22

Анонимен

преди 3 години

Я , бияча на баби и жени го пусна ли. Едвам го ударжаха другите да не пребие бабата. *** от наркоман и алкохолик какво да очакваш. А после пищеше като п....а. като го арестуваха.

21

Анонимен

преди 3 години

Този няма излъчване на психично здрав човек.БСП да го ангажират, перфектен е за тях.

20

бг смешки 2

преди 3 години

никой не спазва законите у БГ - те тва е проблема ! а народа е яко зле ...

19

Анонимен

преди 3 години

КОЙ се бори срещу корупцията???? Ххахах! Солташака на корумпираната кметица осъдена вече на две инстанции!!

18

Петър Кърджилов

преди 3 години

Болимеее, болимеее, сложете ми белезници с розови пухчета и ме пазете от бабата с пръчката да не ми строши празната кратуна!Аз съм истински боец, болимеее, болимеее!

17

2луп

преди 3 години

Бабетонзащо не е арестуван? Един поглед във фейсбука и показва, че е върла фенка на герб. Всички престаряли бабета и не омъжени 50 годишни лелки са му фенове. Пътува от Пазарджик в най голямата жега з нищо според вас ли? Явен провокатор.

16

аз-ът

преди 3 години

Ми не Ушев, нямаше агресивно поведения. А дъртата баба, по-скоро нахакана леля, нарочно минаваше отгпре върху разстенията. 2 пъти. Интересно на база на какво е сложено 72 часово задържане, защото по закона за МВР имат право на 24. Аз лично - ако съм на местото на този - утре вдигам дело срещу държавата в Страсбург.

15

до 11

преди 3 години

До Анониментъп ли си ?!?!? Петър си е напълно в право да откаже тест след като реално нищо не е направил . жената е отишла при тях и е искала нещо . при тва положение се пита защо и тя не е задържана за 72 часа !?!??! пълни безумия

14

Анонимен

преди 3 години

корумпе се бори срещу корупция

13

Gandy64

преди 3 години

Не го ли виждате че е правен от разредена с....а,не му се ядосвайте то момчето не е виновно

12

бг смешки

преди 3 години

Петърчо го познавам лично но защо жената не е била също задържана за 72 часа ?!?!!? всички казват че тя е провокатора в случая . значи не се прилага еднакъв аршин ...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Какво да реши съда, като за хулигансвото трябва да има и умисъл. А този господин определено не го слуша главата.

10

Ельоменат

преди 3 години

Изливане на вода върху човек=3 дни арест. Убиваш синът си пиян с моторна шейна =платена службичка. Добре дошли в държавата управлявана от мафия.

9

Пиаризъм

преди 3 години

Ах главата как ме цепи - тъй кат' спя по тез павети. Гледам бабичка засмяна - интервюта ще ми дава.Чакай малко ще я лисна - ще ме сложат в нова листа.Ой изядох аз бастуня - чок борец срещу тиквуня!

8

+++

преди 3 години

Жалко че голяма част от протестиращите са като е тоя ***, дето обслужват нечии интереси. Половината са пълни *** дето викат оставка, а не знаят защо. Във всяка нормална държава хората първо имат решение на проблема преди да предприемат, каквито и да било действия. Тука братко само си викат е така без да знаят после какво..

7

Анонимен

преди 3 години

А защо е отказал тест за наркотици и алкохол? Ако изпадна в конфликтна ситуация, първата ми работа е да поискам начело с мен всички участници да бъдем тествани. Иначе като започнат едни съмнения...... Май чайчето е било с примеси. Хаха!

6

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете мотивите на съдята, че извършеното не представлява престъпление. Продажна медия

5

Жълтопаветник

преди 3 години

Двайси деня тук лежаИзкриви ми се врата.И тумбака взе да мъркаВика стига вече кърка.Ееех да имаше саламДъл' ще дойде Бабикян?

4

ист

преди 3 години

Петре, няколко пъти съм писал защитавайки Иванчева. Но ти ос ра всичко.

3

баба мара

преди 3 години

още един случаи за служебния кабинет как за словестен спор се отива за 72 часав ареста