59

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ЩЕ ОФЕКАЛЯТ И ОМИРИШАТ ПРЕД ОБЩИНАТА- А КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРА НА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗНАЕМ ЧЕ БОЖКОВ Е ТОЯ КОЙТО ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ- АЛТЕРНАТИВНАТА НИ ИКОНОМИКА- ТАКА ЩЕ Е ДО МАРТ.

58

Ура!

преди 3 години

В знак на протест искам да опъна палатка в Бургас или във Варна, но да е някъде до пясъка на плажа, общината да инсталира наблизо химическа тоалетна и душове, а другото си е наша грижа.Няма да изнудваме никого чрез гладна стачка и не е нужно да ни плащат. Само едно безплатно местенце за палатката искаме, душ и тоалетна. И ще скандираме каквото кажете, чак до средата на септември!

57

Анонимен

преди 3 години

И защо във Варна да няма ***?Защо да няма хора, на които да не им дреме за туристическия сезон.А избори с палатки няма как да предизвикат.

56

Анонимен

преди 3 години

,,В един бар поставили барман- робот.Влиза първият посетител.- Колко е Вашето IQ?- 160. Барманът му сипва едно уиски и започва разговор за квантова физика., глобалното затопляне.Влиза вторият - IQ 80.Разговарят за спорт,жени, курорти.Третият посетител е с IQ 20. Барманът го пита:- Тази неделя пак ли сте на избори?,,

55

Анонимен

преди 3 години

,,- Кърджилов спечелил кола от лотарията на Божков.- Не, не бил Кърджилов, а Бабикян.Не било кола, а колело. И не го спечелил, а му го откраднали.,,

54

Анонимен

преди 3 години

До 55Бил ГЕЙ е човек по-богат от цели страни и пълен Куко. За справка провери "лечебните" му ваксини в Африка какъв ефект имат над хората, господин ПЪЛЕН ОТЛИЧНИК ОТ СОФИЯ . Точно е такива БОГОВЕ като него и теб са си помислили,че са нещо повече от другите. Първо ако имаше нещо човешко в теб, нямаше да пишеш пост колко си ПЪЛЕН ОТЛИЧНИК ОТ СОФИЯ

53

Анонимен

преди 3 години

До ОставкаЯ ми кажи в какво е невежа? Пълен отличник, с научна степен! И не от природоматематическа в Горно нанадолно, а в София. И в частния бизнес е бил. За разлика от фффатмаци. Най-голения *** в казармата бе отличник от елитната тогава Национална гимназия за древни езици и култура. Бил Гейтс според теб също е невежа? И още много други. "Адвокат" Хаджигенов е еродит и пример за поведение? Онзи с"допинга" в чая дето го бият баби с *** да не те питем? Такива обикновените хора харесват?

52

STK

преди 3 години

До dmxМоре от народ казваш, 700 до 3000-4000 ако са море от народ то двама с натопени шпаги са море от любов, което вероятно търсиш. Я се осъзнай бе. Повечето хора НЕ искат предсрочни избори, а и обстановката не налага такива. Скоро са редовните, предните ги проведе Ал Бънди с назначеното от него правителство. Какво ревете за манипулации. Ако има такива то е ясно кой е могъл да ги направи.

51

Анонимен

преди 3 години

До 56 иначе викаш Боколандия е демократична. В една нормална държава тоя и цялата му хайка необразовани простаци да са по затворите

50

Анонимен

преди 3 години

До гражданинНе, това ни го представят за демокрация. Все да си прави каквото иска, без да го интересуват околните.

49

Анонимен

преди 3 години

до 50 Самия ти начин на изказване говори достатъчно.

48

Бай Ставри

преди 3 години

До: ДокторДокторе, чакаме смяната на главния прокурор. Строим новия затвор.Бойко да ни дига надника, че после кой ще го храни?

47

Анонимен

преди 3 години

До dmxПротестират не милиони- милиарди протестират:))))))))))))))).Ще ви се. :)))))))))))). Интересно кога първия гладуваш влезе в интензивното какво песен ще запеете и дали шефа ви Ицо ще може да спи, че това в неговия тефтер се пише. Ами вие сте ограничени трудно ще разберете.

46

Анонимен

преди 3 години

До 45Успех, слепецо. Хубаво е да погледнеш по-далеч от носа си. От началото на др година ще започнат масови фалити на световни банки, пък ти си стой вкъщи на топло, когато спестяванията ти се изпарят и твоят работодател фалира. Успех

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43В БГ е полу демокрация, хем сме демократични,хем се държим като авторитарни диктатори :) Няма оправия по наште земи...Изборите са тъмната Индия, при положение че гласуват 30% от правото си за гласуване население, големи далавери стават там :)

44

dmx

преди 3 години

50 човека ли? Те и и в София 20-50 безделника били окупирали кръстовищата и пречели на хората да работят. Глупости на платените медии. Протестират хиляди и две трети от населението ги подкрепят. Това са параметрите на протеста. Ясно, че не може всички да кибичат по цял ден на улиците. Вижте какво става след работно време - море от народ. Треперят корумпираните мишлета. Ще има и затвор за някой, май, скоро

43

Доктор

преди 3 години

Драги ми "протестиращи" , да не мислите , че сега като правите цирковете си , през зимата ще имате работа ? Споко , ще ви оставим в палатките да си протестирате ! На нас ни е топло в къщи. А казаха, че щяла да е люта зима ! На лют протестиращ - люта зима !

42

Анонимен

преди 3 години

До: 27Всички тези оплаквания - към главния прокурор Гешев и към премиера Борисов!Ако те си вършеха работата, нямаше да има такива бунтове в цялата държава.Ако ГЕРБ не беше мафия а нормална партия, всички ние щяхме да живеем спокойно.А те се скриха като лалугери в миши дупки. Къде са бе? Защо не се показват?Намери ги, като недоволстваш! Точно ти няма да станеш министър, за да осъществиш идеите си за въвеждане на ред!!!

41

Анонимен

преди 3 години

До ганьоЗаблуждавате се, че в условията на т.нар. "демокрация", печели мнозинството. Дори и на избори.

40

Анонимен

преди 3 години

"Вождът" нали е врачка и каза, че идва трудни времена. Вия мрънкачи от коя страна на барикадата мислите, че ще бъдете