25

Анонимен

преди 3 години

До ВладоИма българи които си произвеждат на село плодове и зеленчуци.И ние имаме различни заводи замърсяващи въздуха.И ние имаме храни които са *** но понеже са евтии се пазаруват.Българите в доста градове могат да се движат пеша от точка а до точка в. Американците почти не могат да отидат някъде бед кола.

24

Владо

преди 3 години

До Анонимчо 20Американската система според мен е много по-добра от тази в България. Който си плаща и работи, получава медицински услуги. Тук най-образованите поддържат една неработеща система, в която всеки има "право" да ползва услуги с ужасно качество, независимо какви вноски плаща. Тоест един път плаща здравни и после пак си плаща, за да го лекуват, както трябва. Американците и след 500 години няма да ги стигнем!

23

Леле...

преди 3 години

Абе къде ги намирате тия глупости?

22

Анонимен

преди 3 години

Малка подробност, че момичето е имало автоимунно заболяване, засягащо невралната тръба на гръбначния стълб и нервите на очите. Но това ще го прочетете само в сайтовете отвъд желязната завеса.

21

Владо

преди 3 години

До Анонимен 21А в България хората да не би да живеят здравословно??? Въздуха през зимата не може да се диша, да не говорим за боклуцте, които ядем в магазина. Средностатистическия българин яде най-евтината храна и живее в пъти по-лоши услоция от средния американец!

20

Анонимен

преди 3 години

До ВладоОстрите респираторни заболявания могат да доведат до пневмония.Голяма част от бедните американци живеят не здравослово и се хранят с ***.Имаше една част на Сащ където въздуха е замърсен от производството и хората развиват ракови заболявания и точно в тази част има най-тежки случай на коронавируса.

19

Анонимен

преди 3 години

До ВладоВладко,пожелавам ти да имигрираш в щатите.И отиди да видиш как се присажда каквото и да е.Дано на теб никога не ти се наложи.Просто разпитай.Такава тъпотия скоро не бях чел.Решили и и присадили бял дроб.Само да я спасят...и кой ще плаща после???точно пък в щатите докторите са едни от най-безскруполните и алчните.

18

Анонимен

преди 3 години

И сега ще плаща операцията цял живот. Честито на печелившите.

17

Владо

преди 3 години

Всички коментари под моя са на хора дълбоко отдалечени от реалността. Даже да се запознаете с момичето ще кажете, че е болна от друго. Колко про*ст трябва да си, за да отричаш очевидни факти, за да се чувстваш по-добре и да не спазваш никакви мерки? Толкова ограничени българи има, че се замислям, дали да не емигрирам и да зарежа тази клоака, в която живеем. Създадена не от Бойко Борисов, а от всички вас неграмотни и ограничени мало*умници!

16

Анонимен

преди 3 години

повикали семейството й, за да си кажат последно сбогом с нея.Нали от ковид си умираш сам като куче...до скоро такива ги пишехте.Как близките не можели да те изпратят и т.н.

15

Анонимен

преди 3 години

Ама никой не твърди, че е измислица. Вирусни заболявания с усложнения е имало, има, и ще има. Просто нормалните хора отказват истерията да продължава.

14

ддд

преди 3 години

Дано се оправи момичето, но тези избирателни новини са ужасен подход.Ако започнат да пишат истории за заболели в САЩ от полуфабрикати вероятно ще излезе ужасяваща статистика. И не само там разбира се, навсякъде по света. За цигари да не говорим. Но няма никой интерес от такава статистика....

13

Тедрос Меланом

преди 3 години

Всеки ден по една дийп фейк новина :)))) Добре, че нашите "болници" са толкова зле, че не могат да държат на склад по някой друг бял дроб.Иначе отиваш с хрема, казват ти легни тука... И после се събуждаш с изцяло новоприсадена дихателна система, без да си я искал:)))) Разбира се, касата плаща 150 000 лева на "болницата" за услугата:)))))

12

Анонимен

преди 3 години

И когато излезе от болницата ще получи сметка за $10 Милиона.

11

Анонимен

преди 3 години

Всеки сайт се нaсирa да пуска подобни истории с които психясва и без това обърканите от дезинформация и пропаганда хора!

10

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аз пък много отдавна, гледах един хамерикански филм. За един дето влиза на хората в съня и ги убива, а те умират наистина, и не се събуждат.30012

9

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден по една нова измишльотина !

8

Анонимен

преди 3 години

Може да я тресне пак.

7

123

преди 3 години

Фалшиви новини до безкрай.

6

Анонимен

преди 3 години

Е то ако за всеки имаше бял дроб да се смени нямаше да има проблем!Късмет е това!Дано не се зарази пак.