Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пуснаха от ареста Петър Кърджилов, който беше задържан, след като нападна и заля с вода възрастна жена на "Орлов мост". Тя също беше разпитана и след това освободена. Кърджилов пък бе оставен в ареста за 72 часа.

Още по темата

Облечен с жълта жилетка, в петък сутринта бившият пиар на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Преди това протестиращи на Орлов мост се оплакаха, че жената ги е провокирала, демонстрирайки несъгласие с блокадата, предаде Нова тв.

Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Коментари Напиши коментар

128

ББ

преди 6 дни

малиии...залели бабето провокатор с вода...ама това невиждано престъпление...гроб се докараха до там,че и свестен провокатор не могат да намерят,бабето изкара някой лев ...дано стигнат за свещи...а иначе..Българите сме Свободни Човешки същества и не признаваме властта на еничарите служещи на чужди интереси срещу сребърници...имани от 1400 г....и ще ни има...ще ви съдим...ще търсим отговорност на вас...ще си вземем парите от децата и внуците ви които вие откраднахте от бъдещето на нашите...

127

доказателство

преди 6 дни

Защитничката адвокат дончева пи ли от уринатора на бабата и баничката от памперса като Кърледжов за да го пуснат от ареста.

126

Анонимен

преди 6 дни

И тая гербава постановка се провали.