101

Анонимен

преди 3 години

Радев да си нахака една руска ваксина и да поведе народните маси срещу чорбаджиите изедници от ГЕРБ.

100

Иван Вазов

преди 3 години

Кат Россия друга няма, тъй велика на света!

99

Анонимен

преди 3 години

Руснаците казват, че над 20 страни са демонстрирали интерес към руска ваксина, а пиндостанците бързат да сключат договори с министерствата на здравето на чужди държави за закупуване на пиндостанска ваксина, въпреки че все още я нямат.

98

Анонимен

преди 3 години

105Ваксинирай се с руската ваксина, тогава.

97

До факт

преди 3 години

Аз пък се чудех колко чекмеджета може да напълни Бойко

96

Анонимен

преди 3 години

Въпреки, че руснаците хакнаха западни лаборатории, направеното в Русия остава ненадеждно.

95

Гост

преди 3 години

Браво, това е добра новина! Браво на Русия!

94

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е, като руска рулетка.

93

Да бееееееее

преди 3 години

За няколко месеца изучиха вируса, направиха ваксина и вече са сигурни в резултатите. Има ли наивници. Все ми е тая кой я е изобретил, много е рано да се афишират добрите резултати.

92

Анонимен

преди 3 години

Русофилите немедлено да се ваксинират с руската ваксина.

91

Споделено

преди 3 години

Ако бях болен от короновирус,изобщо нямаше да ми пука коя държава е открила ваксината. Русия е голяма държава. Едни руснаци пият,други са мафиоти,трети разработват ваксини. Защо да нямат и способни учени? Тия хора,които са разработвали в Русия ваксината,не са ли се чувствали пренебрагнати от колегите им европейци? Добре,че Путин е имал пари да ги финансира. Е.С ги е пренебрегнал вместо да ги изслуша.

90

НФСБ

преди 3 години

Водещите ваксини по света са на един и същи трети етап ( най- масовия) на тестване, Руската ( ако я има наистина) е също на трети етап, който не е приключил и никъде не е казано че утре започва ваксиниране на населението! Реално ваксината срещу китайската зараза се очаква в края на тази година, а планове за масово ваксиниране- началото на 2021 г това са заявки от водещите страни- US, Рф, Китай, Европа. Освен ако не стане чудо, но науката не е магия за съжа

89

Анонимен

преди 3 години

До Честноправилно! тръмпи обяви цена още преди да я създадат! а сега ще започнат едни обвинения, че русия я е откраднала от майка тереза - сащ!

88

Факт

преди 3 години

Въпрос: Колко лицеви опори може да направи Президентът Путин? (правилният) Отговор: ВСИЧКИТЕ!

87

До 91

преди 3 години

Да ти кажа самият Тръмп си противоречи на казаното. Можеше да поиска за ваксината безумна за България цена .Тръмп е преди всичко бизнесмен. На Китай нямаше със сигурност да продаде от ваксината. Виж ако беше Обама президент, щеше вероятно да я раздаде на всички.

86

Анонимен

преди 3 години

Успоредно с производството на ваксината се отчуждават терени за нови гробища, слОчаеноС?!?!

85

Раде в

преди 3 години

Това скоростно откритие само потвърждава, че и самият вирус е тяхно изобретение. Да живеят братушките. Те са способни на всякакви "благинки"

84

От честно до 88

преди 3 години

Аз не тая злоба към която и да е била държава. САЩ разработваха някаква ваксина,но си я изкупи само САЩ за следващите 3 месеца. До другата част от света, изобщо не стигна.Пишеше,че е давала добри резултати, но нямаше новина да е излекувала всички доброволци и смъртността в САЩ остава висока. В случая на руснаците,ваксината е помогнала на всички доброволци. Това,че Русия е близо до нас,означава че и до България, ще стигне бързо,ако ваксината им помага на 100%.Това е добра новина и за света.

83

НФСБ

преди 3 години

А и още нещо администрацията на Тръмп заяви буквално преди дни, че ще сподели ваксината с целия свят и ще има количества за всички! Оранжевия клоун, тромпета, часТника- милиардер и т.н цветисти и умни епитети по негов адрес, но май ще излезе по- човек от много и в този форум! Разбира се, че първо в Щатите ще я използват, там 4 милиона са официално заразените, пък и той е президент на САЩ, а не на Сърбия примерно, същото важи и за руснаците! Дано тези ваксини сработят и бързо достигнат до нас

82

До 82 леле

преди 3 години

Вирусът също е недемократичен и расистки.