470

Г-н Борисов

преди 3 години

Вие сте велик държавникБлагодарвние на вас нямаме гражданска войнаС вас смеДа живее генерал Борисов!!!!!!

469

ББ

преди 3 години

почетният председател те бил кръстил...***...та ***...ние сме Свооден Народ...оцеляваме 1400 год. въпреки еничарите като теб...не сме ви опълномощавали да убивате бъдещето на децата ни за да може вашите да се дрогират в екзотични дестинации...да продавате земята ни...да рушит училища,икономика,земеделие,армия...ценности градени столетия за които са жертвали животите си светци като Апостола...объркали сте Народа...еничари на доганя

468

ББ

преди 3 години

...и разбира се,изборите,ще са тоагава когато реши суверена...демек Народа ни...не признаваме законите обслужващи интересите на господарите ви които ви плащат за да продавате интересите на Народа ни......уволнени сте и ще ви съдим Справедливо и Строго...Народа ни е господар ни определя правилата и еничари като теб не могат да ни казват кога и как ...Оставка и Съд..геноцид в 21 век от шепа крадци надедин Народ...ЕС са мафия финансираща геноцида...позор

467

оставане на власт

преди 3 години

До ОставкаТова значело оставка!

466

сав

преди 3 години

пускаме водата у WC(Wareli simeonofff)

465

молба

преди 3 години

Бойко, не се поддовай на провокации. Гледай си задачите и не им обръщай внимание на предателите. Ние се нуждаем от тебе и твоето правителство.

464

Поклон

преди 3 години

Благодарим ти, Валери! Браво, че не поддаде на дребните комунистически провокации. България днес повече от всякога се нуждае от Бойко. Считам, че може и трябва да изкара още поне два мандата и ще сме вече напълно диверсифицирана и модерна европейска държава. Поклон!

463

123

преди 3 години

Валери, никаква работа не свърши, брат, ходи си. Хазарта го разсипаха като прасето реши. Домусчиев така и не плати за БМФ. Доган прави каквото си иска.

462

Койчо

преди 3 години

Когато го каза това този грозник беше ли с релсата на врата

461

Пищман Войвода

преди 3 години

ОСТАВКА, Далавери - Варели!

460

matao

преди 3 години

Не пуска кокала, страх го е. Но не знам защо някакъв маргинал говори от името на министър-председател. Или тотално го пренебрегва, или смята, че отчаяното му излияние ще сплаши хората:))). Става все по-смешно.

459

Анонимен

преди 3 години

след бай Тошо - комунистите в България на всеки 10 години се напъват да вземат властта. Но когато успеят - само грабят и безчинстват като за последно.Явно имат нови идеи в това "как да управляват"Дано не ни продат тоя път на китайците.

458

Щирлиц

преди 3 години

Програма за ликвидиране на България..

457

Анонимен

преди 3 години

Китай иска верни съюзници по света. Задава се нова глобална война.А в България е пълно с комунисти, които се надяват да обърнат курса на държавата към нов комунизъм.

456

От кратунка, кратунк

преди 3 години

До XXLПлячо! И ДВАМАТА!

455

XXL

преди 3 години

Истински родолюбец и българин, благодаря че Ви има, г-н Симеонов. Само напред!

454

баце

преди 3 години

*** *** е тоя. Гаранция ще го набият някъде по улицата.

453

Анонимен

преди 3 години

Така е в ориенталската политика -или имаш топки и управлявашили нямяш и си даваш задните части на желаещите.

452

Няма страшно

преди 3 години

До 1Арабите и турците няма да превземат нашата Българийка, защото Динко Вълев от Ямбол е на своя пост и ги дебне в шубраците. Бае Динко ще ги връзва със свинските опашки и ще вика на английски....."лег даун, ду айлистенд ми"! От време на време и той кляка над селския нужник да се изака и тогава го снимат, ама какво от това? Имаме си златен граничартова е важното, а другото го остави.

451

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Навремето, когато Бялата Златка и Винкеът се бея изпокарали, Сидеров разкодира НФСБ по един много простичък начин "Национален Фронт за Спасение на Бойко". Та, всъщност въпросният, широко рекламиран патриотизъм (забележете, не и национализъм) от ОП се оказа всъщност ОФ за защита на Бойко от падане от власт;))) Така рябва да се разбира "патриотизмът" на "Патриотите". Щото как може, ако наистина са патриоти да направиш Кокалиция с десноцентристка партия, ако не си дори центрист?