41

Анонимен

преди 3 години

Всякакъв вид протест срещу гербавите безобразия е приемлив и оправдан.

40

Помня

преди 3 години

До До Софиянец 30 А социалистите откраднали най много милиони трябва ли да ги връщат ?Нали те заграбиха предприятията с парите от куфарчетата.Някои теглиха огромни заеми и при Виденов върнаха стотинки. Всичко беше много добре обмислено и изпълнено.И сега същите напъват за власт.

39

Анонимен

преди 3 години

Искаме аз и моето семейство да се подпишем против блокадите. Къде е пункта? Ние също имаме права! Не само онези *** дето са се натръшкали по кръстовищата!

38

бай мангал

преди 3 години

цяла българия протестира,хиляди са по площадите и кръстовищата...борисов се чуди на кого да даде пари...българите затъват в дългове,а кризата се задълбочава...само при нас ромите животът си тече постарому.купон безкрай в махалата,музики песни,танци,ядене и пиене на корем и пари колкото щеш от пеевски и бате бойко а те простите българи нека протестират-ами така е каквото и да правят пак ние ромите сме печеливши,защото шиши,бойко и корнелия са със нас.

37

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепяте протеста, ама ще сте пенсионери един ден и тогава жална ви майка мили български егоисти!!! Помислете за бъдещето, което ви очаква!!

36

Анонимен

преди 3 години

Борисов, това ли роди простата ти милиционерска кратуна?Това ли ти е начина за справяне с проблемите в държавата?

35

Анонимен

преди 3 години

Ако власт се опазване с измислени подписки,то Рим сигурно още щеше да съществува!Абе лакеите,ще излязат доста т:ъпи,във време като това,ще опазим Вожда с "подписка" Чух теееееее!

34

Анонимен

преди 3 години

до българинЕ защо пък южно изложение?Северно та да му е студено!Не е вила в Барселона я!

33

До 27

преди 3 години

Но иначе народа е длъжен да пълни чекмеджето на Барба Ганьос,пиарката му да има къща за 1 милион,а той луксозна хасиенда в Испания.Да не говорим,че няма гербераст излязъл беден от властта.Я стига.

32

Така е ..

преди 3 години

До Анонимен 24 И след оставката фалит на държавата.Протестиращите нямат представа с какво са се захванали.

31

dmx

преди 3 години

Да, правителството е корумпирано и не струва. Да, трябва да има протести. Да, има много хора и още повече хора ги подкрепят. Няма защо да се правите на умни с някакви искания за "още информация". Един протест не може да ви "обясни" нищо, той може да каже само да или не. Ако не знаете какво става в държавата, хващайте бастуна като онази баба от Орлов мост и отивайте да защитавате мафията...

30

българин

преди 3 години

ОСТАВКА ! ВЕДНАГА ! МУТРИ- ВЪН ! По-добре е тези граждани да направят подписка за осигуряване на килия с южно изложение в СЦЗ на техния бащица !

29

До Софиянец

преди 3 години

Ти си толкова Софиянец колкото аз съм Мексиканец. Та протестите *** са за нормален живот в който хората откраднали милиарди и милиони да ги връщат щото не са тяхни а на народа ровещ по кофите, майките с болни деца им дават по 150 лева на месец дали за лекарства дали за храна дали за дрехи?

28

Анонимен

преди 3 години

Накрая политиците ще потриват доволно ръце докато хората се избиват по улиците!А изпуснат ли да се случи това ще се излее голяма злоба трупана десетки години!

27

До 13

преди 3 години

Според теб и останалата герберунгелска пап.лач,ако вие не сте на власт,земята ще престане да се върти и слънцето повече никога няма да изгрее.Яаааа,у лево.

26

Бау

преди 3 години

До До 15Тази 100% не гладува, а се прави, че гладува, за да стане известна. Момичето е на 22 все пак. Точно това е проблема "какво ти е дал ГЕРБ?" Нищо не ми е дал... Не очаквам да ми даде никоя партия. Чак когато народа осъзнае, че никой за нищо не му се длъжен тогава "може" да се подобрят нещата ... Едва ли.

25

Ф.С.В.

преди 3 години

ГЕРб това ли измислиха?? да насъскват хората един срещу друг -Дали 2,5 мил Пенсионери са доволни от Пенсиите си? дали 1 мил работещи Бедни (Роби) са доволни ? Дали 1 мил майки с деца са доволни от Помощите(детски) за децата им?? Дори и Полицията вече е недоволна защото трябва да работи 24 часа! И на Фонът на всеобщото недоволство -се оказва че след 4 седмици СЕ ПОВИШАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ ЧИНОВНИЦИ С 30 % ????? ТОВА Е ПРОСТО НЕДОПУСТИМО КЛАСОВО РАЗДЕЛЕНИЕ !!

24

Анонимен

преди 3 години

Селяни граждани всички сме равни, ако се пишем демократи сме длъжни да спазваме законите и да не пречим на другите. Тези палатки може да се опънат и в някоя градинка, а не на средата на кръстовище. Това ако се беше случило в люлката на съвременната европейската демокрация Франция примерно в Париж тези протестиращи отдавна щяха да бъдат изтласкани от полицията ако трябва с бой, а тука 15-20 човека блокират и объркват плановете на стотици хиляди Софиянци...

23

Анонимен

преди 3 години

Протести до оставка на гробавото правителство!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Усещам как нещата ще станат Бейрут много скоро!Голяма беля е да се противопоставят хората едни на други!