430

Анонимен

преди 3 години

до 466кухендер,Пъпеша винаги така е действал.Много е вероятно точно той да ги е пратил с цел провокация.Разбра ли ме,или е твърде сложно за теб?

429

атакист

преди 3 години

Г-н Симеонов,ако решите да разкарате тая миризлива *** от улиците ще се включим и много хора от Атака

428

Анонимен

преди 3 години

Нека стоят. Наесен ще дойде гладът и по-добре да са още те, да видим как ще се оправдават

427

Анонимен

преди 3 години

мачкай Валери,партията е зад теб.Само кажете и тия изсухлени *** ще ги разкараме за една вечер от улиците.

426

Анонимен

преди 3 години

до 456,а не ти ли стига мозък да се светнеш,че целия тоя цирк го е организирал Слави-пъпеша?Тая долна миджитурка цял живот така си пробива път -с лъжи,клевети,предателства.Замисли се гълъбе кух,защо пъпеша няма нито един приятел от хората с които е работил?Ако можеш да мислиш де

425

Анонимен

преди 3 години

точно па тоя *** да се обажда, ай сиктир, откога и патериците взеха да ми "разясняват" ситуацията, къде бе *** си тръглал, виж себе си, хора продажни без капка достойнство тръгнали да ми дават акъл. Ама така е,щом поне 5-6 млн не сме излезли да гласуваме и сме оставили някакви 300000 да вкарат цели 3 партии-ОП, така ни се пада.щом сме толкова "умни" да оставим наглите и алчните да вземат властта правилно сега ни таковат, нека ни е.

424

МЕЧО ПУХ

преди 3 години

С тази програма доведохте протеста ,само че бедните и смачканите не отидоха не им стигат сили и самочувствие. Самочувствието на 40 процента от българите е нулево.

423

Анонимен

преди 3 години

Toя е директно за ...

422

Павел

преди 3 години

И ВМРО се оказаха невероятни продажници и предатели. А, този нелеп досаден клоун въобще няма да го коментирам!

421

Далаверко,

преди 3 години

Правителството ще се самосвали. Лятото е към края си. Сега, криво-ляво се оцелява - зеленчук от село, лански дрешки и джапанки, още месец ще има макар и смешни левчета от бюрото по труда... Обаче от септември - обезщетения вече няма, деца трябва да стягаш за училище, от октомври - разходи за отопление, селските инжекции свършват. Тогава ще излязат ГЛАДНИТЕ и шЪ рИвЬетИ за умни и красиви протестъри!

420

Анонимен

преди 3 години

ей, за тия мантри- "не можели да угодят на всички"- не е до можене а до задължение, след като всички внасяме в хазната са длъжни парите да стигат до всички, ако не го правят - тогава се нарича крадене- нагло, безогледно крадене. Вдигането на заплати и то д огромните 30% и точно на техните избиратели и то в условия на такава тежка световна криза е кражба и купуване на гласове ясно ли е, подсъдно по нашите закони. А когато наглеца далавери казва че не можели да угодят на всички и то от държавна позиция - пижамката и в централния. Няма да ви чакаме да си изкарате мандата и то точно заради вас па

419

мак

преди 3 години

Само Той и Те работят. Градят, изграждат, доизграждат, надграждат, усвояват, раздават пари, увеличават заплати ударно. Щото преди тях никой нищо не е направил на тази територия. А преди всичко искат власт барабар с големите заплати и други доходи. Да са ни честити.

418

Анонимен

преди 3 години

викаш да не гледаме Слави,ми добре, само Нова на домусите/борисов- там е супер, особено като разчисти анти-бойковистите,ми тоя филм сме го гледали вече бре, младите не знаете бай тошо и работническо дело, *** учете история,стари филми, там всичко е написано,нищо ново под слънцето, да видите че комунистите от най-долната прослойка- нагаждачи, интересчии, продажници, сте в герб.

417

Робин Худ

преди 3 години

И Валерката е за пан-дела-та,да *** знае,хай-ду-тина на 21 век

416

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

415

Анонимен

преди 3 години

Герб като вдигнаха вазраста за пенсиониране, да кажат и мойте набори, и тия по големите от мен каква пенсия ще взимате без стаж, и само плащане на осигуровки 200лв Кажете аз не знам и не съм политик и не разбирам от политика. Нищо че е вдигнаха пенсийте на застаряващото население!

414

ТАТАРИНА

преди 3 години

ТАТАРИНА ДЕРЕЖИРА ,КАБИНЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВАЛ ДА ИЗПЪЛНЯВА АНТИНАРОДНА И АНТИБЪЛГАРСКА ПРОГРАМА ВИЖТЕ ГО КОЛКО Е НАГЪЛ И КАКЪВ ПОДЛЕЦ Е.

413

Анонимен

преди 3 години

Тия прошляци от нфсб и вмро скоро власт няма да видят ,последни издихания и на тиквите ,оставка ***

412

Алекс

преди 3 години

Имали били работа за вършеме.Ама валери, ние точно от работата ви се притесняваме!

411

Тази шушумига си

преди 3 години

търси ритника, тоза път няма да му минат мераците, ще ги изритат завинаги!