21

19,

преди 3 години

ти си толкова софиянец,колкото аз съм космонавт.

20

Анонимен

преди 3 години

Като знаем какъв "гражданин" е начело на държавата,ако и те са същите,да закриваме тая държава.

19

До Радо

преди 3 години

Какъв Желев, каква София??!! Странни асоциации...И още нещо - пише се "съгласилите се".

18

Софиянец

преди 3 години

За такива протести по-на запад от гр. Трън свалят кожляка от гърба и пращат на хладно място за няколко години. Тук понеже сме в "цетъра" на демокрацията ще си кибичим във фекалиите на "протестърите"-лежачи по входовете на жилищните блокове и градинките наоколо докато изгнием в тях.Тоягата трябваше вече да е свършила работата, но полицейските шефове седят в кибините и треперят за службицата си. Или ходят да се молят та лежляците. Къде по света това га има? Затова сме в бурето с фекалии до шия!

17

До 15

преди 3 години

Точно едно от гладуващите в палатките е момиче на 22 години-студентка.Заради гербавите безобразия децата рискуват живота си.А на теб какво ти е дал ГЕРБ не знам,но сигурно не е малко,щом защитаваш неуки и крадливи хора,които се мъчат да ни управляват.

16

Анонимен

преди 3 години

Не гражданите са тея дето БСП ги събира на Бузлуджа. И оня дето реве помоооощщщ боли ме ръчичкатааааа.

15

Анонимен

преди 3 години

"Гражданите" да не са от тия,дето ГЕРБ ги събира на спявка от цялата страна?

14

Бау

преди 3 години

точно тези в палатките са безработни надяващи се, че като дойде новото магическо управление и някой ще им даде пари... Не живеем много отдавна в такъв свят. Никой не дава, трябва да си го заслужил, за да вземеш. Не можеш - ще взимаш малко. По развитите държави даже не можещите взимат, защото има много можещи. Тук няма много ...

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Леко с плюсовете ве, герберски ***...

12

Анонимен

преди 3 години

До тук за 20 дена НЕ чух един да каже, какво ще прави България след това? Смао мутри, крадци, не знам си кво. Алабала ници.Абсолютно сте неподготвени за политическа смяна. Къде е оня плешивия седи и чака? Нали иска да управлява да излезе да каже, какво ще прави. На коя посока, ще поема. Как, ще развива икономика? То да не е само оставка и туи то. Олигофрениии

11

крайно време беше

преди 3 години

Крайно време беше нормалните, честните и мислещите хора да се съберат и да сложат край на това безчинство. Във всички градове на България трябва да има подрписка срещу тези ***. Кукловодите им плащат, лъжат ги и те им се хващат. Това което правят е незаконно. Не може повече да се търпи.

10

Анонимен

преди 3 години

Кви граждани са на площада бе :) Немогат да говорят Български правилно. Я стига ми се правихте на големи граждани. Селяяци, без лидер, без нищо. Ти ли си много умния гражданин? Я кажи каква ти е рамката след падане на правителството? Политически проект? Икономическа рамка? Спрени Евро фондове? Какво изобщо, ще правиш след това? Дай ни обяснение понеже си гражданин. Сополл.

9

Радо

преди 3 години

Протестирайте, че 30 години София е жертва на едно разбирателство между Желев и съгласили те се с него

8

истина

преди 3 години

Президентската хунта се разпада.

7

смях

преди 3 години

аз съм селянин и подкрепям протеста !

6

x

преди 3 години

*** от блокадата до Стара Загора заявяват, че не блокират пътя, а по-скоро полицията спирала движението Лъжа. Пльоснали се и заели едната лента за движение и острова по средата, оставили само другата лента и реално ако се движиш към Стара Загора, трябва да влезнеш в насрещното за да заобиколиш бивака им.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия граждани сигурно са много щастливи от повсеместната корупция след като неудобството което им създават протестите им пречи най-много. Да съберат някой подпис и срещу шайката от мутри, ама друг път.

4

Анонимен

преди 3 години

Гражданите са на площадите. Това са селяните, доведени от ГЕРБ в София и закачени на Хранилката.

3

Анонимен

преди 3 години

Ква. Подписка бе? Искайте оставката на шефа на МВР София. Защото не си изпълнява функциите. Кви подписи. Цяла София да отиде пред МВРе и да пита защо, не контролират обществения ред.

2

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа една тайна, подписите се събират от селяни, а не от граждани.