247

трол

преди 3 години

Троловете, постарайте се повече, да видим:- Протестите сближават герб. - Как, като всеки министър знае, че утре може да е без "работа"? Един от многото примери. Как човек се сближава към група, която всеки момент може да го изрита?- Т.нар фигурант вече е във властта? Как ще го отдалечават, той заема най-високият пост, независимо дали ни харесва или не.- Народът е отвратен от протеста? Да, хората не протестират от щастие.

246

НЕКОЙ

преди 3 години

Дълго време ще проклинам съдбата, че като един презадоволен гражданин, позволих на този дебел индивид да яха България вече 11 години.

245

Анонимен

преди 3 години

Свинските черва не харесват протеста - кой виличка не довършил, кой кола още не си купил /четвърта/... Мдаа... свинските черва никак не харесват протеста. Драпат. Още малко. И при Орешара беше същото - "дръж, дръж колкото можеш, че да краднем още малко, дръж" - та и тия сега същите. Все пак, колко бяха - двайсе и девет милиарда, нали така? Как да пуснеш кокала баш сега...

244

Анонимен

преди 3 години

Щом се уплашихте за пенсионера и не бълвате простотии, значи съм прав :)) Не съм каквото си мислите, аз съм един *** сънародник :)

243

Анонимен

преди 3 години

Протестите сплотяват ГЕРБ. Колкото по-дълго продължават, толкова по-близо приближават ГЕРБ към 4-ти мандат догодина и отдалечават фигуранта от властта. Народът е отвратен от повлеканите и мухльовците на протеста. Затова и протестът няма да бъде разгонен, както му се иска на фигурата. Аве, протестутиращи на черепа, супер сте, давайте все така, ха, ха, ха. Ох, на бате убавците и убавите, какви сте ми шаранчета тъпички

242

Анонимен

преди 3 години

До Решетников ГОТИНО НО БЕЗПОЛЕЗНО

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270Трябва да му се признае че е темерут :) След Истанбул и срещата с джуджето Путин, изглеждаше не насебе си, но прибра се в София, видя мисирките и се почна...хахаха :)

240

Анонимен

преди 3 години

НАМЕРИЛ КОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ПРАВА

239

Анонимен

преди 3 години

Нагъл до последно, но хубавото е че си заминава сигурно!

238

Мира

преди 3 години

Млади хора, отчаяни от затъналата в тежка корупция държава протестират. А дебелокожият Премиер се прави, че инспектира обектите. Ще инспектира ами, нали там са големите комисионни. Преди като беше сигурен, че ще спечели отново изборите, демонстративно подаде оставка. Но сега другото дебело прасе явно няма да му съдейства, затова се е запънал. Какво още трябва да се случи, какви още записи трябва да излязат, за да повярват глупаците като Калин Вельов, Преслава, Еди коя си Паскалева, че ни управля

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262Дори най бавноразвиващия се *** иска да си осигури по добър живот, не може главния *** да си прави каквото иска! Баневи осъдени ли са?Прокопиеви?Божков що избяга преди "присъдата", не му се търкат наровете, щото е милиардер.То не е тайна че не само олигарсите имат хора по високите етажи, много хора се отърваха - Галеви. Божков, бивши висаджии...:)

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 265В ютуб господарите на ефира са направили видео за това, което говори Борисов на протестите срещу Орешарски и това което говори днес. Много е интересно.

235

Анонимен

преди 3 години

На Борисов ежедневно трябва да му се казва, че е прроста тиква, защото ако подминаваш простотията и се правиш, че не я забелязваш, тя почва да си мисли, че е мъдрост.

234

Анонимен

преди 3 години

Пууу.. При сваляне на Орешарски къде бяха тия права на останалите хора които са не протестират и си ходят на работА? Сега изведнъж се оплаквете "пречат ни протестират" че не можем да ходим до работното си място.. брей..

233

Анонимен

преди 3 години

Ще го докарат до парламентарната ваканция и се надяват за месец да получат отсрочка. Ще забягнат по резиденции и курорти и ще се надяват, че докато се върнат през септември протеста ще затихне.

232

Анонимен

преди 3 години

Протестът е надута гайда.Няма предпоставки за масово недоволство.Икономически ситуацията не е зле, не са гладните Виденови и Луканови времена.Има вече средна класа, която няма да позволи на някакви лигльовци,на Радев,БСП, на адвоката на мафията , на карикатури като Бабикян и Минеков, на левичари като Бойкикев и на Божков да хвърлят страната в хаос и в лапите на Русия.

231

Анонимен

преди 3 години

Бойко няма да си подаде оставката, това би означавало най лошото за него!Ако не беше тази корупция - апартаменти, къщи за гости и т.н щях да му симпатизирам, но записите които са истински, показват какъв *** бай *** имаме :(

230

Stiling

преди 3 години

Тук виждам, че неграмотния материал коментира как можело да се съди Тиквун на базата на запис изтекъл незнайно от къде. Или как да му се прави експертиза дали е истински. Първо драги мой за да се ползва запис в съда трябва да е направен законно, тоест с разрешение за СРС. Второ по претиснително е как някой въобще може да подслушва и записва МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛЯ! СРАМ И ПОЗОР ЗА СЛУЖБИТЕ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!

229

Решетников

преди 3 години

С днем рождения, товарищ Череп!

228

ined

преди 3 години

На политиците са достатъчни по 7 грама в главата и ще спрат с кражбите завинаги