34

Истукан

преди 3 години

Никой не вярва в измисления вирус. Дядо Коледа замина за Лапландия. Слагаме маски без да има защо.

33

НЕКОЙ

преди 3 години

До Жеко от Г.Тошево: Точно така, Браво !!!

32

Анонимен

преди 3 години

Никой не е доказал,че има вирус. Точка. Болниците са празни, болни няма. Търсят се "заразени" за усвояване на клинични пътеки. С ПСР тест на разположение лесно се намират такива.

31

Дядо ви

преди 3 години

Никой не може да ме убеди, че това с мерки срещу епидемия. Дадо ви много е видял и тези мерки му приличат на смесица от сталинизъм и медицинската диктатура на Менгеле. Колкото той беше и учен, толкова и тези експерти които създадоха тези мерки са учени.

30

анонимен

преди 3 години

Били умирали милиони - ами че кога не са умирали? Само дето се прибавиха още 700 000, а краят не се вижда - прочетете данните!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Всеки знае откривателя на ХИВ Люк Монтание"Само хомосексуалните го знаяат тоя.

28

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 26Хахаха, ти си за цирка, кло ун.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От стотици болести умират годишно милиони, никой не е взимал подобни мерки досега"А бе бушмен. Карантината съществува като мярка отще от средните векове ако не още от римско време. И е доказано работеща мярка.

26

анонимен

преди 3 години

Я покажи мерките - вечерен час, затворени ресторанти, затворени граници? Ти хабер от мерки имаш ли? Всички заслужавате да го ........

25

ми така е

преди 3 години

Е как да вярват хората?!?Ужас и косми от "официалните данни" и ларж и лайв в "официалните действия".Хотел за карантинирани туристи?!?! Що е то?Като е страшно - без туристи, без мачове, без национални конференции - Ъз до Ъз и без маски..

24

анонимен

преди 3 години

Вие не слушате ли новини - в Благоевград и в Русе търсят лекари, аз съм от Русе и знам, че за дома търсят и лекари, и санитари за гледане, защото една част от персонала е напуснал. Но доброволци няма, защото мнозина разсъждават, че голяма част не вярват и се скъсват да подиграват другите, защо ли да си рискувам пък точно аз живота за такива?

23

Анонимен

преди 3 години

Баси фалшивата история. Дори и да го има този вирус, никой няма право да ти налага такива мерки. Те са по-опасни от вируса. От стотици болести умират годишно милиони, никой не е взимал подобни мерки досега. От далеч мирише на планирана акция..

22

анонимен

преди 3 години

По-точно ни затвориха другите страни, но тук продължават да плещят няма вирус, та няма....Е, какво искаме - пр.ост народ, слаба държава! Р. Ралин

21

Хемус

преди 3 години

Да ти кажа няколко български плажчета,където има мацки точно по монокини,и чистак голи и не се притесняват така да се пекат пред обществото!Върви горе на Дуранкулак и плакни окото!Внимавай само да не те обрули вятъра,че ще изсуши самолета и ще го напука!Вълнението на морето е два-три бала не става да се прави крокодил!

20

анонимен

преди 3 години

Ами не вярвайте, бе празни кр.атуни! То толкова ви е акълът, не може да смели никаква информация! Само че като видите дебелия край, ви моля, никакво обръщане към държава и лекари! Оправяйте се като сте такива гении! Не стига, че на практика почти нищо не се изисква от вас, то няма спиране - затворени били, нямали права, еди-какво им били правели и пр.

19

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 е компютърен вирус, зарява сайтове с фалшиви новини. Има едно истинско заболяване грип се казва, болните от него изведнъж изчезнаха. Към коя стъкмистика ги пишат сега ?

18

Анонимен

преди 3 години

Вируса на либерастията постигна целта си. Как може да си счупиш държата за има няма 500 починали за около 6 месеца?!Това ако беше пандемия-при наща здравна система, труповете вярно щяха да са по улиците...Е да ама не!

17

Анонимен

преди 3 години

Така е: гущерчето на съмнението расте и ще расте докато стане крокодил, и тогава няма спасение за всички мошеници, които участват в тоя глобален театър.

16

Паро от Париж

преди 3 години

Това човечЕ Витанов е по-комплексиран индивид и от дупнишкия коремен хирург.България загуби поне стотина човешки живота, защото борбата със сериозния проблем ковид бе дадена в непохватните суетни ръчички на подобни индивиди.

15

щабни годжита

преди 3 години

баси путарника нагъл, 15 хиляди, 20 хиляди -вади си ги от *** тия цифри ама не отчита оздравелите. В момента има точно 5000 заразени, от които 4200 без симптоми и 800 в болница, най вероятно на 90% менте заради касата. И това при положение,ч е щабните измекярчета се скъсват да правят тестове на здрави хора