74

Анонимен

преди 3 години

До докторЯ ми кажи каква е твпята версия за тази конспирация? Смъртните врагове Израел и Иран са си стинсали ръцете за да играят театро да заблудят ***, за да може Боко да му затвори чалготеките?

73

Анонимен

преди 3 години

До Веско"Защо затварят заводи при няколко вирусоносителя? Само не казвайте, че от някакъв хуманизъм, щото в катастрофи умират повече хора годишно"Катастрофите не са заразни. Ако един служител от завод загине при катастрофа това не подлага на риск всички останали служители в този завод. Коко трябва да си *** та да трябва толкова елементарно нещо да ти се обяснява.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След като обикновения човек не е виждал с очите си някой болен от този "грип" и не е почувствал никаква пандемия както примерно истинската грипна пандемия преди век, това си остава един мит и адженда на СЗО"Аз не съм видял и един човек болен от испански грип, значи и той не е истински. Аз не съм видял и един болен от обикновен грип значи и той не съществува. Не съм видял и убито от катастрофа значи и катастрофите са измислица.

71

Анонимен

преди 3 години

Защо цъкате минуси на #75 бе, ***? Все много ви знае устата, ама чужбината ви е в мокрите сънища... Нация от ***, какво да се очаква друго... Язък за свестните, пръкнали се сред толкова простащина....

70

ЛЕКАР

преди 3 години

Сценарий 5-здравеопазването отдавна е съсипано така че при всички 4 сценария резултатът ще е един и същ т.е. никакъв!Съвет-носете маски в затворени помещения,дезинфекция,дистанция,не се събирайте на големи групи както с и хора наскоро върнали се от чужбина,пийте имуномодулатори,яжте повече плодове и пийте повече течности/вода,плодови сокове/,при възможност събота и неделя на чист въздух извън мръсотията на градовете.Последното важи с най-голяма сила за София!!!Това е!Останалото е имунитет!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Теорията на игрите за вируса - По добро обяснеие н бях чел. Покер и рулетка за милиарда. Да видим кой ще изгърми: Китай или УСА.

68

Тарикат Ганьо

преди 3 години

Та значи всички други страни са *** - затварят си икономиките заради "измислен вирус". Само дето не мога да разбера защо като са *** а ние тарикати, там живеят по-добре?

67

Хемус

преди 3 години

МОя милост на който трябва го е обяснил!В световен мащаб се препират АКТИВИ,не мангизи!Държави губят суверенитета си,като се набутват със заеми в колосални размери,и залагат държавни активи и облигации!Умишлено се фалирват печеливши компании,а на никому неизвестни компании се повишават акциите!Всеки нормален човек ще рабере,че винаги е ставало въпрос за много пари и власт!А вие вярвайте в небивалици и ваксини!

66

Анонимен

преди 3 години

Темата е натролена, точка.

65

Анонимен

преди 3 години

След като обикновения човек не е виждал с очите си някой болен от този "грип" и не е почувствал никаква пандемия както примерно истинската грипна пандемия преди век, това си остава един мит и адженда на СЗО, нищо повече. И докато не се изясни какво наистина се случва, целия цирк ще продължава докато на хората не им писне тотално.

64

Ивелин Иванов

преди 3 години

До Анонимензацръж си гънката отзад

63

Веско

преди 3 години

До ИнформиранНали там е въпроса! Защо затварят заводи при няколко вирусоносителя? Само не казвайте, че от някакъв хуманизъм, щото в катастрофи умират повече хора годишно.

62

доктор

преди 3 години

+70 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРИТЕ НЕ В Я Р В А Т НА ЛЪЖИТЕ НА СЗО КИТАЙ САЩ ГЕРМАНИЯ---ССНОВНИТЕ КОНСПИРАТОРИ НА КОРОНОВИРУСА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ СЪЗНАТЕЛНОЛЪЖАТ ИНАЧЕ НЯЯМА ПАРИ В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ДОКТОРИТЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ В БРОЙКИТЕ БОЛНИ И ТОЧАТ НЗК ДОКОГА

61

84

преди 3 години

До 65Не сме обезлюдени, просто населението е гърмян заек и на властите не вярва и грам. И като излязат тия мазните *** и мячат на телевизора, че били загрижени народът още повече застава нащрек, защото му е ясно,ч е лъжат. Че то трябва си луд да вярваш, че тиквоний е загрижен за тебе или ония търгаши шефове на болници дето доскоро трепеха наред да точат касата. От там и фактът, че хората не им вярват за вируса, а покрай тях и на господарите им глобални мафиоти дето са ни ги натресли тук

60

ДО 66 СЕКТАНТЧЕТО

преди 3 години

А ТИ СЕКТАНТЧЕ КОЛКО ГЪНКИ ИМАШ?ЗА 5 МЕСЕЦА СТАНА ПОДВЛАСТЕН НА НАЙ ГОЛЯМАТА СЕКТА В СВЕТА ДАЖЕ И НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ ЧЕ ИМА ХИЛЯДИ НЕСЪОТВСТСТВИЯ В ПРАЗНИТЕ БРАТВЕЖИ НА МЕДИИ ДОКТОРЧЕТА И ПОЛИТИЦИ.ЗАПОЧНИ ДА МИСЛИШ ВЯРВАЩИЯ!

59

Анонимен

преди 3 години

Тези които казваме че няма вирус,не сме заченати по време на магнитни бури и затова сме с повече от една гънка в главите...

58

до професорчето гуще

преди 3 години

ГУЩЕРЧЕТА И ДРУГИ РЕПТЕЛОИДИ ПРОБЛЕМА ВИ НА ВАС ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ Е ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО ОБЕЗЛЮДЕНО СЕЛО ,ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕШ КЪДЕТО ВСЕКИ ЗНАЕ ВСЕКИ КОЛКОТО И МАНИПУЛАЦИОННИ ЛЪЖЛИВИ МЕДИИ ДА ВИ СЪУЧАСТВАТ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КОРОНАВИРУС ,НЯМА КАК ДА ГО РЕЖЕСИРАТЕ ЗАЩОТО НАЯМА НАСЕЛЕНИЕ НЕ Е КАТО ЗАПАДА.....ТУК САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ З 31Г.ОБЕЗЛЮДИХТЕ ПОСЛЕ ИСКАТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ ПЛАНЪТ ВИ ИЗКЛЮЧВА МИСЛЕЩИТЕ ,НО ЛИПСАТА НА НАСЕЛЕНИЕ ОБЕЗМИСЛЯ ПЛАНЪТ КОРОНА....ПОМИСЛЕТЕ НАД НАПИСАНОТО БЕЧЕТА УЖ СТЕ

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"тези,които не вярват в ковида явно го карат без симптоми."... и един такъв фелдшер и жена му взеха, че умряха.

56

последн

преди 3 години

да се уточни вирус или бактерия.Или било едно и също а.

55

Хемус

преди 3 години

Мен този вирус ме е ударил само на едно място!Може би обаче 1995-та година в родната казарма,като нямаше какво да ядем,освен булгур.'медузи',брашняни супи и каши,едни пичове ловяха смоци и костенурки,долу на турската граница!Аз единствено тогава пих кръв от костенурка и явно съм изградил имунитет!Най-много кръвно да вдигна от 'чипираните' ми сънародници!