51

Анонимен

преди 3 години

Единица за мошеник, един гейтс, два гейтса, три гейтса.....

50

Анонимен

преди 3 години

Българина е решил по някаква причина, че е нещо много специално и живее на някакво невероятно място което е трън в очите на световния "елит" който цял ден се чуди как да прецака българина и България... не е лесна ваща.

49

Анонимен

преди 3 години

Най-страшното не е вирус или правителство,а необразован или глупав човек.Такъв,който без да провери,вярва на всичко чуто или прочетено.Бил Гейтс никога не е искал да ви следи или унищожава,*** такива.Това е човек,дал милиарди за здравеопазване и един отличен бизнесмен.Информирайте се за цялата реч за начина за намаляване на населението и тогава пишете глупости.

48

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска да ви ваксинира бе yтайки балкански. Стойте си мирно там и мислете как ще си платите тока.

47

Анонимен

преди 3 години

До 47А ти от кога стана толкова компетентен да съдиш работата на другите? :) А верно забравих ти си българин следователно разбираш от всичко повече от останалите :)

46

Анонимен

преди 3 години

За да се върнем към нормален живот трябва да падне полжението в България а новините за вируса да са на задни позиции.

45

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ваксина срещу Самор няма, но лечение за подобни типажи като Бил Гейтс, винаги е имало;))) и винаги са били много ефективни. Ясно е, че се готви яко ваксин на яко продуханото от страх и нервози бантусно население на България. В България се е навъдило много опасно поколение: каквот му каеш, това прави, особено гат каеш, че е за негово добро. Много и опасно глъви хора живеят в България.

44

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи колко сте лесни :) написан един нелеп коментар (35) и вече има 6 лайка :)))) вие наистина не сте наред в главата :)))

43

Анонимен

преди 3 години

Аз съм решил да нося маска със закачен диск на антивурсна за компютър вместо плат.

42

Анонимен

преди 3 години

До конспирациятаНе знам от къде ги вадиш тия цифри ама хората вярващи в тази глупост са разни разни изкукали лелки в фейсбук и други разни "разбирачи" за които земята е плоска.

41

Казах

преди 3 години

Незабавно намаляване на популацията на Азиатският Континент и Африка.Китай под 150млн Япония 50млн максимум Африла цялата 200-300 млн максимум.И по-бързо.

40

конспирацията

преди 3 години

объркан съм!!!? след като целият свят и поне 80% от българите те подозират че си замесен и поръчител на вируса КОВИД19 и след като всички месеци преди да излезе ваксината предполагат че с ваксината ще се обогатиш ще ги направиш зависими чипирани и така нататък - защо след всичко това излизаш официално с лицето си и казваш : Ваксината ще ви реши проблемите с вируса ! това ме обърква дори Бойко е по-предпазлив и се вслушва в слуховете и настроенията витаещи в обществото

39

а1

преди 3 години

Компютърджия виросолог аре нема нужда

38

Анонимен

преди 3 години

До БочкоКато си див селянин как няма да крашва.

37

До 21

преди 3 години

Борбата е за патент, а патенти в медицината са много печеливши, а производството ще го пробутат после на Китай или Индия или някоя друга евтина фабрика,.

36

Мислеща

преди 3 години

До анонимен 29Колкото и да Ви е мъчно, все повече хора се събуждат и проглеждат истината!

35

Бочко

преди 3 години

След Виндоус 10 тоя не моа го гледам.Спираш упдейто оно пак упдеътва и после ти крашва целия компютър

34

Анонимен

преди 3 години

Казвате, че съоснователят на Microsoft бил милиардер и филантроп.Безспорен факт е, че е милиардер, но ако беше филантроп, трябваше да подари коронавирусната ваксина на жителите на планетата.

33

Анонимен

преди 3 години

ГЕЙТС Е ЦИОНИСТ САТАНИСТ И РОЛЯТА МУ ИЗБРАНА ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ Е ДА НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА С 70% ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ РЕСУРСИ ЗА ЕЛИТА ВЛАДЕЕЩ ПЛАНЕТАТА НИ!

32

Анонимен

преди 3 години

До МислещаЗащото ваксините не са правени от него. Човек а много разбира! То и аз имам рбатовчед, който прави ваксини за цаялата фамилия, включително и забранени такива, за лаймска болест, спин и прочие!