19

Умник

преди 3 години

Никой да не ходи там на море. Нека изпукват от глад тъпите селяни. Защо правителството ще им отпуска помощи и пари докато те лежат пред общината. Никакви пари за туризъм и олигофреенчетата от Варна

18

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусът не е лека инфекция която ще мине скоро.Това е новото нормално - свиквайте!Протестите срещу ГЕРБ също.Вече се изготвят маски срещу вируси с коледен дизайн.А протестиращите обмислят дизайна на новите сурвачки, с които да сурвакат Бойко Борисов за Коледа. Така че да помисли да развали малко от ония банкноти по 500 евро, да има за сурвакарите!!!Протестите са също толкова устойчиви колкото коронавируса.

17

Много народ е това

преди 3 години

Бойко е такъв страхливец, че не подава оставка, да си пусне немска или израелска тв и ще види той протести водни оръдия палки тц тц :)

16

Чебурашка

преди 3 години

До ОставкаИ след оставката какво? Шест месеца служебно правителство на превратаджията Радев, което да подготви идването на власт на Корнелия Нинова, Мая Манолова, Костя Копейкин, Слави Трифонов, и разни психодесни? Благодаря!

15

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще спечели изборите март, а тия нещастници от дружината на НЕ България, ще се чешат по дебелите си тикви- къде сбъркахме:))))))))))). Сега като тия по кръстовищата с гладната стачка- живота им ще виси на съвестта на бат ви Ицо- протестъри:)))))))))).Тролчета мили мой- слаби сте и упорките ви издъхват. Чудете се вече какво да пишете за да си заслужите парите:))))))

14

Киро Х

преди 3 години

До Оставка: Няма как процеса да е такъв, какъвто го описваш - спонтанен, на едно недоволни гражданско общество, при това по много причини: 1. Рейтинга на Борисов и ГЕРБ е много висок (и не, аз не ги подкрепям, напротив!) 2. Мандата на Борисов е в самия си край и плановите избори са след половин година, време необходимо за организация и планиране от всяка опозиция. 3. Един невинен олигарх неприкрито инциира целият този фарс, защото му припари под краката, че на дърти години ще лежи в пандиз

13

Анонимен

преди 3 години

последния хит е полицията да наема хора от частни военни компании които преоблечени като полицаи да бият хората.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе някои тук явно искат още Бойко да вършее с 200 км.ч

11

Анонимен

преди 3 години

Не могат да се съберат 500 човека в цвлата страна :)))Това неце протест, а платена провокация.Божков свърши с подкупите ли ;)

10

Додо

преди 3 години

До Киро Х: А в това време, докато така добре описаната от теб паcмина точи лиги да забие ножа и източи кръвчицата на народа, онзи дърт пезeвенк, Учиндолския чалгар, се ослушва да види накъде ще се отърколи питката, за да знае как да се изпроституира най-добре - с Бойко ли да е, или с Мyнчовата бригада от ***! Затуй се крие като шмутка в нови *** и мълчи!

9

Оставка

преди 3 години

Абе *** нещастни,повечето от тези на площадите не са и чували *** и тям подобни.Срам ги е от простотията ви гербероидна,срам и позор.Ако за вас министър председател пълен невежа и *** мутра е радост,за нормалните и образованите е позор и срам.Кво толкова не ви е ясно ,да ви и сахерите и мисирките разийш..

8

ковид идиоти

преди 3 години

Простотията на Дайновците става смехотворна.

7

забавно

преди 3 години

Е са се оправи работата. Капацитети

6

Киро Х

преди 3 години

Безумието е, че протежета на руски ***, като Мун Чо, гoвнояди на хранилка при Джордж Сорос, като Хр. Иванов и Бабикян, барабар с айдуци като Корнела Импексова и Мая Манолова (МаяМа) са се сработили в един абсолютно безпрецедентен екип, под вещото супервайзерство на тежкия криминален престъпник Черепа! И тази тълпа от негодници се представя за народа и българската будна и завършила на Запад младеж! Хм... ако вземат властта тези кърлежи, какво ли би могло да се обърка?!?!

5

Анонимен

преди 3 години

Нали уж щяхте да правите пряка демокрация? Хайде направете най-накрая. Съберете се на протест на площада и започнете да гласувате местни закони, да упражнявате властта си и да управлявате градовете си от площада. Не е толкова трудно, швейцарците управляват така държавата си от векове.

4

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Бившите и бъдещите пандизчии от ГЕРБ отново са се активирали. Какво по-смешно от това да превърнеш пандизчия от ГЕРБ в *** на ГЕРБ? Пак с остават пандизчии. Така е с партията на мутрите!

3

Демократ

преди 3 години

Костя Копейкин и Нинова ли нещо се опитват да мътят водите?

2

Анонимен

преди 3 години

Едно време когато пак скачахте за светлото бъдеще поне не рискувахте собственото си здраве и това на близките си.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на главния прокурор и на министър-председателя!