121

Щирлиц

преди 3 години

До СССР Ха се га да видим тези дето скачаха и не са червени , кога ще получат ваксини

120

Анонимен

преди 3 години

Впрочем в санитарен план важно е ваксината само да работи и колко струва а кой я е измислил е все тая.За разлика от троловете вируса не е политкоректен тоест като заразява не си казва чакай тоя няма да го заразя щото е русофоб или обратно.Някой написа че ваксината ще трябва да се подновява това беше единственото смислено да може и да е така както е и при ваксини за други болести ако искаш вечен или всеобхватен имунитет не ти трябва ваксина а нещо много по-хард примерно нанотехнология.

119

преди 3 години

Тука пак сте се събрали големи патриоти но все руски и акерикански и като чета се чудя от кога в България има токова американци и руснаци вие май сте повече от българите.А за ваксината едно само ще ви осветля в българска полза е само ако ние я създадем първи а ако друг пръв я създаде без значение Русия или САЩ който и от тях да спечели ние губим и даваме на тях пари за ваксина на каквато ценя пожелаят и хич няма да е евтино.

118

Анонимен

преди 3 години

Моето предвиждане, за което се надявам, че е грешно, е че до месец-два ще излезе информация, как ваксините ще трябва да се подновяват всяка година. Още месец-два по-късно ще се разбере, че трябва да се правят на всеки шест месеца. И, накрая, вероятно, ще излезе "ВАКСИНАТА", обаче ще е за 3-4 месеца, и после-подновяване.

117

ВИЖДАЩ

преди 3 години

НИТО ЕДНА ВАКСИНА НЯМА ДА ПРЕДИЗВИКВА ТРАЕН ИМУНИТЕТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 -4 МЕСЕЦА. ЩЕ ИМА И РАЗБОЛЕЛИ СЕ ВАКСИНИРАНИ.

116

СССР

преди 3 години

Сега цял свят ще падне на колене пред Русия и ще моли за помощ и спасение!!

115

Anon

преди 3 години

Ама разбира се. Не се съмняваме, че руската ваксина е най- добрата ваксина

114

Анонимен

преди 3 години

"МОДЕРНА", която няма до момента нито един създаден продукт, обявява, че са създали ваксина, акциите хвърчат до небето, управителния съвет на компанията си ПРОДАВА акциите (любопитно), съмнения по въпроса НЯМА. Вече са поръчани пет-шестотин милиарда дози от цял свят.

113

А дали?

преди 3 години

Путин като продаде на цял свят ваксината,ще си построи нов златен дворец украсен с петолъчки, а на учените ще им купи по един остров,за да може наш Бойко да се пукне от яд,че разни руснаци живеят близо до острова му. Ще си мисли,че го подслушват по 24 часа и ще сънува руски дронове.

112

Анонимен

преди 3 години

Путин никога не е носил отговорност за това какво е казал. Също и с фаршивата новина за руска ваксина срещу коронавирус няма да понесе никаква отговорност. През 2012 година Путин заяви че средната заплата в Русия през 2020 година ще бъде 2700 американски долара. В същност средната заплата в Русия в момента е 10 пъти по-малка. И каква отговорност понесе Путин за наглите си лъжи? Занулиха му мандатите, а нашите русофили и путинофили си скъсаха гласните струни да викат "Ура, Россия, Путин!"

111

Да си го кажем

преди 3 години

Която и друга страна да беше намерила ваксина,щяхте да се зарадвате. Сакън,да не е Русия. Аз не се учудвам,че са руснаците,защото си имат специализирани и добре оборудвани лаборатории.Е, и аз щях да се зарадвам повече да бяха нашите учени от БАН да я открият,уж бяха все на крачка, ама България няма да се прочуе като спаси света.

110

Анонимен

преди 3 години

До Само отбелязвамНикакви фалшиви новини, само фалшиви анимации.

109

Само отбелязвам

преди 3 години

Вижте какво. Руснаци не обичат да лъжат като става дума за сериозни неща.Щом Путин е казал,че руските учени са изнамерили ваксина значи е вярно. Той не иска да става за смях пред света с фалшиви новини.

108

русофилите да кажат

преди 3 години

Колко процента от ваксинираните с руска ваксина остават живи след 6 месеца? А след година?

107

Логиката е

преди 3 години

Според мен Путин заедно с комунистически Китай са разработили заедно ваксината. Тоя вирус плъзна или го пуснаха първо в Китай. Логично е китайци,които хич не са малко на брой да са търсили ваксина и да са били най-близо. САЩ им обяви студена война,както и другите държави в Е.С. Каквото и да са били открили,ясно че на Путин ще кажат или продадат. Руските учени са доразработели идеите им и са намерили ваксина,за която ще мине 1 година,докато се патенира.

106

Анонимен

преди 3 години

В русифицираното българско президентство да се докажат като истински патриоти и да се ваксинират първи с руската ваксина.

105

Анонимен

преди 3 години

Путин е много доволен от ваксината, дори и една година след ваксинацията ваксинираните продължават да обичат Путин.

104

Анонимен

преди 3 години

Руската Цар Ваксина е същата като Цар Камбана и Цар Пушка, не става за ползване.

103

към 92

преди 3 години

До От честно до 88Коментарът ти ме мотивира да ти съобщя още една положителна новина.Преди около седмица броят на новозаразените в цяла Русия падна под 6 000, ана 30.07.2020 г. броят на новозаразените в 14-15 милионна Москва е 678 души.

102

Един проблем

преди 3 години

След ваксинирането се наблюдава тежък махмурлук.А дядовците на войниците-доброволци си спомнят(само оцелелите разбира се)за изпитанията на атомнибомби през 50-те години.