267

ЧАКАЙ МАЛКО

преди 3 години

ЗА КАКВО ДА ПРОТЕСТИРАТ БЕОЩЕ МАЛКО ЩЕ ИСКАРАТ ЧЕ БОРИСОВ Е ИЗМИСЛИЛ КОВИДАНЯМА ПРИЧИНА ЗА ПРОТЕСТИ ОСОБЕННО СЕГА В УСЛОВИЯТА НА ПАНДЕМИЯДЪРЖАВАТА ДА НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО БЕЗЗЪБА БАБИЧКА А ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ДЛЪЖНОСТ И ДА ПРОЧИСТИ ОБЩЕСТВЕННИТЕ МЕСТА ОТ СЪБИРАЩО СЕ ХОРА НА ГОЛЕМИ ГРУПИ

266

Анонимен

преди 3 години

човека им каза - след 6 месеца има избори и каквото и да е резултата той повече няма да е премиер ... какво на майната си искат повече ?А за главния прокурор ще се бием - него не го даваме !

265

Никаква оставка !

преди 3 години

Никаква оставка !Бой по тъпите протестиращи кратуни !

264

Анонимен

преди 3 години

Тоя иска да ... народа с 200!Ми дай оставка и Гешев също и никой няма да ти протестира бе!

263

Анонимен

преди 3 години

*** не му нарушавайте правото да продължава да е нагъл, да краде, да лъже, за изнудва и да взима подкупи..... МолА ви са нидайти така, има си права и той!

262

пияница мистик

преди 3 години

Еха, сети се тoлупа след 21 дена размисъл

261

Анонимен

преди 3 години

Да протестират тихо ли? Да не пречат на никой? А да отидат ли в парка? Или у тях да си ходят и мислено да си протестират?

260

властелина на

преди 3 години

чекмеджетата = мафия = прибирав порциите в чекмеджета БЕЗНАКАЗАНО = МАФИЯ

259

тихо

преди 3 години

и да не му се нарушава спокойствието

258

Милиционерия

преди 3 години

Къде в коя държава има толкова много служители във МВР .????То в Германия няма толкова полоция колкото е администрацията на МВР .И всичките се пенсионират млади .Работят сто. Дни в годината !И по двеста за мафията !

257

Анонимен

преди 3 години

Бойко е моя бог !Агент Буда направи полицейска държава !Не случайно къде има бизнес е превзет от полицай или бивши служители на МВР !Вървежен ресторан веднага се окупира от МВР с актове и глоби .След време идват новите собственици обикновенно редови барети,полицай,катаджии.Така рекетират всеки бизнес който е печеливш .

256

Анонимен

преди 3 години

Ти повече от 10 години нарушаваш нашите права.Смяташ ни за кучета,които трябва да се държат на къса каишка.Превърнал си се от обикновен рекетьор от СИК в главатар на мафията.Затова вън от властта и никога повече да не те виждаме.

255

Долу ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ и БСП позор! Оставка и затвор! И не съм за дубаеца.Оставка!

254

Щирлиц

преди 3 години

Американският губернатор не е доволен от своето вице,и иска да го смени с друго,по-способно.Нищо ново по тези географски ширини.

253

Анонимен

преди 3 години

Иска да каже да протестират мирно и тихо, че ГЕРБ да си прави корупцийката на спокойствие. Корупцията си върви въпреки протеста, тя не е спирала.

252

Каренин от Петербург

преди 3 години

Утре очаквам Шехерезада как получава пачките да бъде публикувана и това ще бъде поредният позор на Неандерталеца...

251

Дедо Пенс

преди 3 години

Знае,че през цялото време са го подслушвали и снимали ! Тресе се от страх!!! Наистина е гадно докато спиш ,някой да тараши и те снима ! Знае и че пускането на тия записи не е случайно! Направо е умрял от страх !!!

250

Анонимен

преди 3 години

До ЛятнаЛумпениадаСофияТова вече го каза тролът преди теб, синхронизирайте се малко.

249

Тато из Правец

преди 3 години

А защо ти наруши правото на живот на Мишо Бирата,Чакъра, Ваньо Танов,жената на Бирата!?

248

ЛятнаЛумпениадаСофия

преди 3 години

Колкото по дълго продължават протестите и блокадите на лумпениадата, толкова по-симпатичен и желан става Бойко за 4-ти мандат. Така, че нека скандират божковите опорки, нека блокират. Изборите са само след 8 месеца!