41

МНОГО СЕ РАДВАМ

преди 3 години

КОЙ КАКВОТО СИ ГО НАПРАВИ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ СА МУ ГО НАПРАВИ. Тъй като излекуването не се дължи на антителата в случая с Ковид, а на клетъчния имунитет, лудостта с изобретяването и поставянето на ваксина АНТИКОВИД Е ПЪЛЕН НОН СЕНС. ЕДВА ЛИ ПУТИН ЩЕ СИ СЛОЖИ. НЕ Е ГЛУПАВ.

40

Анонимен

преди 3 години

Носете си гайгеров брояч ако ще си биете руска ваксина.

39

Анонимен

преди 3 години

Набийте я на Путин,за да престане да се крие в бункера от кораната.

38

ИСТИНАТА

преди 3 години

Не съм русофил и смятам, че няма значение коя страна ще измисли първа ваксина щом ще помогне за спасяването на човешки животи.

37

Анонимен

преди 3 години

От 10 години гледам в ютюб руските активисти -блогери Предполагам ги знаете - Ширманов , Андреев , '' Наш надзор '' , Стоп хам '' , ''Хрющи против '' Като гледам колко примитивни са доста държавните им служители , как нагло и надменно се държат като ги заснемат в нарушение блогерите , си мисля че реланото положение е 20% придобиват имунитет от ваксината и 80 % не Просто в стремежа си да се покажат че са най-добри в света , постоянно лъжат и правят най-различни шашми

36

НФСБ

преди 3 години

24 Защо не преведеш пейстнатото? Питам от съжаление за 8 тях рускоезични будали дето са ти цъкнали + чета? Ами там пише, ЧЕ С ТАЗИ СИ ПР АКЦИЯ РАШКА ИСКАЛА ДА СЕ АФИШИРА ЧЕ Е В ЕЛИТА ЗА БОРБА СЪС ЗАРАЗАТА И ОЩЕ ЗА ГОЛЯМАТА ЗАГРИЖЕНОСТ ОТ ФАКТА, ЧЕ ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАКСИНАТА, КАКТО И ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЙНОТО ТЕСТВАНЕ И БЕЗОПАСНОСТ!!!! АЙ сега рускоезични бъркайте + счита за инфото в CNN.

35

Пострадал

преди 3 години

Колкото пъти съм се доверяваш на руската наука,техника и здравеопазване...Винаги съм бил излъган. По добре без ваксина,отколкото да пия руски Новичок...

34

Анонимен

преди 3 години

А Тиквата купи от ваксините за ЕС които ще са готови когато станат и ПРЕДПЛАТЕНИТЕ Ф-16.............ХА-ХА-ХА

33

Анонимен

преди 3 години

До Teo"просто това чудо мутира много бързо."Айде, поредният вирусолог. Като мутира - имунитет след преболедуване има или не?

32

Ваксина

преди 3 години

ДАли е руска или не, няма значение. Дълъг период е необходим за да е сигурно че е безипасна, а още по-дълъг, че наистина предпазва. Сега ще има много опити върху хора, заради всеобщата истерия. Ми да се ваксинират, щом искат. Трябва да е доброволно и да има информация че не е тествана достатъчно. То и журналята търсят сензация.

31

Teo

преди 3 години

Браво на хората - имат ресурс - правят. Силно съм скептик, обаче, че тази ваксина ше създаде имунитет срещу тая зараза - просто това чудо мутира много бързо. Ще ваксинират маса народ, а вируса ще е с два щама на напред! Същото ще е и със западните ваксини - ще има една голяма безполезна кампания. Дано не съм прав!

30

Верваме !

преди 3 години

Всичко, което се отрича в Русия е точно обратното - това е сигурен източник на информация в тази страна !

29

Питали радио Ереван

преди 3 години

Колко ефективна е руската ваксина срещу Ковид-19? Ако просто бръкнете с двата пръста в контакта нещата ще станат по-бързо!

28

Анонимен

преди 3 години

Нашите учени се съсредоточиха не върху това да бъдат първи, а върху защитата на хората, каза Дмитриев.Да, бе! Рашка отчаяно се нуждае от малко ПиАр щото целия свят ги смята за загубеняци. След няколко месеца вече ще се борим с последствията от руската ваксина.Засега путинистите лайте за новия световен ред РусияКитайИран и т.н.

27

Пст

преди 3 години

По последна информация, руската лаборатория създала ваксината се финансира от фирма близка до Бил Гейтс.

26

pasamaz

преди 3 години

До Отново фейк нюзИма такава новина: https : / / edition.cnn. com /2020/07/28/europe/russia-coronavirus-vaccine-approval-intl/index.html

25

Анонимен

преди 3 години

Нещо казва ли се за странични ефекти?!?! Ще си бия руска ваксина когато Рашка признае колко срамно загуби Студената Война със САЩ.

24

Анонимен

преди 3 години

Жална им майка на Руснаците,те ще са първите опитни мишки.

23

До 20

преди 3 години

Учи езици бе човек, заради такива като теб сме на този хал - хем ограничени, хем неграмотни, хем лъжат. Преди 7 часа е публикувана новината на сайта на CNN. Ето чети ако можеш и престани да лъжеш... Russia is aiming for an approved COVID-19 vaccine in the next fortnight to portray itself as a global science leader, but there are major concerns over a lack of data and testingJames Pasley 7 hours ago

22

Анонимен

преди 3 години

Е, ако от CNN се информираш за новините, особено медицински, добре. Дир бг и СНН ги ползвам като лакмусови хартийки за това какво се случва и как се представя, а за информация си има други места.