14

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше вирус, откривателят му щеше да е световно известен. Всеки знае откривателя на ХИВ Люк Монтание, Ковид19 обаче никой не го е виждал.

13

Анонимен

преди 3 години

Като настояват че има вирус, не е зле да покажат документ,доказващ, че някой някъде го е изолирал. Защото една дама изпрати такова запитване до Канадският национален изследователски съвет, който на 14 юли удостовери писмено,че такъв документ не съществува.

12

Анонимен

преди 3 години

Да вярваш, че няма вирус е глупост, но да вярваш в приказките на такива като тоя е още по-голяма глупост. Истината е, че каквото и да се прави всеки ще го проболедува.

11

вир0$

преди 3 години

След като тикволандия все още е включена в червените списъци на повечето европейски държави, очевидно никой не ви вярва на статистиките.Въпреки, че повечето поданици на великия вожд Винету са лековерни овце, действията и телевизионните изяви на националният ЩАБ, бяха абсурдни и смехотворни. И все още се надявате някой да ви вярва и да спазва мЯрки?

10

Анонимен

преди 3 години

"Какви монокини, от няколко години вече не е модерно да си по монокини! Момичетата избягват да свалят банския и ако го свалят то е когато лежат по корем го свалят само отзад!"Факт, че моно кините не са на мода и самега рядкост вече.....ама пък бански тип пражка е и задните им части са на 95% навън :)

9

Батко

преди 3 години

Пак ли този изпълзя от дупката да ни приказва неговите глупави теории! Нищо не е познал от това което е казал, време е да се скрие и повече да не излиза.

8

До Хемус

преди 3 години

Какви монокини, от няколко години вече не е модерно да си по монокини! Момичетата избягват да свалят банския и ако го свалят то е когато лежат по корем го свалят само отзад!

7

Ако трябва

преди 3 години

да слушате някого за този вирус, то е точно Мориарти. Не случайно ви набива тези 2 числа в главата. Див късмет имат някои, че Боко още не се е сетил да го пита какво да прави съгласно теорията на игрите. Витанов бързо може да го превърне всеки предпазлив генерал в Аугусто Пиночет.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе Професоре,ние вече десет години държим в къщата си не гущерче ами Ламя и не се уплашихме,ти сега с тоя вирус ще ни плашиш!

5

от Оня свят

преди 3 години

Ние умрелите от вируса Ви казваме, че пък има такъв вирус!

4

Анонимен

преди 3 години

Теория на игровия елемент, така ли? Залагам на ФАЛИТ.

3

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

2

Хемус

преди 3 години

Пичове отивайте на плаж,не се занимавайте с глупости!Навъдили са се едни мацки по монокини!И тоя е един професор,да си скъса дипломата

1

Анонимен

преди 3 години

На жена шофьор и лекар българин НЕ ВЯРВАМ.