91

Анонимен

преди 3 години

Този пък.Не ни трябва ваксина. Всички го ковидчето изкарахме вече!Никой не се интересува вече от корона вирусчето. Дори в САЩ където хората са масово отровени със лоша, но евтина храна, дори там вече няма толкова много смъртност, която да наложи задължителна ваксинация!

90

Зоро

преди 3 години

Трябва да се измисли някакво по ефикасно лекарство. Ваксините решават проблема до някъде. Ваксина против зимния грип има и сега, но колко хора си я поставят и смъртността от плевмоний зимните месеци може би е по по- голяма и от Ковид. Още повече, че не могат да тия поставят насилствено(не е задължителна), а вече има и доста антиваксери. Просто трябва да свикнем да живеем с този вирус.

89

грозд

преди 3 години

Вървим към бъдеще със задължително ваксиниране... Нищо не можем да направим, знаете ли как ще ни принудят? Чрез ГЛАД!

88

грозд

преди 3 години

Вървим към бъдеще със задължително ваксиниране... Нищо не можем да направим, знаете ли как ще ни принудят? Чрез ГЛАД!

87

Анонимен

преди 3 години

До kolio Научи малко правопис. Едва тогава пиши по форумите.

86

бай х

преди 3 години

Китай още през март месец казаха че одобряват 7 лекарства които са изпробвани и доказани че лекуват . Има много инфо в нета ...... не е трудно да си набавиш няколко кутиики . Но затова не се говори в ЕУ ...България .... защото тия кото тоя жираф не могат да печелят и няма да ги одобрят от сзо . Поинтересувайте се как падна високата смъртност в Италия след като дойде китайската медицинска помощ с няколко екипа доктори ??

85

kolio

преди 3 години

До АнонименВ писанията Библията и Корана се говори за Антихриста и лъжепророците които подготвят пътя за антихриста,в корана е даджал, и в двете религии се говори за Иссус Христос но има съществена разлика,Има сходни неща но не са еднакви.Скоро ще чуете за Кабала мистично учяение. Водещо в заблуда,нова световна религия. Вярващите знаят за тези неща,невярващите хал хабер си нямат.И ще повярват Да пази ГОСПОД без него спасение няма.

84

До 57

преди 3 години

Нищо не сте гледал.Той говори,че когато децата в Африка са ваксинирани, ще се удължи продължителността на живота им.По този начин ще се намали раждаемостта.Няма да раждат по 10 деца,защото ги е страх да не умрат половината.Това е начинът за намаляване на популацията чрез ваксини.Разбрахте ли ме или отново да обясня?

83

муспи

преди 3 години

Свидетули сме на грандиозна саможертва за ближния. Този Бил Гейтс се отказва от ваксина за да има за другите, и ще я приеме последен. Отказват се и всички евреи докато не се ваксинират всички бели. В България обаче белите са егоисти - не допускат ваксини за ци$ави, турци и арапи и не$ри! Ето защо световното еврейство е обявило за лют враг българите.

82

Анонимен

преди 3 години

До МЮСЮЛМАНИН Може би си прав и ако правилно те разбирам се съгласявам, но не може ли да си малко по ясен.

81

Анонимен

преди 3 години

Само ваксина и то от неговата компания.

80

Анонимен

преди 3 години

Бил, къде ти е дипломата за медицинско образование? Не ми е известно да притежаваш такава.

79

Анонимен

преди 3 години

Нали не се създава имунитет срещу грип?Да измислят лекарство за лечение на Ковид-19.

78

МЮСЮЛМАНИН

преди 3 години

В корана пише ще слезне Иса ( Исус) И ще убие антихриста. И негово време ще дойде, но само заблойдава хората. Но вярата към ГОСПОД щени спаси.

77

доктора

преди 3 години

дайте му сложим една ваксина на този бил гейчо

76

До 63

преди 3 години

Прочети кой е баща му и тогава говори кой какво е направил. И орангутан да беше, щеше да бъде набутан на това място. Аман от недочели форумни кавали.

75

Анонимен

преди 3 години

Жалко,че не е истина конспирацията за намаляване и унищожаване на населението.Определено имаме нужда от прочистване,като чета какви *** съществуват

74

1

преди 3 години

Само да имаше друго лекарство, евтино, без странични ефекти, използвано от столетия, многобройно доказано, че върши работа и срещу ковид. Само да не бяха хилядите ***, закърмени с босфортв и домуств. Само да не прочетат 2 реда колко години моделиране и тестване се изискват за направата на ваксина. Само да можеха да проумеят, колко пари ще направят тия хора, като цели държави ще изкупуват с тонове въпросната такава. Само да проумеят... надали

73

Анонимен

преди 3 години

този не е никакъв авторитет, защо само неговата муцуна гледаме ?? има хиляди лекари и учени, които не са съгласни с корпоративната мафия, а на тях не се дава глас. този дори няма висше образование и е софтуерен преписвач. откога някъв гаражен копирач успял да се издигне чрез укриване на данъци и адвокати, замесен в тая грандиозна ковид далавера, стана такъв авторитет и дава мнение, за което на никой не му пука ??

72

Анонимен

преди 3 години

Нека направят два свята - единия за умните като мен, дето няма да се ваксинират, а другите за бежанците, лгбтто, джендърите и офците, който ще бъдат доброволно чипирани. Между дватя свята да има висока стена ! Така ще има мир и никога няма да се караме по форумите. Офците трябва да са разделените от нас интелигентните. Иначе винаги се стига до конфликти.