65

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е измислица. Измислица е статията.

64

Анонимен

преди 3 години

28 годишно момиче? Та тя е вече твърде стара за да ражда дори - ще предаде на децата предразположенията към всички съществували наследствени заболявания в родовете на родителите си, вие момиче...

63

Анонимен

преди 3 години

Мдааа... Този вирус явно ходи по маймуните... Или просто на публиката трябва да се да казва, че съществува...

62

Абе

преди 3 години

Да очаква сметка от няколко милиона долара.

61

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ!!!!МАЙРА Е БИЛА ВКЛЮЧЕНА В ПРОГРАМАТА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА БЯЛ ДРОБ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ ЗАРАЗИ С КОВИД!!!

60

Щерю

преди 3 години

Китай трябва да бъде заставен от ООН да плати кръвнина за всеки млад човек по света починал от техния проклет вирус...

59

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Баба ти е била със старчески диабет! Сигурно си е подслаждала чайчето със захарин и толкова! С това се живее и до 96! Едва ли си е била инсулин всеки ден както много млади хора в днешно време! А то това е скапва съпротивата на тялото!

58

Анонимен

преди 3 години

До 58И въпреки това не е попречило на трансплантацията на бял дроб. Евала на докторите от болница Нортуестърн Мемориал в Чикаго, които са и дали шанс.

57

до Владо

преди 3 години

Владо, пожелавам ти много здраве с ковид ваксината. Успех.

56

Анонимен

преди 3 години

"фактът, че тя била напълно здрава и млада"Подигравате ли се с хората? Момичето е имало оптикомиелит! Това е сходно на множествена склероза заболяване.

55

Анонимен

преди 3 години

"Нелито да бе написала и за съпътстващото заболяване на 28 годишното момиче!"Бе тя баба ми почина на 96 с диабет цял живот.....та така за съпътстващите болести...съпътстват ни до дълбоки старини, ако некой вирус не ни ожъни преди това....

54

Анонимен

преди 3 години

"Като се има на предвид, че всички световни медии се държат от 5 човека на кръст."Не са 5, ЕДИН Е - АЗ!!!! Имам достъп до всичките 1000239 новинарски сайта и медии и мааааамата им разказвам!!!

53

анонимен

преди 3 години

Нелито да бе написала и за съпътстващото заболяване на 28 годишното момиче!Да е жива и здрава и късмет да има, но с това автоимунно заболяване......!Щото така да плашиш хората не е на хубаво и за теб! Така викаш лошото!

52

Анонимен

преди 3 години

Тез велики хамерикански доктори вече на десетата минута са я интубирали! Ужас!

51

до 41

преди 3 години

Момичето не е било напълно здраво. С автоимунно заболяване, засягащо невралната тръба на гръбначния стълб е. Пише в англоезичните сайтове. Но за мен статията е абсолютно тенденциозна. И това още повече потвърждава тезата, че има нещо гнило с този вирус. Като се има на предвид, че всички световни медии се държат от 5 човека на кръст.

50

Анонимен

преди 3 години

Далаверата е голяма. Плащаш и ще видим.

49

Владо

преди 3 години

До ДО 47 ВЛАДОТОМинал си покрай лекар и си се спънал. Аз не мога да сравнявам неща за които не съм компетентен. Затова вярвам на хората, които имат ценз и могат да правят изводи, тъй като са запознати с цялата информация. На теб ли ще вярвам с големите ти букви и *** теории, неподкрепени с никакви факти и аргументи. Във всички бели държави мислят, като мен. Сигурно си си загубил работата на чистач в заведение и затова говориш такива безумици.

48

ДО 47 ВЛАДОТО

преди 3 години

АБЕ СЕКТАНТ НЕ МИ ПОЛЗВАЙ ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ЛЕКЪР СЪМ И КАКВО ?КАЗАХ ТИ ОПАСНОСТТА ОТ ВАКСИНАТА Е ПО ГОЛЯМА ОТ КОЛКОТО ОТ САМИЯ ГРИП НАРИЧАН КОРОНКА.НО ТИ СИ С ГЛАВА В *** И ВИЖ ДО КЪДЕ СИ СЕ ДОКАРАЛ ЧЛЕН СИ НА 5 МЕСЕЧНА СЕКТА!ОТВОРИ СИ ОЧИЧКИТЕ НО ЕДВА ЛИ СЕКТАНТ ТРУДНО СЕ СЪБУЖДА!В НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ПОЗВАТ ТВОЯ ЦИТАТ ОТ КЪДЕ ГИ НАУЧАВАТЕ ТЕЗИ ЦИТАТИ И ГИ ПОВТАРЯТЕ БЕ,НАУЧНИ СРЕДИ ВЯРВАЛ ТОЙ СЛЯПА ВЯРА НА СЕКТАНТ!ВЗЕМИ ДА МИСЛИШ И ДА СРАВНЯВАШ ЛЪЖИТЕ И БЕЗУМИЦИТЕ НА ТВОИТЕ НАУЧНИ СРЕДИ

47

expert

преди 3 години

А защо не отбелязаха че дългия периот на вентилация е СКАПАЛ белия и дроб и това е наложило трансплантация ???

46

ДО 46

преди 3 години

АКО НЕ БЯХА ДОКТОРЧЕТАТА ДА Я ОБЕЗОБРАЗЯТ ДА Я ЛЪЖАТ ЧЕ Е БОЛНА ОТ КОРОНА И ДА И СЛАГАТ НА ИЗКУСТЕНА КОМА И ИНТУБАЦИЯ СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА.ГЕРМАНСКИТЕ ДОКТОРИ ТАКА КАЗАХА ИНТУБАЦИЯТА И ИЗКУСТВЕНАТА КОМА УБИВА НАЙ ВЕЧЕ В ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ.БАЯ НАРОД ИЗТРЕПАХА ГАДОВЕТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ.