131

Анонимен

преди 3 години

Тоя ко3eл откога започна да разбира от медицина? Че и акъли дава? Все едно Мутафчийски да излезе пред света и да размаха пръст за Уиндоуса, какво трябва и какво не трябва да се направи.

130

Анонимен

преди 3 години

Обикновената гроздова е по-добра, Били;) с 2,5 промила в кръвта не издържа никаква корона-морона,19-20

129

Георги

преди 3 години

Същото важи и за останалите сатанисти и педофили от ООН , СЗО - Сатаниската антиздравна организация създадена със съдействието на сатаниста Рокфелер, УНИЦЕФ , както и всички останали сатанисти, които зад маската Коронавирус искат да наложат Новия Световен Ред чрез ваксините , които съдържат отрови и наночип(белега на Звяра)!Всички те ще горят в ада за медицинския фашизъм , който налагат!

128

Георги

преди 3 години

Сатаниста Бил Гейтс , за всички престъпления, които е извършил до сега по света чрез неговите отровни и смъртоносни ваксини причинили стерилизация и най-различни увреждания на децата в Африка и Индия , както и със сегашните ваксини , които този *** иска да намали населението за всички тези престъпления след края на земния си живот със сигурност ще гори в Ада! Да не си мисли , че ще му се размине , особено след като си е продал душата на Сатана!

127

С

преди 3 години

Този ... в качеството си на какъв предлага комбинация от терапии. На него няма ли кой да му предложи една специална ваксина за извършени престъпления. Trust God and fear not.

126

Анонимен

преди 3 години

Добър ден

125

Анонимен

преди 3 години

OK, нека тогава да направят ваксината му по желание, да видим тогава. Конспиративни теории се въртят, защото политиците ще направят ваксините му задължителни. Той е вложил милиарди в разработката на ваксина...когато става дума за много пари всички клякат, ако трябва и глави падат. Политиците са продажна с..***, така че това според мен дори не трябва да се класира като конспирация.

124

Кина

преди 3 години

До Анонимен Кажи го на пострадалите от медицинската му благотворителтост в Африка, Индия, Афганистан Филипините ... и се боцкай колкото си искаш с буламачите му. Всеки сам да решава за себе си и да си носи сам отговорността за взетите решения.

123

Транко

преди 3 години

До ЖоркатаТъпи ли сте? Конспирации и жълти вестници!!! Това ли е Българина?

122

Борд

преди 3 години

До Жорката"P.S. Надявам се само чипът да се зарежда със зарядно Type-C."Ох, не ми с мисли от къде ще мушнем кабла, за да стигне до чипа :))

121

Транко

преди 3 години

Българина всичко разбира и всичко знае!!! Затове сме може би на това дередже. Щом е успял човек, доказал се, работил, създал и направил нещо трябва да ко опънем на кръст. Винаги сме били такива и такива ще останем явно. От къде я вадите тая цялата злоба и консипирация бе хора?

120

Жорката

преди 3 години

А той самият не е сложил нито една ваксина на децата си. (по спомени имаше 3, не ми се гугълва). Богатите искат да владеят света и са станали и арогантни дори.P.S. Надявам се само чипът да се зарежда със зарядно Type-C.

119

Анонимен

преди 3 години

"значи първо измисляме болестта, пускаме я по света, после хоп, ваксина и паричките пак в джобетата ни"СТИГА глупости, заради ваксините фармацефтичните компании ГУБЯТ МИЛИАРДИ, да не кажа трилиони долари на година!!! Сигурно само продажба на Витамин Ц ще спечелят повече от пикливана анти-ковид ваксина...ВАКСИНИТЕ правят така, че да не се разболееш от тежки болести и да потребяваш цял живот скъпоструващи лекарства!!!

118

Кина

преди 3 години

Той първи ли ще се боцне ? Ама да е на случаен избор от ваксините, изпратени за Европа ... хахаха. И пак няма да му повярвам, както вече не му вярват в Африка.

117

Борд

преди 3 години

Имам въпрос, за чипа, който ще слагат с ваксината. Дали са ясни вече характериситките му, ще мога ли да си го свържа с телефона през блутут, с колко памет е и ще мога ли да ъпгрейдна на по-нова версия на чипа след време? ;)))

116

неизненадан

преди 3 години

значи първо измисляме болестта, пускаме я по света, после хоп, ваксина и паричките пак в джобетата ни

115

Munchen_DE

преди 3 години

Защо ли си мисля, че всичката тази истерия е просто защото се въртят едни пари за усвояване, и те не са малко!Друг е въпросът колко ще са жертвите на страничните ефекти от тази ваксина?

114

Анонимен

преди 3 години

Къде ше се скриеш ве гейтчо, когато чипираш милиарди хора...Ротшилд те ползва да им свършиш мръсната работа и ще те пуснат на ордите след това, бял наивник си ти, попаднал в еврейска клопка, мислиш че ще се издигнеш като топ-илюминат, ама ще те хвърлят на бесните вълци като хората се усетят кво си им направил.. а ония ще си трият ръцете, и пак никой няма да ги пипне..

113

Анонимен

преди 3 години

До Dinoми аз от четене на английски стигнах до извода, че във ваксината ще има чип. в бг сайтовете кой пише за това? 5-6 сайта и това е. а в сащ тези неща се знаят от години. така, че точно който чете чужди сайтове е и по-информиран и знае че става въпрос за световна измама.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Тръмп какво спи и чака,а не са заема с тази банда,която месеци наред вече прави целия свят на луди?"