ни,прогонващи децата ни от домовете ни!!! Бог да пази България!!!

413

ББ

преди 3 години

До НАРОДЪТДа си видял Радев да охранява Живков,да има шкафче,записи на които ще размазва,да е бил шофьор на Пашата...да е раздавал пари,да е партиен..да е носил чували с бюлетини...объркали сте Народа мафиотски тролчета...1400 години сме тук и сме оцелели въпреки вас...еничарите служещи на чужди господари...ще ви съдим безкомпромисно...децата ни няма да плащат сметките ви

412

Анонимен

преди 3 години

Опорките на платените от хунтата са едни и същи и вече звучат много жалко!Заминавате си, няма как!

411

Анонимен

преди 3 години

Оставка беее, гербави плъхове крадливи!Няма да ви оставим да продължавате с усвояването!Вървете си с мир! (Засега)

410

1

преди 3 години

Аз ви казах днес сутринта, че пРецедента ще се появи с "предупреждение" за това да няма "насилие". Просто на червената фуражка нищо друго не може да й измисли главата, а сценариста от Дубай не смята за длъжен да информира слугата си за това какво са следващите му ходове, че да се "апелира" по на едро.

409

НАРОДЪТ

преди 3 години

Я ПЪРВО ИЗМЕТЕТЕ НОВИТЕ СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ, НАСЯДАЛИ ОКОЛО РЕЗИДЕНТА, ПЪК ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМЕ, ЧЕ НЕ СТЕ РУС.КИ МАТРЬОШКИ!!!!! ПЪК И КОВЧЕЗИ НОСИТЕ!!!!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ???.

408

Моля,уточнете

преди 3 години

Моля,уточнете кое е грешното в написаното от мен,което триете: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е избран с гласовете на над два и половина милиона избиратели!? Или и този неоспорим факт вече е табу???

407

Анонимен

преди 3 години

Погледнете мутрите на Слави,на Радев,на тримата чичковци! Чисти мутри! Мутресата Манолова допълва компанията!

406

Анонимен

преди 3 години

Някои играчи успяха да противопоставят Премиера /МВР/ на Президента /БНА/.И стой, та гледай!-Някои, като куррвата Гешев ли?

405

Анонимен

преди 3 години

Я стига с тия мантри,че протеста е спонтанен,че младите....и т.н. Тинтири минтири! Я си покажете мутрите, бе! Докога ще го увъртате!

404

someone

преди 3 години

До АнонименМи кой ще е ? Някой послушко като Плевнята ли ? Дето ще играе измислената роля на обединител на мафията с нацията и ще ни дрънка за светлия ЕС, *** ценности и прочие глупости, ще ни убеждава как тръгнал с 10 марки и спял на паркингите и изведнъж паднала една комета и станал велик капиталист ... айде мерси

403

ББ

преди 3 години

добрата новина е,че Народа ни избира Президента си мажоритарно...заради качествата си...Народа е този които ще каже кои ще е Български Президент...не троловете на валерко и борисов...

402

ББ

преди 3 години

аз също си ударих един минус...да ви е спокоино преди съда за Национално предателство и геноцид срещу Народа ни