122

ББ

преди 3 години

малиии...залели бабето провокатор с вода...ама това невиждано престъпление...гроб се докараха до там,че и свестен провокатор не могат да намерят,бабето изкара някой лев ...дано стигнат за свещи...а иначе..Българите сме Свободни Човешки същества и не признаваме властта на еничарите служещи на чужди интереси срещу сребърници...имани от 1400 г....и ще ни има...ще ви съдим...ще търсим отговорност на вас...ще си вземем парите от децата и внуците ви които вие откраднахте от бъдещето на нашите...

121

доказателство

преди 3 години

Защитничката адвокат дончева пи ли от уринатора на бабата и баничката от памперса като Кърледжов за да го пуснат от ареста.

120

Анонимен

преди 3 години

И тая гербава постановка се провали.

119

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов отново яхна джипа в опит да намери нейде народна любов. Не го интересува, че в парламента гласуват новите му министри, нито обявените жизнено важни икономически мерки.Но тъй като народната любов рязко е намаляла, ГЕРБ прибягва до манипулации, за да се хареса на вожда. Нищо не е спонтанно, всичко е режисирано! Което не пречи на Борисов да внушава, че срещу корупционното му управление протестират мързеливите и неблагодарните. Обграден от клакьори, Борисов продължава да се прави, че не разбира исканията на протеста. И се надява, че с подаяния към пенсионерите и претопляне на стари

118

Анонимен

преди 3 години

Вече е Петя Кържилова.

117

Анонимен

преди 3 години

Вече разбрах защо 2 милиона българи напуснаха страната и сега мълчат.Разбрах и как 500 години са търпяли турците тук.Разбрах,че съм сгрешил като съм създал две деца за тази територия.Разбрах,че на дърти години трябва да си счупя демонстративно личната карта и да емигрирам и аз.......

116

Сата НАТО

преди 3 години

Ало, Пепи?Синът на възрастната жена от онзи ден те търси. Обади се------- Възрастната гюдерия вероятно нема ни дете, ни котЕ, за да тръгне по жегите да разиграва номера от селски вечеринки...

115

Анонимен

преди 3 години

Лошо е като спре кранчето тогава е време за циркове като този

114

Анонимен

преди 3 години

Този е много голям -внимавайте с такива хора!!

113

Сат Н

преди 3 години

До 1944я като си много отворен кажи ти къде живееш ,че да те плисна аз с водица и да ти сроша- главица .-------- Няма да ти кажа, защото не искам да ме плискаш с нищо, нито да ми трошиш нещо. Казвам ти го, за да си предупреден.

112

Анонимен

преди 3 години

Първо, ще бие бабичка. После помощщщщ болимеееее. И мутрите ни болнави и революционерите ни нежни :) Цялата ни работа такава.

111

Анонимен

преди 3 години

Е поне е изтрезнял вътре. Въпреки, че много го болеше, той е истински "боец".

110

Анонимен

преди 3 години

Ако е справедливост трябваше и нея да задържат за 72 часа.Иначе полицията заема страна,а това не е добре!Ама хич не е добре защото уж навремето ги деполитизираха!

109

Анонимен

преди 3 години

Мирише на Комунисти от ГЕРБ яко тука!Ама якооо!!!!Пфууу....

108

Българин

преди 3 години

И този е мъж?

107

Кърджилов

преди 3 години

Помощ, помощ, боли ме, хора помогнете, майнете белезниците бе.

106

stiling

преди 3 години

Ама иначе как скочи на лелката и я заля с чашата. Смел борец за свобода. Съвременен Васил Левски! Как да го подминеш. После и изтръгна бастуна и един го държи да не и налети. Цирк Буш драги зрители. Що не скочи така на някой автобусен шофьор или на някой "нацепен" "батка"? Иначе голям мъж срещу баба с ***! Иска да се бие с някой, сърце тупка и не чака! хахаххаха!

105

Анонимен

преди 3 години

Бабата изкара пари за море

104

Анонимен

преди 3 години

Да се пази от бабички! Опасни провокаторки дебнат с бастуни на всеки ъгъл

103

Анонимен

преди 3 години

Като го гледах това кьосе в клипа как *** и веднага ми стана ясно че носи сутиени и е гвоздеят на вечерта във някой содомитски вертеп на 2ри февруари.