39

Анонимен

преди 3 години

Министерски съвет в отпуск, парламент в отпуск, ама не - ей сега да идват тук, за да стане на нашето! Усещате ли как тази шепичка (даже не шепа) протестърчета печелят четвърти мандат на Бойко?

38

Анонимен

преди 3 години

До гражданин350к са варненци по жителство, отделно добави още 400к от цяла България, дори от Петрич има :))Лудница е във Варна, не е като Софето разбира се, но е учудващо колко сел яци нахлуха в града :)

37

Протестър,профи

преди 3 години

Мразим Борисов щот не спира да ни руши къщичката,дет сме я градили 100 години.Тези овце сме ги скубали,грабили,убивали и теглили към матушка рус,без някой да си и помисли да ни пречи!А таз тиква не спира да шета,да прави,да обяснява от сутрин до вечер!И раздава НАШИТЕ пари,дето щяхме с тях да пратим децата на почивка в Канкун,да изучим внуците в Харвард!А той ги раздава на селяните,пътища да им прави,училища за робите ни!Отърваме пицата ей,избяга в Европа,а там ни крадене ни съботаж,само бач!

36

Анонимен

преди 3 години

Драги ми сънароднци, като дойде зимата и почнат масовите фалити, нали и вия мрънкачи ще останете без работа. Тогава друга песен ще запеете

35

ганьо

преди 3 години

До 35. Ами ти питал ли си ги? И не се мисли за по-умен от другите, защото не можеш да го докажеш. В края на краищата така е при демокрацията, печели мнозинството пред малцинството. А това най-добре се вижда на избори, не е измислен по-добър начин.

34

Факт

преди 3 години

20 "протестиращи" и 30 кибици наблщдават как се прави сборище ! За кефа на 20 холгъзници , работеща Варна прави някакви еквилибристики по тесните улици , за да отиде на работа, да свърши някаква работа , за да изхрани семейството си. Нелепата ситуация поставя остро нуждата от радикални действия - бой по *** наркомански кратуни на "протестиращите" и измитане на перверзиите им !

33

Анонимен

преди 3 години

До ганьоА как мислят другите "хиляди" и мислят ли въобще?

32

майна

преди 3 години

Ха-ха, в Пловдив 20 човека. Жалка работа, смешници.

31

Анонимен

преди 3 години

До Много народ е товаДа ти напомня склери Бойко 2 пъти си подава оставката. Втория път само защото ГЕРБ не спечели президентските избори. Първия път знаем защо. Толупите не могли да си прочетат фактурите за ел.енергия. Спечели евро и местни избори последната година! Тези избори не са безплатни за нас данъкоплатците за да си чешете крастата и правите кеф на п*****.

30

ганьо

преди 3 години

До 34. И за кое браво бе, галошш? Че 10-15 души пречат на хиляди, които не мислят като тях.

29

Убразуваните

преди 3 години

До ОставкаТо пък вие сигурно всички сте завършили Сорбоната с отличие?! От "образовани" , няма кой да работи! Всеки иска да е "Шеф", зимата да е на топло, лятото да е на хладно, а кой ще бачка никой не казва! "Образовани" били. То пък едно образование! Знаели езици. Ами знайте си ги, кой ви пречи? Има хора малограмотни и не знаят езици, но не реват, а се занимават с това което могат. Например, гледат си овцете и гладни няма да умрат! А на "образованите", все някой им е длъжен!

28

гражданин

преди 3 години

Баси, има нещо сбъркано в демокрацията. 20-30 души от 300 000 град затварят кръстовище и казват "Ще стоим тук и пречим на останалите докато стане нашето". Ама дали са прави, дали другите мислят като тях няма значение. Какво е това бе, хора, кажете?

27

Анонимен

преди 3 години

Браво на Варна

26

Анонимен

преди 3 години

Ами ще си стоят така до 28 март 2021.

25

Анонимен

преди 3 години

Това вече не е демокрация, това не са протести, а циркове и панаири! Да вземат да им друснат на всички по едни солени глоби за нарушаване на обществения ред, че да излязат на минус, въпреки финансирането от Божков и да се приключва!!! Всички искаме по-добър живот, но за това трябва да се работи, а не само да се хленчи и лентяйства и да се чака държавата да ти го осигури!!

24

Анонимен

преди 3 години

Айдее, ковидиддиотите се развихриха! Лошото е, че и ние ще участваме в плащането на сметката после без да сме поръчвали. И политически и финансово. Кукувица дето натиска полицаи с буса си и пред камерите после ни обяснява, че срещу нея е упражнено насилие. Извела малолетни на протест и то след 22часа. И им ползва телата срещу кордона. Самия протест е незакон. Имала е разрешение за друго.Пиара на Иванчева,дето след него забраниха алкохола на Орлов мост. Защо ли? Той само заля и напъди жената.

23

Анонимен

преди 3 години

Хубавата Варна, отдавна вече не е красив град, иначе варненци си протестират от много време, ама кой да ги чуе, властта е в София :( Пренасели се града, по незнайни за мен причини, нито има някакви заводи или да го кажем индустрия, всичко е алъш вериш по турски :) Да ме поправят българските турци ако съм сгрешил с израза :)

22

Анонимен

преди 3 години

Троловете на ДС България и ДСБ са заели позиции от рано сутрин да хулят хората с мнениеИнаричайки ги *** ,точно троловете) против богомилския им протест.Дерзайте богомили,ни заплахите ви ни клетвите ви могат да променят нещо.Промяната стана преди 30 г ,това че вие не сте се оправили за 30 г няма как бъде разбрано от другите.А едва ли след като не сте се оправили за толкоз време ще се оправите сега.

21

Анонимен

преди 3 години

Това демокрацията навъди много търтеи.Сега ще лежат по площадите ,а на есен за памощи.

20

въпросче

преди 3 години

а защо тиймърите раздават шатрите и палатките? Нали протестите са спонтанни?