307

Не! на комунистите!

преди 3 години

Не давай властта на комунистите и Радев - "не човек, а желязо"(Вапцаров), ще погубят държавата! Прочетете малко история, бре! Вижте... Закон за деноминацията, ...върнете се малко назад. Не знаете тази дума, нищо ще я научите, затова са хората дето са патили, да ви обяснят.

306

Промяна навсякъде

преди 3 години

Защо никой не иска оставка на Радев?Не може да се реагира на прокурорска проверка така ...Странно е..., поне за мен. Тази разплата на институти не вещае нищо добро. Нека всеки си върши работата! Но, аз не виждам как Радев обединява народа и хората с юмрук в ръка. Един президент трябва да се дистанцира от партиите и техните интереси, а тук има явни пристрастия към БСП!

305

Анонимен

преди 3 години

Протестърите са смешни :)))

304

Анонимен

преди 3 години

Абе знаете ли, че Тодор Живков много обичал да слуша вицове за себе си?Бас ловя че и Бойко обича!

303

Анонимен

преди 3 години

Мили протестъри- изпържихте се на това слънце. Тия дето ви дава 100-те лева не ви ли набави и кремчета да се мажете.Ама как.ми омръзна все да слушам за вас и вашите желания. И как те били и мой желания. Ех -неосъществени мечтатели и днешни безработни битници сте. Сбирщина при това ниско платена. Интелект - никакъв. И само писка "оставка". И как се канят че ще останат докато си тръгне правителството. Да ви кажа- зимата ще е хладничко- купете си овреме топли дрехи:)))))))))))))

302

Анонимен

преди 3 години

Борисов е хитър помиaр! Опитва да разделя българите!!

301

Бау

преди 3 години

Абе, господа Радев, Каракачанов, Дончев, Тройката и други видни държавни уж мъже и протестиращи! Вие прости ли сте бе!? Човекът е готов да си отиде с облекчение, но не иска да бъде изгонен! Кажете му някоя добра дума, благодарете му за стореното и усилията, но нали разбирате най вече обективните обстоятелства, напрежението, възрастта, човек на отговорен пост се износва, има нужда от почивка и така. До 2-3 дни ще е окей! Направете му банкет, бенефис, грамотно, мъжки! Народа полудя, бе! Не сте в ч

300

Анонимен

преди 3 години

Ало, протестърите- гледайте да не слъчасате, че го дават днес да е горещо. После пак ще упреквате власта, че й сянка не ви е осигурила. Пък може и някой и друга бира да искате. Че те джобните дето ви ги дадоха свършиха. Абе ще си повисите на кръстовищата, пък сигурно и гледката е хубава- знае ли човек.

299

Анонимен

преди 3 години

НА тоя дето му се подиграва цяла Европа само кръстовища и магистрали са му в главата -не всичко на този свят е асфалт и пачки в чекмеджета има и хора на които в един момент им писва от постоянно заливащата ги гнусна простотия

298

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука какви е казал ББ по разни срс-та, обаче много ми пука за липсата на реформи в съдебната система и шкафчето с евро. Проблемът е че двете неща са свързани.

297

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Ами моите права за нормален и достоен живот!!!Когато един ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК съсипва бъдещето на България чрез неговите абсурдни и все по-абсурдни модели на управление и въобще не осъзнава колко е *** и че е нежелан от Народа няма място на такъв отговорен пост!!!Преди много време Фройд го е казал много кратко и ясно:ПЪРВИЯТ ПРИЗНАК НА ГЛУПОСТТА Е ПЪЛНОТО ОТСЪСТВИЕ НА СРАМ!!!!

296

Анонимен

преди 3 години

Бойко, само ти можеш да спреш протестите, хвърлия тая оставка, от какво се притесняваш нали толкова много си направил за българския народ.

295

Анонимен

преди 3 години

протестирайте, но у интернет само и по-тихичко, че ни смущавате краденето на милиони и милиарди. Иначе ше ви опраа!!

294

ВЪХ

преди 3 години

До ОставкаНе му говори на "бе" бе, ***!

293

Оставка

преди 3 години

Вън бе

292

обективен

преди 3 години

Хора, протестирайте си у дома. Ще бъдете чути.

291

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрата

290

Анонимен

преди 3 години

Защо говори постоянно за някаквимагистрали , с мафиотски организациимагистрали няма да строиш, оставкаи гуд бай по живо и по здраво.

289

Анонимен

преди 3 години

Изборите, с които е избран са фалшифицирани и няманикакво намерение да си признае. Замесени са и тезидето му дърпат конците отамериканското посолство.

288

Анонимен

преди 3 години

"С 50% намалих цената на газа"-- не искаме да намаляваш ценатана газа с 50%, искаме цената натоплофикация да падне с 50%.Просто и ясно , сега знаеш защоти се иска оставката, трябва да я имашнаписана в джоба си.