410

Анонимен

преди 3 години

До този дето пита къде били тези 5-7 милиона ,ами стъ..к..ми..стиката драги преди избори ни уверява ,че сме близо 7милиона и като сложиш 3 милиона емигранти , или ти тях не ги броиш даже ставаме над 10 милиона..знаем че "работодателите" ти които защитаваш "пламенно4 тук в БГ броят само ***, я ги питай имат ли представа колко са навън ,че вече и с по две деца и колко администрации има дето уж все ще ги завръщат тук в Рая

409

Анонимен

преди 3 години

Валери ако премахне и тия измишльотини за такса енергийна ефективност, може и да спечели. Иначе тия гербави крадци, ако останат кожицата ни ще свалят с какви ли не още идиотизми. Сега е моментът Валери да се прояви и да спечели. В ръчичките му са гербавите комунисти.

408

Случаен минувач

преди 3 години

Не го харесвам Валери Симеонов. Определено не го харесвам.Но - в случая е прав. Да, прав е. В тази държава има Конституция, която трябва да се спазва! Никое управление не може да се хареса на всички. Това е все едно някой да каже - Аз не искам да си развалям отношенията с никого. Не може. Щом си жив човек, ще имаш и приятели, и врагове. Иначе си човек без достойнство, безхарактерен. Но затова са изборите-щом управлението не се харесва на повечето хора, бива сменено и властта се поема от други!

407

пак

преди 3 години

грешка не остава ,а ОСТАВКА

406

Анонимен

преди 3 години

Трудно пускат кокала, щото пуснат ли го следва затвор

405

АЛИЛУЯ

преди 3 години

ВАЛЕРКА,КРАЛ КАКВОТО КРАЛ-ДОТУКА СИ.НЕ СЕ НАДЯВАЙ ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ.

404

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 08.08.2020 г.!

403

Анонимен

преди 3 години

Човекът на снимката се е ползвал с привилегии и преди 1989 и след това,за това се държи на..г..ло , ако беше "Икспертът " за какъвто се представя ,народът щеше да живее като например в една Австрия добре и по времето на ко.му.низма и и сега при новия такъв но преди 1989 и след това мнението на ***..т..ряля не е важно ,"Важно" такъв какви ги плещи, а ***..тряла си остана такъв и преди и сега ..извадете драги журналисти какво е работел преди 1989г г-н Симеонова

402

Анонимен

преди 3 години

Ето материал и за друг протестиращ от новините от днес, Асен Костов - бивш полицай, който започва да ходи на протести в Пловдив от преди 8 години и да проявява интерес към едни терени в центъра на града:

401

Анонимен

преди 3 години

Преди крадеше винкели сега продава и предава България

400

Анонимен

преди 3 години

Един от протестърите от новините от днес Александър Макавеев, студент, простестиращ е известен и с друго. Редовно стига до полу-финали на състезания по покер. Получава похвали от организаторите. Да не занулява така някой комарджийски дълг към Божков?

399

Анонимен

преди 3 години

Видяхме какво са няколко хиляди човека накуп. 5 000 ли бяха пред Борисов, 7 000 ли бяха не помня, но и една десета не са се виждали по улиците. Протестърите са неподкрепени от българите, защо правителството да ги подкрепя, като си подава оставка?

398

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите в Англия и Щатите ходеха по моловете и се набутват със знамената насред тълпата, та като ги снимат да излиза, че са много. Същото по посолствата. Колко българи от Лондон им се смяха. Или Чикаго.

397

Анонимен

преди 3 години

Къде ги тия 5 - 7 млн. дето искат оставка на Борисов? Или бяха 120 млн? Нали и българите по света го сваляли? 200 протестъри, грозни мутри с отчаяни вопли на хранилка от Божков.

396

Анонимен

преди 3 години

С каква подпрепа са тия протестъри, че да се налага каквато и да е промяна на ситуацията в България. Освен да дойде МВР и чистота и да ги измете от улиците. Вчера дори Времето го направи и ги издуха.

395

mdaaa

преди 3 години

и ся к'во излезе, другаря борисов се интересува само от 1млн избиратели и не му пука какво казват останалите 5-7 млн? Разединител бе бате,уж като МП трябва да чува всички, да се грижи за васички , милиардите дето наливаме в хазната да стигат до всички, да,ама не, на тиквата не му дреме за останалите,седи насреща ти и вика - не, оставам, напук на вас, оставам, нищо не можете да ми направите, медии, власт, всичко е в ръцете ми, един по един ще ви смачкам и ще векувам,на избори не ходите така че и с избори все тая. Аз съм вечен щото сте *** матр'ял. Само умни могат да ме свалят ама такива няма

394

Анонимен

преди 3 години

Келеменцата са работили до 01.2020 г във фирма на Божков. А кой гледа Слави? Да не сме мазохисти?

393

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Някой да си спомня за Яни Янев и партийката му РЗС;сигурно...не.Това ще се случи и с тези...образи Вал Сим и Каракочеф.Всички употребени от Тиквата,след това...изпадат в забвение и изчезват от политическата...сцена,заради 5 минути...слава и няколко милиона...далавера.

392

Анонимен

преди 3 години

Надеждата ми е в Президента!

391

yyyyy

преди 3 години

безумно нагли, изглежда като с парното няма измъкване от вас.Вкопчили сте се благодарение на безхаберието на българите дето не излизат да протестират и чакат наготово някой да ви свали,не излизат и да гласуват или разпиляват вота си, щото друг ще отиде вместо тях, защо да си нарушават рахатлъка по разни избори. Така излязоха вашите хора - за 3 партии - 300000 и ви сложиха на власт. Ако бяха излезли безхаберниците 4-6 млн нямаше и да помиришете власт ама никогаааа.Протеста е да ви събуди вас безхаберници, като оставим 1 млн герберасти къде сте другите 7млн?