501

Еврейун

преди 3 години

РадеОоф е от наште,ние винаги сме намбар уйан и винаги прави. И винаги готови за агресия.мачкаме и Ще мачкаме който е против нас. Който има големи сараи,медии,заводи и много пари е с нас. Такива като Гешев, дето ни разваля комфорта,такива като ББ, дето не иска да слуша.

500

Ти да видиш..

преди 3 години

Да няма полицейско насилие...А насилие от протестиращите може.Наглост !

499

Анонимен

преди 3 години

За възхвала на комуниста Радев издигат статуя с вдигната ръка.Понеже е агент на Москва, надписът е на руски:"Стаите статУя, съвсем без х. ЯРука поднята, держит граната.,,

498

Анонимен

преди 3 години

До Агент Клинт Гън, ЦРУТой не е агент на тези ,които казваш хитри комунисте,той е точно агент на другарите от Москва ..,

497

Анонимен

преди 3 години

Тази руска поддлога и терорист трябва да дава съвети от затвора,където му е и мястото ,не човек ,а комунист ,сеещ раздор в държавата си...Той затова и няма семейство ...Червена напаст...

496

Анонимен

преди 3 години

Интересно ще е когато стане саморазправа(а то такава се задава) между тъпите ти наивници и уморените и изнервени останали МИЛИОНИ НЕПОДДРЪЖНИЦИ... дали тогава ще се появиш ти продажно нищожество отговорно и официално да има омраза между хората???? Ще ти стиска ли генералския каскет изобщо наглецо!!!!!

495

Off

преди 3 години

Едно мишленце се подава за малко от дупката си, почва да цвърчи нещо и размахва юмруче. После бързо се мушва обратно. Руска подлогa.

494

Анонимен

преди 3 години

На снимката си говорят двама провалени некадърници :)))

493

Логиката казва:

преди 3 години

При хипотеза Радев - Премиер, а Борисов - Президент, полицията вместо да преговаря с протестърите, щеше директно да стреля по тях!

492

Агент Клинт Гън, ЦРУ

преди 3 години

Това беше първия и последен мандат на този президент. Всички го мислеха, че е човек на Путин и руснаците, а той се оказа агент на Сорос и ЦРУ. Всичко се върти около спирането на Балкански поток. Останалите дрънканици за демокрация, правова държава и мутри са мижи да те лажем.

491

Анонимен

преди 3 години

Така се надявах президента да излезе и да ни надъха малко, и той сякаш ни чу! Истински генерал!

490

Анонимен

преди 3 години

Радев, Радев... Велик!!!!

489

Радо

преди 3 години

Засрамете се г-н президент! (най-калпавият п-т)

488

ЗА 10

преди 3 години

До Знаещият-Но те /червените/не могат да го проумеят,че всичко това противопоставяне е заради грипените,явно са изхарчени комисионните,а комисионерите си ги искат обратно! и тоя/РЕЗИДЕНТА/ няма друг ход и ще го играе ВАБАНК!

487

задругата

преди 3 години

Другари и другарки ,сиренето свърши и мандрите се охраняват,ко ши прайми са питам?да земем да спетнем едно метежче ли , че да си върнем мандрите ?.....

486

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Анонимен 452 . ВЪН НА МУТРАТА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! ВЕДНАГА ОСТАВКА НА ПОДБУДИТЕЛЯ ЗА ПРЕВРАТ, И ЗАТВОР ЗА ИЗМЕННИКА ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

485

Hary

преди 3 години

Съжалявам го този човек.

484

Анонимен

преди 3 години

Наглостта на Радев минава границите на нормалното поведение! Този страхливец и кариерист така и не казва дума за политическите си мечти за президентска република или партия!

483

Анонимен

преди 3 години

Президентът лично призовава протестиращите да продължат с протеста и че всяка намеса на полицията е незаконна и нарушава техните права! Ако три - пет хиляди блокират кръстовищата, защо "милионите" гласували за Радев мълчати не си отстояват правата???

482

13-ят

преди 3 години

До ТРЪН В ПЕТАТА- не му се гневи,каквото и слага те са с промити мозъци. Но,летеца е обучен да у-бива,да елиминира,т.е.да руши, не да гради.Така е научен.За това от военен политик нестава!