Снимка: БГНЕС

Надигна се фронт срещу протестиращите в страната с искане на оставка на правителството и блокадите на кръстовища, съобщава Dir.bg.

Около НДК недоволните от протестите събират подписи в подкрепа на жалба до прокуратурата за хулиганство с особена дързост и циничност от протестиращите.

Подписката се организира от създатели на Facebook групата "Не подкрепям протеста".

Жалбата е срещу блокадите на кръстовища.

Инициаторите ѝ защитават правото си на свободно придвижване, работа и почивка.

От миналата седмица в столицата има трайно блокирани няколко кръстовища - палатки има на Орлов мост, пред Министерски съвет, така задръстванията в града се увеличиха, а множество шофьори имат затруднения да стигнат до работа, променени са и маршрути на градския транспорт.

Блокада има и пред общината във Варна, стои и блокадата на пътя от Стара Загора към магистрала "Тракия", снощи бе блокиран и пътят край Хасково до Капитан Андреево, но блокадата падна в полунощ

Коментари Напиши коментар

144

БЪЛГАРКА

преди 1 година

И КОИ ГРАЖДАНИ ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ БЛОКАДИТЕ---"бойковите ***" И ТИЯ КОИТО СА НА ХРАНИЛКАТА МУ НАЛИ ??? НИМА ТЕ СА "ЦЕЛИЯ" НАРОД ???

143

Анонимен

преди 1 година

До Пич (141)Абе ***, много се филмира. Никога не съм имал нищо общо с ГЕРБ и която и да било политическа партия. Изкарвам доста повече пари от споменатите, и съм си скъсал задника от работа за да си ги заслужа. Политическите подаяния са за такива като теб, дето вместо да работят и да се развиват предпочитат да протестират та някой да дойде и да ги оправи.

142

Бай Коста

преди 1 година

До АнонименДнес и сутринта, и по обяд опитах да я намеря тази подписка, но пред НДК нямаше и помен от нея. Случайно се засякохме 7-8 души като мен и всички се издразнихме, защо ги нямаше тези представители на групата "Не подкрепям протеста". Жалко!